Ostokset

Kauneuskeskus Bellezza

Hemmottelevia hoitoja ja laadukkaita tuotteita

Tervetuloa arjen yläpuolelle

Bellezzassa pääset kylpyläkokemuksen ytimeen – hemmottelevat vartalohoidot, rentouttavat hieronnat ja kaunistavat kasvo-, jalka- ja käsihoidot odottavat sinua.

Valikoimassamme on hoitoja koko keholle, sekä miehille, naisille ja nuoremmille asiakkaille. Erikoisuutena tarjoamme myös hoitoja kahdelle. Mikä olisikaan parempi tapa viettää romanttista lomaa kuin nauttia virkistävistä ja rentouttavista hoidoista yhdessä rakkaan kanssa?

Mikäli kaipaat apuja tai suosituksia kauneudenhoitoon, Bellezzan asiantuntevat kosmetologit osaavat suositella juuri sinulle sopivia hoitoja sekä hoitotuotteita. Halutessasi kosmetologimme laativat sinulle henkilökohtaisen ihonhoito-ohjelman ja valitsevat sinulle oikeat kotihoitotuotteet.

Suosittelemme hoitovarauksen tekemistä etukäteen etenkin viikonloppuisin.

VARAA HOIDOT ONLINE »

Lähde mukaan muuttumispäivään!

Kaipaako tyylisi päivitystä? Haluaisitko tulla stailatuksi päästä varpaisiin?

Kauneushoitola Bellezza, kampaamo El Cabello sekä Promenade Boutique yhdistävät voimansa ja loihtivat uuden tyylin kolmelle rohkealle. Oletko sinä yksi heistä? Lähetä vapaamuotoinen hakemus kuvan kera osoitteeseen Bellezza.Naantali@saga.fi. Toivomme hakemuksia sekä miehiltä että naisilta!

Stailausryhmämme valitsee tammi-helmikuun aikana kolme osallistujaa muuttumispäivään, joka kuvataan keväällä 2021. Majoitus sekä yhteinen lounas kylpylällä sisältyvät päivään. Hae rohkeasti mukaan!

Vie kylpylätunnelma kotiin

Kylpylän kauneuskeskus Bellezan myymälän laadukkailla tuotteilla luot kotiin oman kylpylämaailmasi, asiantuntevien kosmetologien avulla.

Hoitolassa käytämme ainoastaan korkeatasoisia ammattilaissarjoja kuten Phytomer, Matis ja Vie Collection. Samoja tuotteita voit hankkia meiltä myös kotiin omaa ihonhoitorutiiniasi täydentämään. Voit tilata suosikkituotteitasi myös SpaShop-verkkokaupastamme.

SpaShop-verkkokauppaan

Aukioloajat (vko 2)

  • Ma - Pe10 - 20
  • La10 - 18