Kylpylähotellista löydät monipuolisia majoitusvaihtoehtoja aina Standard-tason huoneista presidentin sviittiin. Kaikki huoneet ovat sisustettu tasokkaasti ja hyvällä maulla. Toisen kerroksen vastaremontoidut Deluxe-huoneet tarjoavat ylellisen majoitusvaihtoehdon laatua ja uniikkia lomakokemusta arvostaville. Deluxe-huoneiden asukkaita hemmotellaan harmonisella tunnelmalla, huolella valituilla materiaaleilla sekä ainutlaatuisella samppanjaminibaarilla.

Kylpylän päärakennuksesta löydät myös suositut Muumi Story -huoneet, joiden sisustuksessa seikkailevat iki-ihanat Muumilaakson asukkaat. Muumi Story -huoneet ovat oivallinen vaihtoehto niin seikkailua rakastaville lapsiperheille kuin kaiken ikäisille Muumi-faneille. Skandinaavinen puhdaslinjainen sisustus viimeistelee Muumihuoneiden ainutlaatuisen tunnelman.

Classic

Kahden hengen huone (n. 32 m²) päärakennuksessa. Huoneessa on parkettilattia, minibaari, tv, WiFi, radio, puhelin, suihku, kylpytakit ja hiustenkuivain.

Deluxe

Vuonna 2012 täysin uusittu ja tilava 2 hengen huone (32 m²). Huoneessa on ylellinen king size -parivuode, vaihtoehtoisesti kokolattiamatto tai parkettilattia, tv, WiFi, vedenkeitin, …

Muumi Story -huone

Vuonna 2012 täysin uusittu ja tilava 2 hengen parvekkeellinen huone (32 m²). Huoneessa on parkettilattia, tv, WiFi, vedenkeitin, minibaari, jossa myös muumiaiheisia tuotteita, puhelin, suihku, …

Standard Deluxe

Kahden hengen huone (n. 20 m²), jossa on parkettilattia, minibaari, tv, WiFi, radio, puhelin, suihku, kylpytakit ja hiustenkuivain.

Standard

Kahden hengen huone (n. 20 m²). Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta, parkettilattia, tv, WiFi, puhelin, suihku, kylpytakit ja hiustenkuivain. …

Katso myös nämä

Sadonkorjuubuffet Le Soleilissa

Tervetuloa Le Soleiliin kauden parhaita tuotteita notkuvan buffet-pöydän pariin! Sadonkorjuu-menu on tarjolla illallisaikaan 14.9.-1.10.2016.

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.

Nautintoja Naantalissa 2 vrk

Anna itsellesi kaksi vuorokautta ylellisyyttä

Kylpyläperinteet 2 vrk

Vietä ihana kahden vuorokauden kylpyläloma

Romanttinen yö kahdelle

Täydellinen loma hänelle ja sinulle

Huonetervehdykset

Nauti ylellisyydestä, tässä pientä lisäluksusta lomaan