Erityishuoneet

Kun haluat erityishuoneen, otathan yhteyttä myntipalveluumme:

Allergikoille

Allergiaystävällisissä huoneissa sisustus- ja pintamateriaalivalinnoissa on huomioitu niiden sopivuus allergisille ja astmaatikoille. Allergiaystävällisissä huoneissa on mm. parkettilattia ja höyhenettömät petivaatteet. Lisäksi siivouksessa käytetään hajusteettomia, allergiaystävällisiä puhdistustuotteita. Näitä huoneita löytyy niin Kylpylän päärakennuksesta kuin Naantali Spa Residencen puolelta.

Erityishuoneet liikuntarajoitteisille

Kylpylässämme on erityishuoneita liikuntarajoitteisille. Niissä on otettu huomioon käytännöllisyys ja helppo liikkuminen. Huoneet ovat Comfort-tasoisia ja sijaitsevat Kylpylän päärakennuksessa.

Lemmikit lomalla

Lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita Naantalin Kylpylään! Lemmikkihuoneet (Deluxe King Lemmikkihuone) sijaitsevat Kylpylän päärakennuksessa, ja koska niitä on rajoitettu määrä, suosittelemme että varaat loman hyvissä ajoin etukäteen. Lemmikkihuoneen hinnassa on jo valmiiksi huomioitu lemmikkimaksu, erillistä maksua ei peritä.

Jos toiveenasi on majoittua jossakin muussa huonetyypissä tai sinulla on kysyttävää lemmikkien kanssa matkustamisesta niin olethan yhteydessä myyntipalveluumme info@naantalispa.fi.

.

Varaa lomasi parhaaseen hintaan