Lomat
Juhlaa!
Vappu Naantalissa on kevään kohokohta
Nosta malja keväälle Naantalissa
Tule juhlistamaan kevättä ja lähestyvää kesää rennoissa tunnelmissa ja hyvässä seurassa.
Naantalin Kylpylän ja Naantalin Kaivohuoneen brunssipöydät notkuvat vapunpäivänä keväisiä herkkuja. Alkumaljaksi nautitaan lasillinen kuohuviiniä tai holitonta raparperikuohua. Ravintola Snickarissa vappua voi puolestaan juhlistaa nauttimalla keittiömestarin erikoismenun.
Vappuloma brunssilla kahdelle alkaen 293,-
Ota pieni breikki kevääseen ja vietä rennompi vappu Naantalin Kylpylässä! Yöpyminen sisältää aamiaisen, allas- ja saunaosaston sekä kuntosalin vapaan käytön sekä vappubrunssin vapunpäivänä. Majoituspaketin kruunaa lähtöpäivän myöhäisempi huoneenluovutus vasta klo 14.
Tarjous on voimassa 30.4.–1.5.2024 majoituksiin varauskoodilla PROVAPPU. Kuluton peruutus mahdollinen viikkoa ennen tuloa. Alkaen hinta Comfort-huoneessa, myös muut huonetyypit valittavissa. Hinta yhden hengen huoneessa alkaen 219,-/yö.
Varaukset myös:
0300 44550
Puhelun hinta 0,65 €/min + pvm/mpm
sales@sunborn.fi
On jälleen aika bailata kuin parikymppinen! Vappuaattona luvassa on aito retrodisco ja parhaita biisejä 70-, 80-, ja 90-luvulta. Varaa bileiden yhteyteen kunnon vappuloma brunsseineen ja majoituksineen.
Lue lisääNaantalin Kylpylä 1.5.
Vappubrunssi Kylpylässä
Kattaukset klo 12.30, 15 ja 17.30.
Hinta sisältää lasin talon kuohuviiniä tai alkoholittoman raparperikuohun.
52,-/aikuiset
15,-/lapsi 4–12 v.
Varaukset myös:
0300 44550
Puhelun hinta 0,65 €/min + pvm/mpm
sales@sunborn.fi
Naantalin Kaivohuone 1.5.
Vappubrunssi Kaivohuoneella
Kattaukset klo 13 ja 15.30.
Hinta sisältää lasin talon kuohuviiniä tai alkoholittoman raparperikuohun.
52,-/aikuiset
15,-/lapsi 4–12 v.
Varaukset myös:
0300 44550
Puhelun hinta 0,65 €/min + pvm/mpm
sales@sunborn.fi
naantalinkaivohuone.fi »
Nunnakatu 4, 21100 Naantali
Ravintola Snickari 30.4.
Vappumenu Snickarissa
Tarjolla keittiömestarin vappumenu, joka sisältää jaettavia alkuruokia, pääruoan sekä jälkiruoan. Annokset tarjoillaan pöytiin. Menu saatava ennakkotilauksesta kasvisversiona. Myös ennakkoon ilmoitetut erikoisruokavaliot huomioidaan.
Ravintola on avoinna vappuaattona ti 30.4. klo 17–21.30 ja vapunpäivänä ke 1.5. klo 12–17 (vapunpäivänä ei ruokatarjoilua).
58,-/aikuiset
29,-/lapset 4–12 v.
Varaukset myös:
0300 44550
Puhelun hinta 0,65 €/min + pvm/mpm
sales@sunborn.fi
snickari.fi »
Mannerheiminkatu 2, 21100 Naantali
Vapun menut
Sisältää lasin talon kuohuviiniä tai alkoholittoman raparperikuohun
Sekoitus kauden vihreitä, sitrusdressing V, G
Caesar Naturel L
Kreikkalainen perunasalaatti ja fetavaahtoa G
Maalaiskananmunia Skagen M, G
Aasialainen nuudelisalaatti M, G
Avokado-katkarapusalaatti M, G
Chilillä maustettu varhaiskaali-slaw V, G
Fenkolinsiemenillä maustettuja mummonkurkkuja V, G
Helmicouscous tabbouleh M
Sillikonttorin silliä M, G
Sunborn Bakeryn leipävalikoima sekä levitteitä
Lohta mie-de pain G, L
Tillivoilla maustettuja kevätperunoita L, G
Grillattua kananpoikaa ja minttujogurttia L, G
Kukkakaalicurry V, G
Limeriisi V, G
Simaa V, G
Sunborn Bakeryn munkkeja M, G
Kakku- ja karkkibuffet
Kahvi/tee
Sisältää lasin talon kuohuviiniä tai alkoholittoman raparperikuohun
Vihersalaattia, granaattiomenaa ja oliiviöljyvinaigrettea V, G
Kaivon varhaisperunasalaattia V, G
Caesar Naturel L
Rapea kukkakaali-linssisalaatti V, G
Aasialainen nuudelisalaatti V, G
Avocado-katkarapusalaatti M, G
Maalaiskananmunia Skagen M, G
Varhaiskaali-pähkinäsalaatti V, G
Sillikonttorin silliä M, G
Chili-seesamkurkkuja V, G
Sunborn Bakeryn leipävalikoima ja levitteitä
Dukkah-kananpoikaa ja fenkoli-tsatsikia L, G
Paahdettua lohta ja tillihollandaisea L, G
Tofukorma V, G
Uuden sadon perunaa V, G
Korianteririisiä V, G
Simaa V, G
Sunborn Bakeryn munkkeja M
Kakku- ja karkkibuffet
Kahvi/tee
Alkuruoat jaettavia
Sillivoileipiä (L)
Suolattua kirjolohta ja meritryffeliä (L, G)
Parmesaanimunkkeja ja kuusikreemiä (L)
Tartaria, suolakurkkua ja keltuaista (M, G)
Pääruoka listalta, tarjoillaan pöytään
Yön yli haudutettua härkää, kevätkaaleja ja tryffelikastiketta (L, G)
tai
Snickarin savusiikaa, parsarisottoa ja vaaleaa parsakastiketta (L, G)
tai
Parsarisottoa, kotimaista vuohenjuustoa ja pikkelöityä raparperia (VL, G)
Raparperimoussea, mantelikakkua ja jogurttijäätelöä (L, G)