Ravintolat

Café Roma

Café Roma tarjoaa oman leipomomme herkkuja ja kevyitä lounasvaihtoehtoja. Tervetuloa nauttimaan aidosta kylpylätunnelmasta avaraan kahvilaan tai aurinkoiselle terassille. Avoinna klo 22 asti

Kahvin ja herkkujen ystäville

Cafe Roma on keidas keskellä Kylpylää. Meiltä löydät loistavan valikoiman erikoiskahveja, vastapaistetut leivonnaiset ja kevyet lounaat. Kesäisin kahvilan terassi levittäytyy Kylpylän edustalle, jolloin jätskitauosta on mahdoton kieltäytyä – eikä lomalla onneksi tarvitsekaan! 

Kakkubuffet sunnuntaisin

Herkkusuiden onnenpäivä on sunnuntai, jolloin Café Romassa on tarjolla ihana kakkubuffet klo 12–15. Kakkubuffet sisältää erilaisia, vaihtuvia makeita ja suolaisia kakkuja sekä kahvin ja teen. Tarjolla 16.6.2024 asti.

KAKKUBUFFET 16,-

  • Erikoiskahvin kanssa 19,-
  • Kuohuviinin kanssa 22,-
  • Kuohuviinin ja erikoiskahvin kanssa 24,-

Aukioloajat (vko 26)

  • Ma - Su10 - 22

Elävää musiikkia

Katso viihdekalenteri »

Oiva

Oiva-raportti »

 

Leipomoherkut myös kotiin

Miellyitkö marenkiin vai veikö kakku kielen? Sunborn Bakeryn tuotteita voit ostaa myös kotiinviemisiksi tai tilata Turun seudulla kätevästi verkkokaupastamme. Meiltä onnistuvat myös makeat ja suolaiset juhlatarjoilut ja vaikkapa hauskat teemakakut lastensynttäreille. Suurin osa tuotteistamme on laktoosittomia ja gluteenittomia.

Naantalin Kylpylän leipomo
www.sunbornbakery.fi »
info@sunbornbakery.fi
02 445 5973 (Arkisin 9-14)