Ostokset

Kauneuskeskus Bellezza

Hemmottelevia hoitoja ja laadukkaita tuotteita

Tervetuloa arjen yläpuolelle

Bellezzassa pääset kylpyläkokemuksen ytimeen – hemmottelevat vartalohoidot, rentouttavat hieronnat ja kaunistavat kasvo-, jalka- ja käsihoidot odottavat sinua.

Valikoimassamme on hoitoja koko keholle, sekä miehille, naisille ja nuoremmille asiakkaille. Erikoisuutena tarjoamme myös hoitoja kahdelle. Mikä olisikaan parempi tapa viettää romanttista lomaa kuin nauttia virkistävistä ja rentouttavista hoidoista yhdessä rakkaan kanssa?

Mikäli kaipaat apuja tai suosituksia kauneudenhoitoon, Bellezzan asiantuntevat kosmetologit osaavat suositella juuri sinulle sopivia hoitoja sekä hoitotuotteita. Halutessasi kosmetologimme laativat sinulle henkilökohtaisen ihonhoito-ohjelman ja valitsevat sinulle oikeat kotihoitotuotteet.

Suosittelemme hoitovarauksen tekemistä etukäteen etenkin viikonloppuisin.

Huom! Kaikkiin hoitoihin, myös hierontoihin, saavutaan Bellezza kautta, mistä teidät ohjataan oikeaan hoitohuoneeseen. Otamme asiakkaat vastaan yksitellen. Maskia voit halutessasi käyttää useimmissa hoidoissa, hoitajamme tekevät näin aina.

VARAA HOIDOT ONLINE »

Vie kylpylätunnelma kotiin

Kylpylän kauneuskeskus Bellezzan myymälän laadukkailla tuotteilla luot kotiin oman kylpylämaailmasi, asiantuntevien kosmetologien avulla.

Hoitolassa käytämme ainoastaan korkeatasoisia ammattilaissarjoja kuten Phytomer ja Vie Collection. Samoja tuotteita voit hankkia meiltä myös kotiin omaa ihonhoitorutiiniasi täydentämään. Voit tilata suosikkituotteitasi myös SpaShop-verkkokaupastamme.

SpaShop-verkkokauppaan

Aukioloajat (vko 48)

  • Ma - Pe10 - 20
  • La10 - 18
  • Su10 - 14