Lasten kanssa lomalla

Naantali on lasten mieleen

Koko perheen kylpylä

Kylpylässä viihtyy koko perhe, sillä myös lapsille riittää kiinnostavaa tekemistä koko päiväksi. Lapsille on kaikkina vuodenaikoina tarjolla lukuisia urheilu- ja leikkimahdollisuuksia. Kylpylän oma sisäleikkitila pitää lapset kiireisinä ja loma-aikoina Muksumesta tarjoaa ohjattua toimintaa. Leikkihuoneesta löytyvät pelit, lelut ja piirustusvälineet.

Kylpylän ympäristössä on paljon tekemistä. Frisbeegolf, uimarannat, tennis, hiihto, luistelu… eikä haittaa, jos oma pulkka tai fillari jäi kotiin, sillä kylpylältä löytyy laina- ja vuokravälineitä moneen menoon!

Minigolfia

Paviljongin terassilla on 12-ratainen Mini Golf. Välinevuokraus Le Soleilin hovimestarilta ravintolan aukioloaikana. Pelijuomat voi ostaa Soleilista.

Katso liikunta– ja ulkoiluaktiviteetit tästä »

Muumimaailmaan!

Lasten ja lastenmielisten suosikkikohde Naantalissa on ehdottomasti Muumimaailma. Kesäisessä Muumimaailmassa lapset pääsevät halaamaan Muumia ja kokemaan kaikkea kivaa aina Muumimamman lihapullista seikkailuntäyteiseen Muumitaloon.

Lasten Naantali

Naantalissa kaikki palvelut ovat helposti saavutettavissa ja kaikki löytyy kävelymatkan etäisyydeltä. Hauska tapa liikkua on myös minijuna, joka kulkee kesäisin Naantalin Kylpylän ja vanhankaupungin välillä.

Myös Naantalin kaupungin tapahtumatarjonnassa lapset on huomioitu erinomaisesti. Musiikkia, teatteria, naamiaisia, omia kiertokävelyjä ja vierailukohteita – tutustu vaikkapa näihin: