Ravintolat

Tammikellari | TK’s

TK's - Naantalin Kylpylän rento perheravintola

Menu | Aukiolot | Varaukset

 

(TK’s on toistaiseksi suljettu)

Rennosti herkutellen – TK’s

Tammikellariin on helppo piipahtaa perheen kanssa tai kaveriporukan kesken. Emme ota pöytävarauksia, eli tule silloin kun vatsasi alkaa sitä vaatia!

Tammikellarin eloisa ja rento tunnelma välittyy myös ravintolan menulta. Täältä löydät tutut suosikit; runsaat salaatit, rapsakat pizzat ja mehukkaat pihvit. Lapsille löytyy totta kai oma menu ja jälkkärille kannattaa täällä todellakin jättää tilaa.

Tammikellari | Naantali Spa Hotel

Oiva-raportti

Riccardo Soldati pitää tunnelmaa yllä

Tammikellarissa vastassa on leveä hymy ja iloinen tervehdys. Pohjois-Italiasta, läheltä Milanoa kotoisin oleva keittiömestari Riccardo Soldati ottaa vieraat vastaan kuin illan isäntä. Riccardolle on erityisen tärkeää yhdessä syöminen ja hyvä tunnelma. ”Paras makuelämys syntyy, kun sekä ruoka että tunnelma ovat kohdallaan. Minulle fine dining tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että ruoka on hyvää ja kaikki viihtyvät”, Riccardo kuvailee.

Paras makuelämys syntyy, kun sekä ruoka että tunnelma ovat kohdallaan.

Ruokailu on Riccardon mielestä elämys, jonka voi kokea myös kotona, mutta kun laatuaikaa lähdetään viettämään ulos ystävien kanssa, palvelun on oltava lämmintä ja kohdillaan: ”Siksi Tammikellarissa pyrimme pitämään tunnelman kotoisana, kuin olisi ystävän luona vierailemassa.”

Riccardo luonnehtii itseään 360-asteen keittiömestariksi. Hän on pienestä asti on ollut mukana sekä keittiössä, kasvimaalla että navetassa. Riccardon perhe pyörittää Italian maaseudulla edelleen ravintolaa. ”Kun raaka-aineet on kasvatettu rakkaudella, ei tarvita taikatemppuja tehdäkseen niistä jotain suurenmoista”, Riccardo sanoo. Siksi hän kiinnittää erityistä huomiota siihen, mistä ruoka tulee ja miten se on kasvatettu.

Tammikellarin menu kuvastaa Riccardon ruokafilosofiaa – huolellinen pohjatyö tilalta pöytään asti, vieraanvaraisuus ja kiireetön nautiskelu hyvässä seurassa. Listalta löytyy mm. pizzoja, joiden käsin leivottu pohjataikina on nostatettu perinteisesti 48 tunnin ajan, aperitiivit tarjoillaan tomaattibruschettan ja oliivien kera ja alkuruuista löytyy helposti jaettavia annoksia. Riccardon mielestä myös lapset pitää huomioida ravintoloissa, ja Tammikellarissa onkin oma lasten menu: ”Lapsillekin pitää olla tarjolla terveellistä ja maistuvaa ruokaa. Siten ruokakulttuurimme säilyy vireänä myös tuleville sukupolville.”

Myös ryhmille

Oletko tulossa isolla porukalla? Omaan illanviettoon varaat tietysti mukavan kabinetin – Salakapakka 30 hengelle ja TK’s Club 32 hengelle – sekä räätälöidyn ryhmämenun tai teemabuffetin. Valitse esim. Välimeren ruokapöydän tai BBQ-buffet.

Tammikellari | Naantali Spa Hotel