Spa & wellness

Kauneus- ja kylpylähoidot

Hoitovaraukset

Varaa hoidot online »

Anna hetki aikaa hemmottelulle ja hyvälle ololle. Valikoimassamme on hoitoja koko keholle hieronnoista manikyyreihin. Omia hoitoja myös nuorille asiakkaillemme – tiedustele nuorten hoitoja myyntipalvelusta!

 

Aukioloajat (vko 48)

Kauneuskeskus Bellezza

  • Ma - Pe10 - 20
  • La10 - 18
  • Su10 - 14

Kylpylähoidot

  • Ma - Pe10 - 20
  • La10 - 18
  • Su10 - 14

Kaikki kauneuteesi

Naantalin Kylpylän oma kauneushoitola Bellezza tarjoaa sinulle tehokkaita ja kaunistavia kasvo-, jalka- ja käsihoitoja. Meiltä onnistuu myös kestopigmentointi sekä luonnollinen täyteainehoito. Osaavissa käsissämme virkistäytyvät niin miehet kuin naiset, ja nuorille on oma hoitovalikoimansa.

Erikoisuutena tarjoamme myös hoitoja kahdelle. Mikä olisikaan parempi tapa viettää romanttista lomaa kuin nauttia virkistävistä ja rentouttavista hoidoista yhdessä rakkaan tai parhaan ystävän kanssa?

Varaa hoidot online »

hieronnat

Hieronta parantaa tunnetusti verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, helpottaa lihasjännityksiä, lievittää kipua sekä rentouttaa. Voit valita esimerkiksi hellemmän hieronnan tai tehokkaan urheiluhieronnan, tarpeesi mukaan.

Hierojamme ovat asianmukaisen koulutuksen saaneita terveydenhuollon ammattilaisia kuten koulutettu hieroja, kuntohoitaja tai fysioterapeutti. Hieronnassa käytetään tarkoitukseen sopivia hierontaöljyjä ja -voiteita, jotka suojaavat hierottavaa ihoa, ja joihin voidaan lisätä esimerkiksi aromaattisia, kipua lievittäviä tai kudoksia lämmittäviä ainesosia. Meillä olet hyvissä käsissä!

Varaa hoidot online »

Kylvyt

Koe ihanasti hemmottelevat kylvyt, joissa uusimmat kylpyläinnovaatiot yhdistyvät klassisiin kylpylähoitoihin. Upottaudu kuningatar Kleopatran kuuluisaan maito-hunajakylpyyn tai elvytä mieltä ja kehoa ruusukylvyssä. Meiltä löytyy myös isompi kylpyamme, joten kylvyt onnistuvat myös parihoitona.

Savi- ja turvehoidot

Luonnonmukaisia savi- ja turvetuotteita on käytetty terveyden ja kauneuden hoitoon satoja vuosia. Meillä on käytössä mm. kuuluisa Naantalin sininen savi. Nauti saven ja turpeen puhdistavasta, kuorivasta, elvyttävästä ja kosteuttavasta kosketuksesta.

Varaa hoidot online »