Ravintolat

Café Roma & Brasserie

Café Roma & Brasserie tarjoaa oman leipomomme herkkuja, upeita jäätelöannoksia ja brasserie-annoksia. Tervetuloa nauttimaan aidosta kylpylätunnelmasta avaraan kahvilaan tai aurinkoiselle terassille. Avoinna klo 24 asti

Cafe Roma & Brasserie on keidas keskellä Kylpylää. Meiltä löydät loistavan valikoiman erikoiskahveja, vastapaistetut leivonnaiset ja brasserie-henkiset annokset. Eurooppalaista kahvilatunnelmaa lisää upea Afternoon Tea -kattaus. Kesäisin kahvilan terassi levittäytyy Kylpylän edustalle, jolloin jätskitauosta on mahdoton kieltäytyä – eikä lomalla onneksi tarvitsekaan!

Iltaisin rentoudutaan klassikkococktailien parissa. Viinibaarista löydät kattavan viinivalikoiman ja pikkunaposteltavaa. Viikonloppuisin nautitaan livemusiikista. 

Cafe Roma

Aukioloajat (vko 31)

  • Ma - Su10 - 24

Elävää musiikkia

Katso viihdekalenteri »

Oiva

Oiva-raportti »

 

Leipomoherkut myös kotiin

Miellyitkö marenkiin vai veikö kakku kielen? Sunborn Bakeryn tuotteita voit ostaa myös kotiinviemisiksi tai tilata Turun seudulla kätevästi verkkokaupastamme. Meiltä onnistuvat myös makeat ja suolaiset juhlatarjoilut ja vaikkapa hauskat teemakakut lastensynttäreille. Suurin osa tuotteistamme on laktoosittomia ja gluteenittomia.

Naantalin Kylpylän leipomo
www.sunbornbakery.fi »
info@sunbornbakery.fi
02 445 5973 (Arkisin 9-14)