Erityishuoneet

Kun haluat erityishuoneen, otathan yhteyttä myntipalveluumme:

Allergikoille

Allergiaystävällisissä huoneissa sisustus- ja pintamateriaalivalinnoissa on huomioitu niiden sopivuus allergisille ja astmaatikoille. Allergiaystävällisissä huoneissa on mm. parkettilattia ja höyhenettömät petivaatteet. Lisäksi siivouksessa käytetään hajusteettomia, allergiaystävällisiä puhdistustuotteita. Näitä huoneita löytyy niin Kylpylän päärakennuksesta kuin Naantali Spa Residencen puolelta.

Erityishuoneet liikuntarajoitteisille

Kylpylässämme on erityishuoneita liikuntarajoitteisille. Niissä on otettu huomioon käytännöllisyys ja helppo liikkuminen. Huoneet ovat Comfort-tasoisia ja sijaitsevat Kylpylän päärakennuksessa.

Lemmikit lomalla

Naantalin Kylpylään ovat lemmikit lämpimästi tervetulleita. Lemmikkihuoneet ovat Comfort-, Deluxe- tai Loft King -huoneita ja sijaitsevat Kylpylän päärakennuksessa. Jos toiveenasi on yöpyä lemmikin kanssa jossain muussa huonetyypissä, olethan yhteydessä myyntipalveluumme sales@sunborn.fi niin varmistamme asian.

Netistä varattaessa huonevarauksen yhteydessä valitaan lisäpalveluna lemmikkimaksu 20,-/vrk/huone. Kirjaa myös ”Huonetoiveet”-kohtaan tieto lemmikistä. Lemmikin kanssa matkustavan huonehintaan lisätään aina lemmikkimaksu kattamaan siivouskulut majoituksen jälkeen.

Varaa lomasi parhaaseen hintaan