Hotelli- ja majoitusalan yritykset ovat käynnistäneet kansainvälisen VARAA SUORAAN -kampanjan, missä Naantalin Kylpyläkin on mukana.
Miksi?
Koska tehdessäsi varauksen suoraan meiltä, vältät välikädet ja saat mm. heti tietoa todellisesta varaustilanteesta, mahdollisista viime hetken tarjouksista ja ehdoista. Lisäksi voit sopia vierailusi yksityiskohdista, kuten lisävuoteen tarpeesta tai myöhäisestä huoneenluovutuksesta, saman tien.

Saat myös varauksellesi kuluttaja-asiamiehen tarkistamien Majoitusliikkeiden yleisten varaus- ja peruutusehtojen suojan. Ja me otamme vastuun, jos varauksessasi on pienintäkään ongelmaa.

Majoitusvaraukset teet suoraan meille verkossa | puhelimitse 02 44 55 100 | sähköpostitse: info@naantalispa.fi

Varaa tästä suoraan »

Lue lisää kampanjasta »

Katso myös nämä

K-Plussa-tarjoukset

Hyödynnä kauden edut Plussa-kortilla. Saat alennusta huoneen hinnasta, lisäksi muita hienoja tarjouksia kylpylän palveluista. Toimi nyt, sillä tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä!

Matkamessutarjoukset

Tarkista Naantalin ja Ruissalon Kylpylän matkamessutarjoukset! Varaa edullinen kylpyläloma tai osta lahjakortti alennettuun messuhintaan. Tarjoushinnat ovat voimassa vain rajoitetun ajan (15.-22.1.2018).

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.