Lasten kanssa lomalla

Lapsiperheille ja aktiivisille lomailijoille Naantali tarjoaa monipuolista puuhaa. Suositut Väskin seikkailusaari sekä Muumimaailma tarjoavat elämyksellisen päivän koko perheelle. Kylpylän oma Muksumaailma pitää perheen pienimmät kiireisinä kylpylöinnin ja herkuttelun lomassa.

Koko perheen kylpylä

Kylpylässä viihtyy koko perhe, sillä myös lapsille riittää kiinnostavaa tekemistä koko päiväksi. Lapsille on kaikkina vuodenaikoina tarjolla lukuisia urheilu- ja leikkimahdollisuuksia. Kylpylän oma sisäleikkitila Muksumaailma pitää lapset kiireisinä ja loma-aikoina Muksumesta tarjoaa ohjattua toimintaa. Leikkihuoneesta löytyvät pelit, lelut ja piirustusvälineet.

Kylpylän ympäristössä on paljon tekemistä. Minigolf, frisbeegolf, uimarannat, tennis, SUP-lautailu, hiihto, luistelu…eikä haittaa, jos oma pulkka tai fillari jäi kotiin, sillä kylpylältä löytyy laina- ja vuokravälineitä moneen menoon!

 

Muumeja ja merirosvoja

Lasten ja lastenmielisten suosikkikohteet Naantalissa ovat ehdottomasti Muumimaailma ja Väskin seikkailusaari. Kesäisessä Muumimaailmassa lapset pääsevät halaamaan Muumia ja kokemaan kaikkea kivaa aina Muumimamman lihapullista seikkailuntäyteiseen Muumitaloon. Eivätkä Muumit nuku talvellakaan, sillä Taikatalvi herättää Muumit moikkaamaan lapsia helmikuussa. Syksyllä puolestaan on Muumien syystapahtuman vuoro.

Väskissä kesäpäivä kuluu kuin siivillä seikkaillen ja nauttien esityksistä sekä saaren luonnosta. Väski sopii jo hieman vanhemmille, noin kouluikäisille lapsille.

Lasten Naantali

Naantalissa kaikki palvelut ovat helposti saavutettavissa ja kaikki löytyy kävelymatkan etäisyydeltä. Hauska tapa liikkua on myös minijuna, joka kulkee kesäisin Naantalin Kylpylän ja vanhankaupungin välillä.

Kaupungin tapahtumatarjonnassa lapset on huomioitu erinomaisesti. Musiikkia, teatteria, naamiaisia, omia kiertokävelyjä ja vierailukohteita – tutustu vaikkapa näihin: