Muumilomalle!

Muumiloma Naantalissa

Yhdistä rentouttava kylpyläloma ja seikkailu Muumimailmassa, varaa nyt Muumiloma kesäksi. Jo 25 vuotta täyttänyt Muumimaailma on kiehtova yhdistelmä Tove Janssonin luomaa satua ja aitoa saaristoluontoa. Muumien kotisaari tarjoaa tekemistä, näkemistä ja kokemista vaikka toiseksikin päiväksi!

Kylpyläloma ja 2 päivää Muumimaailmassa

  • Sisältää majoituksen (aamiaisella tai ilman) ja vapaan kylpylän sekä kuntosalin käytön
  • Kaikkiin online-varauksiimme voi lisätä liput Muumimaailmaan (Liput voimassa 2 päivää, 30,-/hlö)
  • Alle 2-vuotiaat pääsevät veloituksetta Muumimaailmaan
  • Muumimaailma avoinna 2018:
    9.6.–12.8. joka päivä klo 10–18
    13.–26.8. joka päivä klo 12–18

Varaa loma »

Puhelinvaraukset

Puh. 02 44 55 100

Lisätiedot

www.muumimaailma.fi »

MUISTA MYÖS: Suora linja-autoyhteys Helsingistä

OnniBus.com liikennöi Helsingistä Turun kautta Naantaliin ja takaisin. Onnibus-pysäkki sijaitsee Naantalin keskustassa. Matkaliput ja aikataulut, katso www.onnibus.com »

Katso myös nämä

Perheloma Naantalissa

Naantali on kesälomakohde, jossa tekemistä riittää koko perheelle. Lue parhaat vinkit ikimuistoiseen perhelomaan Naantalissa!

Vinkit Naantalin lomalle

Naantali on tutkitusti yksi kotimaan matkailun huippukohteita. Kesän kohokohta, UNIKEONPÄIVÄT, on ovella – tule mukaan 26.-27.7.! Katso tästä kaikki kesän parhaat lomavinkit Naantaliin!

Kesän teatterilomat

Yhdistä kylpyläloma ja viihtyisä ilta kesäteatterissa. Naantalin Emmateatterissa pyörii hulvaton treffikomedia Love Me Tinder ja Turun Samppalinnan Kesäteatteri esittää menestysmusikaalin Naimakaupat Vegasissa. Varaa jo, paikkoja hyvin rajoitetusti!

Naantali-teemalahjakortit

Nyt voit ostaa Naantali-teemaisen lahjakortin verkkokaupastamme! Lahjakortti sopii herkuttelijalle, mutta on siitä moneen muuhunkin. Saatavana on esimerkiksi ”Koe Naantali -lahjakortti”, joka käy maksuvälineenä Naantalin Kaivohuoneella, Naantalin Kylpylässä sekä ravintola Snickarissa . Katso tuotteemme lahjakorttikaupasta!

Late checkout klo 20

Varaa nyt viikonloppuloma Naantaliin ja saat pitää huoneen klo 20 saakka sunnuntaina. Kiireetön päätöspäivä kruunaa ihanan kylpyläloman. Tarjous voimassa vain ennakkovaraajille, kun varaat pe-su tai la-su majoituksen (ei heinäkuussa).

Muksujen kylpyläloma

Muksumaailma

Naantalin Kylpylässä muksutkin nauttivat lomasta. Tule testaamaan uusi Muksumaailma sekä Muksumesta-lapsiparkki! TARKISTA AUKIOLOT TÄÄLTÄ.

Superpark-paketti

Tule kylpylälomalle Naantaliin ja käy SuperPark Turussa seikkailemassa, pelailemassa, testaamassa taitoja ja rentoutumassa monipuolisten lajien parissa. SuperPark-paketin varaajalle 10% alennus majoituksesta!

Golfloma Naantalissa

Miten olisi virkistävä golfloma Naantalissa? Päivä tai kaksi kentällä yhdistettynä rentouttaviin kylpyläpalveluihin ja hoitoihin, lue lisää ja varaa!

Lasten synttärit Kylpylässä

Järjestä ikimuistoiset lastenjuhlat Kylpylässä! Valitse hauska teema ja kruunaa syntymäpäivä kylpyläkäynnillä. Tutustu synttäripaketteihimme ja unohda juhlastressi!