Yrityksille

Sunborn Business Club

Yritysasiakkaidemme oma kanta-asiakasklubi tarjoaa huomattavia etuja.

Sunborn Business Club

Uusi kanta-asiakasklubi Sunborn Business Club tarjoaa huomattavia etuja työssään matkustaville yritysasiakkaillemme. Sovelluksen ladanneet saavat oman varauskoodin, jolla saa varattua etuhintaisen majoituksen arkipäivinä.

Keskittämällä majoittumisesi Naantalin ja Ruissalon Kylpylöihin voit myös tienata palkintoöitä sekä saat rahanarvoisia etuja. Lisäksi pysäköinti Naantalin ja Ruissalon Kylpylöissä on Sunborn Business Clubin jäsenille maksutonta.

Sunborn Business Club -jäsenyys maksaa 20 €. Jäsenmaksu maksetaan vain kerran, sitä ei tarvitse uusia.

Liity jäseneksi, lataa itsellesi Sunborn Business -mobiilisovellus ja pääset nauttimaan eduistasi!

Liity Sunborn Business Clubin jäseneksi »

AINA ETU

  • Majoitusetu –18 % päivän hinnasta. Sunborn Business -jäsenenä saat majoitusedun sekä Naantalin että Ruissalon Kylpylässä su-pe välille tehtyihin varauksiin. Majoitusetu ei ole voimassa juhlapyhinä tai heinäkuussa. Varauksen voi tehdä verkossa tai myyntipalvelun kautta.
  • Ilmainen pysäköinti Naantalin ja Ruissalon kylpylöissä sovellusta näyttämällä.

HETI ETU

  • Saat jokaisesta yöpymisestä 10 € arvoisen ravintolaedun, jonka voit käyttää vierailusi aikana. Etukuponki on voimassa vuorokauden. Edun voi hyödyntää seuraavissa ravintoloissa: Le Soleil, Rucola, Thai Garden ja Ravintola Loisto.

  • 15 % alennus Naantalin Kylpylän Promenade Boutiquessa tai Ruissalon Kylpylän Shopissa yli 100,- ostoksesta. Etu koskee normaalihintaisia miesten, naisten ja lasten vaatteita.
  • Ajankohtaiset edut löydät Sunborn Business -sovelluksesta. Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

PALKINTOYÖT

Näytä Sunborn Business -sovellusta aina sisäänkirjautumisen yhteydessä. Saat leiman sovelluksessa olevaan majoitusleimakorttiin jokaisesta Naantalin tai Ruissalon Kylpylässä yöpymästäsi yöstä.

Kun olet kerännyt kymmenen leimaa majoitusleimakorttiisi, saat palkinnoksi kylpyläyön, jonka voi käyttää myös vapaa-ajan matkustamiseen.

Leimat ovat voimassa 12 kuukautta viimeisestä leimasta.

Varaukset palkintoöihin oikeuttaviin majoituksiin on tehtävä Sunbornin varauskanavien kautta (kylpylöiden myyntipalvelu tai verkkosivut naantalispa.fi ja ruissalospa.fi) sopimushinnoilla tai päivän hinnoilla. Ulkopuolisten varauspalvelujen, kuten booking.com:in tai hotels.com:in tms. kautta tehdyt varaukset eivät kerrytä majoitusvuorokausia.