Wellness & hoidot

Uusia hoitoja Kylpylässä

Täydensimme hoitovalikoimaamme uutuuksilla.

Naantalin Kylpylän uutuushoidot  piristävät vuoden pimeimpinä kuukausina

Anna hetki aikaa hemmottelulle ja hyvälle ololle. Arkisen puurtamisen keskellä hyvä fiilis tulee silkkisen pehmeästä ihosta sekä kosteutetuista ja hehkuvista kasvoista. Tule testaamaan Naantalin Kylpylän uutuushoitoja, kun kaipaat hemmotteluhetkeä arjen kiireiden keskelle.

ClinicCare MesoDuo

45 min | 90,-

Koe neulaton kasvojen kohotus! ClinicCare MesoDuo -hoidolla voidaan uudistaa ja kiinteyttää ihoa sekä kosteuttaa sitä tehokkaasti. Vaihtuvataajuuksinen elektroporaatio- ja radiofrekvenssihoitolaite kuljettaa tehoaineita syvälle ihoon turvallisesti, kivuttomasti ja tuloksellisesti. Hoidon avulla saadaan kirkastettua ja tasoitettua ihon sävyä sekä vaalennettua pigmenttimuutoksia. Hoidon jälkeen iho on kimmoisa ja kosteutettu.

VARAA online »

ClinicCare Karboksiterapiahoito

45 min | 80,-

Kaunis iho kuuluu kaikenikäisille. Karboksiterapia on ihon pinnallisiin kerroksiin vaikuttava hiilidioksidi-infuusio (CO²). Se on kliinisesti todistettu tehokkaaksi menetelmäksi ihon nuorentamisessa. Karboksiterapialla pystytään vähentämään juonteiden syvyyttä, häivyttämään aknearpia, poistamaan silmänympärysihon tummuutta sekä tasoittamaan epidermiksen pintaryppyjä.

VARAA online »

Skin Candy -sokerointi

alk. 45 min | alk. 45,-

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja hygieeninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihoa tehden siitä silkkisen pehmeän.

Suomalainen Scandinavian Skin Candy on ammattilaisille kehitetty karvanpoistobrändi, jonka patentoiduille Xylitolia sisältäville massoille on myönnetty myös avainlipputunnus. Skin Candyllä poistetaan ihokarvoja luonnollisesti ja turvallisesti, kaikilta ihon alueilta. Xylitoli tekee karvanpoistosta tehokkaan, ihoa kosteuttavan ja hygienisemmän. Luonnolliset raaka-aineet eivät allergisoi tai ärsytä ihoa.

Sokeri, varsinkin Skin Candyn xylitolia sisältävä massa, auttaa estämään tulehduksia ja samalla nopeuttaa ihon parantumista hoidon jälkeen. Koska massat valmistetaan luonnollisista raaka-aineista eikä ne sisällä mitään ylimääräistä, niitä voidaan käyttää jopa asiakkailla, joilla on allergioita, psoriasis tai kuivaa ihottumaa.

Sarjahoitona sokerointi hillitsee karvankasvua  ja muuttaa karvan koostumusta pehmeämmäksi. Sheivaamista kannattaa välttää juuri ennen sokerointiin tuloa, sillä karvanpoisto on tehokkaampaa, kun karva on hieman pidempi, lisäksi näin vältetään sheivaamisesta aiheutuvaa turhaa ihoärsytystä.

Bikini naiset 45 min 45 €
Kainalot 45 min 45 €
Jalat (sääret ja reidet) 75 min 75 €
Sääret 45 min 45 €

VARAA online »

Varaukset ja tiedustelut puhelimitse

02 4455800