Mistä meidät löytää?

Meren rannalta, ihanasta Naantalista tietysti! Osoitteemme on Matkailijantie 2, 21100 Naantali.

Katso Googlen kartasta »

Check-in ja check-out

Saat huoneen käyttöösi viimeistään klo 15.00, mutta saapumispäivän varaustilanteesta riippuen voimme luovuttaa huoneen sinulle jo aikaisemmin. Kylpylä on vapaasti käytettävissä saapumispäivänä, ja voit tarvittaessa jättää matkatavarasi hotellin vastaanottoon. Check-out on klo 12.00, mutta voit pidentää oleskelua pientä lisämaksua vastaan, varaustilanteesta riippuen.

ajeletko autolla?

Rentouttava rantaloma odottaa yllättävän lähellä:

  • Turku 15 km
  • Helsinki 180 km
  • Tampere 168 km

Helsingin ja Tampereen suunnasta:
Aja Turkuun/Naantaliin päin. Turun voi kiertää ohitustien kautta. Kun saavut Naantalin seudulle, seuraa viitoitusta Naantalin Kylpylään.

Porin suunnasta:
Aja Turkuun/Naantaliin päin. Käänny Raisiossa Naantalin tielle. Kun saavut Naantalin seudulle, seuraa viitoitusta Naantalin Kylpylään.

Pysäköinti:
Naantalin Kylpylällä on laaja, valaistu paikoitusalue hotellin etupihalla, mistä löytyy myös invapaikkoja. Pysäköinti tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla. Pysäköintimaksu: ensimmäiset 2 h maksutta, sen jälkeen 1 €/h tai 10 €/24 h. Spa Residence -rakennuksessa Kylpylän vieressä on asiakkaille lukittu ja lämmin paikoituskerros 15 €/24 h.
UUTTA: 2.8. alkaen Naantalin Kylpylässä on asiakkaiden käytössä neljä sähköautojen latauspistettä. Latauksen hinta on 3€/tunti tai 15€/vuorokausi + normaali parkkimaksu. Latauspisteitä ei ole mahdollista varata etukäteen. Latauskaapelityyppi Mode3.

Linja-autojen pysäköinnistä vastaanotto tai myyntipalvelu opastaa erikseen.

TAKSIKYYTI

Kysy Taxidatan kuljetustarjousta Naantalin Kylpylään suoraan kuljettajalta. Maksu suoritetaan kuljettajalle. Hinnat koskevat 1-4 henkilöä.

Bussikyyti

Turusta pääset Naantaliin paikallisliikenteen vuoroilla n. 15 min. välein. Tarkista aikataulut www.foli.fi »

OnniBus.com liikennöi Helsingistä Turun kautta suoraan Naantaliin ja takaisin. OnniBus-pysäkki on Naantalin keskustassa. Matkaliput ja aikataulut www.onnibus.com »

rantaudutko veneellä?

Naantalin Kylpylän vierasvenesatama tarjoaa ainutlaatuisen miljöön ja sijainnin aivan Kylpylän välittömässä läheisyydessä. Satamassa on paikkoja yhteensä 14 veneelle poijukiinnityksellä. Satamaan johtavan väylän syvyys on noin 2,1m. Paikan voitte valita vapaasti saapuessanne.

Satamamaksu 30,-/vrk sisältää:

  • Venepaikka
  • Sähkö ja vesi
  • Pesutilat
  • WC

Lisäksi tarjoamme sataman vieraille edullisemman kylpyläkäynnin 14,-/aikuinen ja 7€/lapsi (4-12 v). Huomioithan, että alle 14-vuotiaat saavat oleskella kylpylässä vain täysi-ikäisen seurassa.

Jos päätätte yöpyä hotellissamme, veneen voi parkkeerata 10 euron vuorokausimaksua vastaan. Spa & Wellness Centerin yhteydessä toimiva satamatoimisto palvelee klo 8.15-19.45 välisenä aikana ja hotellin vastaanotto muina aikoina.

Minijuna Naantalissa

Naantalin vanhakaupunki on kävelymatkan päässä Kylpylästä. Kesä-elokuussa matkan voi taittaa myös hauskasti minijunan kyydissä! Aikataulu saatavilla vastaanotosta.