Makumatkalle

Tiesitkö, että kylpyläloma Naantalissa voi olla myös ruokamatka? Pakkaa mukaan utelias mieli ja reissaa Skandinaviasta aina Aasian aurinkoon.

Makumatka kylpylässä

Kylpylälomalla voit tehdä pitkän matkan liikkumatta juuri ollenkaan! Naantalin Kylpylän ravintoloista löydät makuja välimerellisestä aasialaiseen ja skandinaavisesta tutun saaristolaiseen. Thai Garden tarjoaa lempeän tuliset curryt, Cafe Romasta saa seurun parasta lohikeittoa ja Le Soleil hurmaa taidokkailla fuusio-annoksillaan.

Kylpylän ravintolat

Puutalojen herkkukeitaat

Naantali vanhassakaupungissa sekä rantabulevardilla on toinen toistaan suloisempia ravintoloita. Vanhassa nikkaristyylisessä talossa sijaitsee ravintola Snickari, jossa perinne on tuotu tyylikkäästi tähän päivään sekä sisustuksessa että annoksissa. Naantalin Kaivohuone taas tarjoilee rantaviivan parhaat terassiruuat.

Ravintola Snickari Naantali

Kolottaako kahvihammas?

Naantalin Kylpylästä ja kaupungilta löytyy ihania kahviloita ja leipomoita, joissa tarjolla on kaikkea vohveleista herkullisiin raakakakkuihin. Matkailijoiden iloksi on suunniteltu jopa kokonainen kahvilakierros!

Cafe Roma