Lomat

Kesän teatteriloma – Miestä näkyvissä

Kesän komedia Emma teatterissa:
Miestä näkyvissä

Siis miten hukassa voi olla?!
Sirkku on nainen parhaassa iässä, pää täynnä haaveita lapsesta ja ikuisesta onnesta. Mutta sitten mies jättää hänet. Hermoromahdusta seuraa vimmaista itsensä etsimistä, kun näyttelijänä työskentelevä Sirkku kokeilee eri rooleja löytääkseen oman tapansa toipua erosta. Tragikoomisia käänteitä tulviva tarina seuraa Sirkun matkaa oman elämänsä päähenkilöksi. Sivurooleissa nähdään niin bestiksiä, terapeutteja, ex-appivanhempia ja työkavereita kuin liuta sulhokandidaattejakin.

Marja Kankaan samannimiseen romaaniin perustuvan kesäkomedian dramatisoi ja ohjaa Satu Rasila. Rooleissa riemastuttavat Emma Teatterin kävijöille tutut Linda Wiklund ja Miska Kaukonen sekä uudemmat tuttavuudet Pia Piltz ja Maarit Poussa. Esitys on tuttuun tapaan Turun Kaupunginteatterin ja Emma Teatterin yhteistuotanto.

Emma Teatteri sijaitsee luonnonkauniilla Kailon saarella Muumimaailman kyljessä. Merellisyys ja lumoava luonto ovat iso osa Emman teatterielämystä. Kylpylästä voi kävellä kaunista rantareittiä vanhaan kaupungin rantaan, josta saareen vie tunnelmallinen kävelysilta. 

Miestä näkyvissä -kesäteatteriloma Naantalin Kylpylässä

  • Sisältää majoituksen, aamiaisen, kylpylän käytön ja teatterilipun
  • Esitykset Emma Teatterissa 3.6.–13.8.2022
  • Varaus tehtävä viimeistään 7 vrk ennen esitystä | Katso esityskalenteri »

Varaa kesäteatteripaketti

02 44 55 100 | info@naantalispa.fi

Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Huomioithan, että esitys on kielletty alle 18-vuotiailta katsomon anniskeluoikeuden vuoksi.

Muuta kesätietoa

Miestä näkyvissä