Allergiaystävälliset huoneet

Allergiaystävällisissä huoneissa sisustus- ja pintamateriaalivalinnoissa on huomioitu niiden sopivuus allergisille ja astmaatikoille. Allergiaystävällisissä huoneissa on mm. parkettilattia ja höyhenettömät petivaatteet. Lisäksi siivouksessa käytetään hajusteettomia, allergiaystävällisiä puhdistustuotteita. Allergiaystävällisiä huoneita löytyy niin Kylpylän päärakennuksesta kuin Naantali Spa Residence huoneistohotellista.

Erityishuoneet liikuntarajoitteisille

Kylpylässämme on invahuoneita liikuntarajoitteisille. Invahuoneissa on otettu huomioon käytännöllisyys ja helppo liikkuminen. Invahuoneemme ovat Standard- tai Standard Deluxe -tason huoneita Kylpylän päärakennuksessa.

Lemmikeille

Naantalin Kylpylään ovat lemmikit lämpimästi tervetulleita. Tilavat lemmikkihuoneet ovat Deluxe-huoneita ja sijaitsevat Kylpylän päärakennuksessa, kätevästi uloskäyntien lähettyvillä. Pintamateriaalit on valittu kestäviksi ja lemmikeille ystävällisiksi. Lemmikkihuoneen hintaan lisätään hinnaston mukainen maksu kattamaan siivouskulut majoituksen jälkeen.

Varaukset

Haluatko varata erityishuoneen? Ota yhteyttä myyntipalveluun ja kysy lisätietoja p. 02 44 55 100 tai info@naantalispa.fi

Katso myös nämä

Parhaan hinnan takuu

Tee varaus suoraan verkkosivuillamme – takaamme aina parhaan hinnan! Jos löydät edullisemman hinnan, kuin mitä tarjoamme, hyvitämme hintojen erotuksen ja annamme alemmasta hinnasta vielä 20% alennuksen. Tutustu parhaan hinnan takuuseen.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä! Myöhempi huoneenluovutus on helppo ja edullinen tapa nauttia viimeisestäkin lomapäivästä vähän pidempään. Aamiaisen jälkeen ehdit vaikka vielä rentoutua altailla tai hoidoissa tai ottaa ihanat päivätorkut.

Nautintoja Naantalissa 2 vrk

Anna itsellesi kaksi vuorokautta ylellisyyttä

Romanttinen yö kahdelle

Täydellinen loma hänelle ja sinulle

Huonetervehdykset

Nauti ylellisyydestä, tässä pientä lisäluksusta lomaan. Huonetervehdykset ovat oivallinen tapa aloittaa loma, valikoimassa muun muassa hedelmiä, suklaata ja samppanjaa, valitse mieleisesi!