Spa & wellness

Kauneus- ja kylpylähoidot

Hoitovaraukset

Varaa hoidot online »

Anna hetki aikaa hemmottelulle ja hyvälle ololle. Valikoimassamme on hoitoja koko keholle hieronnoista manikyyreihin.

 

Aukioloajat (vko 30)

Kauneuskeskus Bellezza

  • Ma - Pe10 - 20
  • La10 - 18

Kylpylähoidot

  • Ma - Pe10 - 20
  • La10 - 18

Kaikki kauneuteesi

Naantalin Kylpylän oma kauneushoitola Bellezza tarjoaa sinulle tehokkaita ja kaunistavia kasvo-, jalka- ja käsihoitoja. Osaavissa käsissämme virkistäytyvät niin miehet kuin naiset, ja nuorille on oma hoitovalikoimansa.

Varaa hoidot online »

hieronnat

Hieronta parantaa tunnetusti verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, helpottaa lihasjännityksiä, lievittää kipua sekä rentouttaa. Voit valita esimerkiksi hellemmän hieronnan tai tehokkaan urheiluhieronnan, tarpeesi mukaan.

Hierojamme ovat asianmukaisen koulutuksen saaneita terveydenhuollon ammattilaisia kuten koulutettu hieroja, kuntohoitaja tai fysioterapeutti. Hieronnassa käytetään tarkoitukseen sopivia hierontaöljyjä ja -voiteita, jotka suojaavat hierottavaa ihoa, ja joihin voidaan lisätä esimerkiksi aromaattisia, kipua lievittäviä tai kudoksia lämmittäviä ainesosia. Meillä olet hyvissä käsissä!

Varaa hoidot online »

Kylvyt

Koe ihanasti hemmottelevat kylvyt, joissa uusimmat kylpyläinnovaatiot yhdistyvät klassisiin kylpylähoitoihin. Upottaudu kuningatar Kleopatran kuuluisaan maito-hunajakylpyyn tai elvytä mieltä ja kehoa ruusukylvyssä. Meiltä löytyy myös isompi kylpyamme, joten kylvyt onnistuvat myös parihoitona.

turvehoidot

Luonnonmukaisia turvetuotteita on käytetty terveyden ja kauneuden hoitoon satoja vuosia. Nauti turpeen puhdistavasta, kuorivasta, elvyttävästä ja kosteuttavasta kosketuksesta.

Varaa hoidot online »