K-Plussa-tarjoukset

Hyödynnä kauden edut Plussa-kortilla. Saat alennusta huoneen hinnasta, lisäksi muita hienoja tarjouksia kylpylän palveluista. Toimi nyt, sillä tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä!

Syyslomalle Naantaliin alk 78,-

Tule Naantaliin syksyn viettoon, erikoishinta alkaen 78,-/hlö. Tarjoushintaisia huoneita rajattu määrä. Tervetuloa vaikka koko perheen voimin! UUTTA: MUUMIMAAILMASSA tapahtuu lokakuussa.

Isä ilmaiseksi -perhepaketti 1vrk

Nyt isänpäivän kunniaksi kylpylään, sillä isä majoittuu ILMAISEKSI! Lue lisää isänpäivän tarjouksesta ja tee varaus pikapikaa, sillä huoneita on rajoitettu määrä.

Snickarin syysmenu

Snickari toi Välimeren Naantaliin – suosittu ravintola pitää nyt ensimmäistä kertaa ovensa avoinna syksyllä. Terra & Mare -syysmenu on täynnä aitoja Välimeren makuja. Tule maistamaan keittiömestari Riccardo Soldatin herkkuja!

Isänpäivä Naantalissa 11.11.

Muista isää 11.11! Tarjoa herkullinen isänpäivälounas ravintola Le Soleilissa. Katso myös ISÄ ILMAISEKSI -lomatarjous ja varaa! Lisäksi: Kylpylän lahjakortti on mitä oivalllisin lahja.

It’s pikkujoulutime!

What a show! Naantalin Kylpylän pikkujouluissa huipputähdet ja paras meno. Tutustu pikkujoulukalenteriimme ja varaa parhaat pikkujoulut nyt – sinulle, teille, kavereille, työporukalle – it’s show time! 

Kylpylän viihdekalenteri

Tarkista tästä Naantalin Kylpylän viihdetarjonta. Orkesteritansseja, show-iltoja, standup-koomikoita, viihdepianisteja – Naantalissa tapahtuu.

Jouluksi Naantaliin

Tervetuloa Naantaliin rentoutumaan joulun pyhien ajaksi. Nauti joulun herkuista ravintoloissamme ja koe joulun tunnelma Kylpylässä sekä Naantalin vanhassa kaupungissa. TARJOUS: Nyt lisävuorokaudet 3 vrk:n lomaan TOSI EDULLISESTI – alkaen 35,-/hlö!

Vinkit Naantalin lomalle

Naantali on tutkitusti yksi kotimaan matkailun huippukohteita. Katso tästä kaikki syksyn parhaat lomavinkit Naantaliin!

Late checkout klo 20

Varaa nyt viikonloppuloma Naantaliin ja saat pitää huoneen klo 20 saakka sunnuntaina. Kiireetön päätöspäivä kruunaa ihanan kylpyläloman. Tarjous voimassa vain ennakkovaraajille, kun varaat pe-su tai la-su majoituksen (ei heinäkuussa).

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Varaa hoidot

Katso hoitovalikoimamme ja tee varaus.

Kylpyläloma & risteily

Koe saaristomaisemat maalla ja merellä, yhdistä riemukas risteily ja rentouttava kylpyläloma. Varaa nyt kahden vuorokauden majoitus kylpylässä ja päiväristeily saaristomerellä. Hinnat alkaen 126,-/hlö.