Erityishuoneet

Allergikoille

Allergiaystävällisissä huoneissa sisustus- ja pintamateriaalivalinnoissa on huomioitu niiden sopivuus allergisille ja astmaatikoille. Allergiaystävällisissä huoneissa on mm. parkettilattia ja höyhenettömät petivaatteet. Lisäksi siivouksessa käytetään hajusteettomia, allergiaystävällisiä puhdistustuotteita. Näitä huoneita löytyy niin Kylpylän päärakennuksesta kuin Naantali Spa Residencen puolelta.

Esteettömät huoneet

Kylpylässämme on esteettömiä huoneita liikuntarajoitteisille. Niissä on otettu huomioon käytännöllisyys ja helppo liikkuminen. Huoneet ovat Standard- tai Comfort-tasoisia ja sijaitsevat Kylpylän päärakennuksessa.

Lemmikit lomalla

Naantalin Kylpylään ovat lemmikit lämpimästi tervetulleita. Tilavat lemmikkihuoneet ovat Deluxe-huoneita ja sijaitsevat Kylpylän päärakennuksen toisen kerroksen rauhallisessa siivessä, kätevästi uloskäyntien lähettyvillä. Pintamateriaalit on valittu kestäviksi ja lemmikeille ystävällisiksi. Lemmikkihuoneen hintaan lisätään hinnaston mukainen maksu kattamaan siivouskulut majoituksen jälkeen.

Varaa lomasi parhaaseen hintaan