Naantali News 2017Nauti riemukkaasta viihtestä kesäteatterin illassa ja rentoudu kylpylän lämpimissä altaissa ja hemmottelevissa hoidoissa.

Emma-teatterin Fingerpori

Kesällä 2017 Fingerporin idylli järkkyy, kun sitä uhkaa kuntaliitos Turkuun. Pakkoliitoksen voi välttää vain yhdellä tavalla: Heimo Vesa saa tehtäväkseen todistaa Suomen hallitukselle, että Fingerpori on elävä, kukoistava ja suvaitsevainen paikka ihmisen asua ja yrittää. Niinpä kaikki Fingerporin asukkaat saavat talkookutsun brändidokumenttia tekemään. Mukana kaupunkikuvaa kiillottamassa ovat niin kaupunginjohtaja Homelius, suurrikollinen Pahani Julmu, Rivo-Riitta, Krapula-Päivi, Mustanaamio kuin Jeesuskin.

  • Sisältää majoituksen, buffetaamiaisen, kylpylän käytön ja teatterilipun
  • Alkaen 113,-/hlö Standard-huoneessa
  • Varaukset 5 päivää ennen näytöstä
  • Varaukset  vain puhelimitse 02 44 55 100 tai info@naantalispa.fi
  • Esitykset 27.5.-19.8.2017
  • Esitysajat ja lisätiedot emmateatteri.fi »

Samppalinnan Kesäteatterin EloHeinäKesä

Runoilija Heli Laaksosen uutukainen Eloheinäkesä suhteellinen suvikomedia suurista ikäluokista. Komediassa kuljetaan läpi suloisen Suomen vuosikymmenten. Sen nousut,
sen laskut, sen naurut ja sen laulut. Kantaesityksen sankarit, sympaattiset sohlot Juhanne, Puali ja Elovena kompuroivat läpi oman elämänsä tähtihetkien.

Samppalinnan Kesäteatterin Rakkauden autokorjaamo

Kari Takalo korjailee tyttärensä kanssa vanhoja autoja. Heidän arkensa rullaa leppoisan rauhaisasti, kunnes pihaan kaartaa keikkabussi … Mitä tapahtuu, kun keikkabussi hajoaa keskelle ei mitään, pieneen Jormalan kylään? Takalon autokorjaamon rauha rikkoontuu ja Tartu Hittiin -talent kilpailu rantautuu rasvamonttuun!

Katso myös nämä

Kesän Muumiloma

Naantalin Muumimaailma on lasten ja aikuisten suosikkikohde. Yhdistä rentouttava kylpyläloma ja muumit, varaa nyt Muumiloma kesäksi. HUOM! Kun varaat 2 vrk saat 10 % alennuksen majoituksesta!

Muksujen kylpyläloma

Muksumaailma

Naantalin Kylpylässä muksutkin nauttivat lomasta. Tule testaamaan uusi Muksumaailma sekä Muksumesta-lapsiparkki! TARKISTA AUKIOLOT TÄÄLTÄ.

Kaivohuoneen show-paketti

Koe Kaivon show-ilta ja rentoudu Kylpylässä. Naantalin Kaivohuoneen kesäkattaus on täynnä huippuesiintyjiä – tule, nauti ja viihdy!