Erityishuoneet

Kun haluat erityishuoneen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme:

0300 44550
Puhelun hinta 0,65 €/min + pvm/mpm
sales@sunborn.fi

Allergikoille

Allergiaystävällisissä huoneissa sisustus- ja pintamateriaalivalinnoissa on huomioitu niiden sopivuus allergisille ja astmaatikoille. Allergiaystävällisissä huoneissa on mm. parkettilattia ja höyhenettömät petivaatteet. Lisäksi siivouksessa käytetään hajusteettomia, allergiaystävällisiä puhdistustuotteita. Näitä huoneita löytyy niin Kylpylän päärakennuksesta kuin Naantali Spa Residencen puolelta.

Erityishuoneet liikuntarajoitteisille

Kylpylässämme on erityishuoneita liikuntarajoitteisille. Niissä on otettu huomioon käytännöllisyys ja helppo liikkuminen. Huoneet ovat Comfort-tasoisia ja sijaitsevat Kylpylän päärakennuksessa.

Lemmikit lomalla

Lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita Naantalin Kylpylään! Lemmikkihuoneet (Deluxe King Lemmikkihuone) sijaitsevat Kylpylän päärakennuksessa, ja koska niitä on rajoitettu määrä, suosittelemme että varaat loman hyvissä ajoin etukäteen. Lemmikkihuoneen hinnassa on jo valmiiksi huomioitu lemmikkimaksu, erillistä maksua ei peritä (lahjakortilla varattaessa lemmikistä peritään lisämaksu 20,-/vrk).

Jos toiveenasi on majoittua jossakin muussa huonetyypissä tai sinulla on kysyttävää lemmikkien kanssa matkustamisesta niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sales@sunborn.fi.

Yhteistyössä:


Yhteistyökumppanimme Peten Koiratarvike muistaa koiravieraitamme mukavalla yllätyksellä 💚

Varaa lomasi parhaaseen hintaan