Viihde & virkistys

Kylpylässä oheisohjelmaa ei tarvitse kaukaa hakea. Astu kokoushuoneesta joogasaliin, ulkoilemaan, kylpemään tai vaikka rokkikeikalle.

Naantalin Kylpylä tarjoaa kokous- ja muille ryhmille monipuolista tekemistä virallisen ohjelman oheen. Piristä kokouspäivää tai järjestä mukava hetki koko työyhteisölle. Halusitpa testata kuntoa, viinejä, sävelkorvaa tai uintitaitoja, löydämme ryhmällesi kestoltaan, ryhmäkooltaan ja vaativuudeltaan sopivimmat aktiviteetit.

OLOFitness – Varsinais-Suomen upein kuntosali

Koe uusi, moderni kuntosali Naantalin Kylpylän uudistetuissa tiloissa. OLOFitnessissä saat käyttöösi parhaat treenilaitteet ja -välineet, avarassa ja toimivassa tilassa.

OLOFitness | Naantali Spa Hotel

Ulkoile kauniissa luonnossa

Luonnosta ja ulkoilmasta pääset nauttimaan, kun valitset ohjelmaan virkistävän happihyppelyn Naantalin kauniissa ympäristössä. Testaa vaikkapa heittokättäsi frisbeegolfissa tai osallistu opastetuille kävelykierroksille vanhassa luostarikaupungissa. Vai lähtisitkö merelle kalaan?

Frisbeegolf | Naantali Spa Hotel

Kunnon asiantuntijat käytössäsi

Naantalin Kylpylä tarjoaa myös ammattimaista liikuntatietoutta ja monipuolista kuntotestausta. Voit suorittaa esimerkiksi kävelytestin tai kokeilla Inbody-kehonkoostumusmittausta. Valikoimassa on myös useita terveyttä sekä henkistä ja fyysistä hyvinvointia käsitteleviä asiantuntijaluentoja. Asiantuntevat kuntoutus- ja TYHY-palvelut tarjoaa Kuntoutuskeskus Ruissalon Naantalin toimipiste.

Kuntotesti | Naantali Spa Hotel

Rentoudu kylpylässä

Saunassa juttu luistaa ja altailla mieli rentoutuu. Kylpylän tunnelmallinen allasosasto ulkoaltaineen palvelee tietysti myös kokous- ja muita ryhmiä. Naantalissa kokouskin on elämys.

hiotaan timantti yhdessä

Vuosien varrella Naantalissa on nähty jos jonkilaista illanviettoa Westernistä Hollywood-teemaan ja grillibileistä nokipannukahvitteluun. Meiltä löytyy tarvittaessa valmiita, hyväksi todettuja ohjelmapaketteja, mutta otamme myös innolla vastaan juuri sinun ehdotuksesi. Tunnethan ryhmäsi parhaiten! Jalostetaan ideasta yhdessä timantti.

Ota yhteyttä yritysmyyntiin

02 44 55 300 » sähköposti »