Huoneet

Uniikki teemasviitti

Upouudet, uniikit teemasviitit ovat kokonaisvaltainen kokemus.
Varaa lomasi parhaaseen hintaan

Upouudet, saunalliset teemasviitit ovat kokonaisvaltainen kokemus. Jokainen sviitti on uniikki omanlaisella tunnelmallaan, joka näkyy väreissä, muodoissa ja hauskoissa yksityiskohdissa. Valitse Romantic kahdenkeskiselle lomalle tai Pop & Rock vaikkapa yllätyslahjaksi musiikkifanille.
Voimme myös ylpeinä kertoa, että arvovaltaisessa World Travel Awards 2020 -kisassa nämä teemahuoneet voittivat Suomen parhaan sviitin tittelin.

Teemat:

Suite Pop & Rock | Suite Nordic | Suite Romantic | Suite Wellness

Suite Nordic

Sviitti yhdistelee pohjoismaisen muotoilun, harmonisen värimaailman ja upeat yksityiskohdat. Alakerran oleskelutilasta pääset suoraan parvekkeelle nauttimaan merimaisemista, ylhäältä löytyy makuuhuone sekä oma sauna.

 

Suite Pop & Rock

Tämä on musafanin unelmahuone! Tummat sävyt ja graafiset muodot, rouheat yksityiskohdat sekä musiikin kuunteluun kutsuva pehmeä sohva, oma sauna ja parveke vilvoitteluun kruunaavat rokkarin loman.

Suite Romantic

Romanttinen loma, hääyö tai lahja kyyhkyläisille? Tämä kaksikerroksinen sviitti on varma valinta. Hempeät sävyt ja valaistus, romanttiset yksityiskohdat, mukavat oleskelutilat ja tilava makuuhuone sekä tietysti oma sauna ja parveke – what’s not to love!

Suite Wellness

Rentouttavasta kylpylälomasta tuli juuri entistäkin seesteisempi. Tämä huone löytyy rauhallisesta sviittikäytävästämme, ja sen harmoniset sävyt ja sisustus hellivät mieltä. Ota rennot löylyt omassa saunassa ja aloita aamusi hyvinnukutun yön jälkeen parvekkeella venytellen.

Varaa lomasi parhaaseen hintaan