K-Plussa-tarjoukset

Hyödynnä kauden edut Plussa-kortilla. Saat alennusta huoneen hinnasta, lisäksi muita hienoja tarjouksia kylpylän palveluista. Toimi nyt, sillä tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä!

Matkamessutarjoukset

Tarkista Naantalin ja Ruissalon Kylpylän matkamessutarjoukset! Varaa edullinen kylpyläloma tai osta lahjakortti alennettuun messuhintaan. Tarjoushinnat ovat voimassa vain rajoitetun ajan (15.-22.1.2018).

Kuntosalin avoimet ovet 27.1.

La 27.1. avoimet ovet -päivä kuntosalilla! Vapaa pääsy kuntosalille, vapaa pääsy 10 nopeimmalle Yunielin Zumbamix-tunnille, InBody-mittaukset, pikahierontoja, tarjoilua. Tule paikan päälle tutustumaan!

Muumien taikatalviloma

Muumimaailmassa vietetään Taikatalvea 17.–25.2.2018. Yhdistä kylpylävierailu ja riemukas talvipäivän seikkailu. Lue lisää ja varaa talven hauskin loma!

Kokous saaristossa

Koe kokous saaristossa, missä mieli virkistyy ja ajatus kulkee. NYT KAMPANJAHINTAAN alkaen 34,-/hlö! Katso lisätiedot ja järjestä vuoden paras kokous, hinnat voimassa rajoitetun ajan.

Kaivo Winter Club

Kaivon Winter Club tuo tähtivieraat Naantalin Kylpylään. REINO NORDIN, SUVI TERÄSNISKA & SAMULI EDELMANN – miltä kuulostaa? Nyt myös varattavana BILEBREIKKI-paketti, eli keikka ja kylpyläloma alennettuun hintaan!

Talven kuntosalitarjous

Nyt talven erikoistarjouksena kuntosalikortti etuhintaan: 4 kk:n kortti 175,- Sisältää kylpylän käytön su-to. Tarjous voimassa rajatun ajan, lue lisää ja hanki kortti.

Kylpylän viihdekalenteri

Tarkista tästä Naantalin Kylpylän viihdetarjonta. Orkesteritansseja, show-iltoja, standup-koomikoita, viihdepianisteja – Naantalissa tapahtuu.

Senioritarjoukset

Nyt edullisesti kylpylälomalle, tarjoushinnat voimassa 28.3.2018 asti. Varaa 2 vrk alkaen 110,-/hlö. Huoneita rajattu määrä, toimi nyt!

Kylpylän liikuntakalenteri

Osallistu Kylpylän suosittuihin treeneihin, katso liikuntakalenterimme ja lähde mukaan.

Parhaan hinnan takuu

Tee varaus suoraan verkkosivuillamme – takaamme aina parhaan hinnan! Jos löydät edullisemman hinnan, kuin mitä tarjoamme, hyvitämme hintojen erotuksen ja annamme alemmasta hinnasta vielä 20% alennuksen. Tutustu parhaan hinnan takuuseen.

Room Escape -pakopeli

roomescapenaantali

Koe jännittävä huonepakopeli Kylpylässä! Haasta itsesi ja ystäväsi, peliajat varaat tästä kätevästi. Naantalin pulmahuoneet odottavat – rohkenetko vastata haasteeseen?

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.