Spa & wellness
Hyvä OLO

OLOFitness kuntosali

Ajanmukainen, erinomaisesti varustettu kuntosali Kylpylässä Avoinna klo 24 asti

OLOFitness

Ryhmäliikunnat | Hydrohex-allasjumpat | Hinnasto | Tuntikuvaukset | Säännot ja ehdot | Turvallinen treeni

Naantalin Kylpylässä on Varsinais-Suomen komein kuntosali OLOFitness. Turvallista ja tehokasta kuntoilua, palautumista ja rentoutumista, terveellistä ravintoa ja merimaisemia – täällä tulee paras olo.
Ota yhteyttä 02 4455956 | info@olofitness.fi

Ohjatut ryhmäliikunnat, viikko-ohjelma

Tunneille ilmoittautuminen tekstiviestillä 044-7122 255/Sanna
Otathan oman alustan mukaan🙂 Maksut Spa & Wellness Center

Voimassa kesän 2023 (Ei ryhmäliikuntoja heinäkuussa)
Maanantai 17.30-18.30 Jumppa-Mix Outi
18.45-19.45 Body Step Sanna
Tiistai 17.30-18.30 Keppi-RVP Sanna
18.45-19.45 Power Outi
Keskiviikko 11.00-12.00 Jumppa-mix Sanna
17.30-18.30 Step-Mix Outi
18.45-19.45 Miesten treeni Outi
Torstai 17.30-18.30 Circuit Sanna
18.45-19.45 Dance Sanna

Ryhmäliikunnat toteuttaa:

HYDROHEX-ALLASJUMPAT VIRTUAALIOHJAUKSELLA

5 min ennen tunnin alkua tulee tauluun ilmoitus alkamisesta. Virtuaaliohjaaja ja musiikki ovat käynnissä koko jumpan ajan. MAKSUTON.

Maanantai 18–18.45 Cardio 5 | vauhdikas, sykettä nostava treeni
Tiistai 18–18.45 Power 5 | lihaskuntoa ja voimaa
Keskiviikko 18–18.45 Move 5 | kaikille sopiva, tehokas treeni
Torstai 18–18.45 Cardio 4 | vauhdikas, sykettä nostava treeni
Perjantai 18–18.45 Power 4 | lihaskuntoa ja voimaa

CARDIO
Valmistaudu kestävyyttä parantavaan sykehaasteeseen! Hydrohex CARDIO takaa monipuolisen ja vauhdikkaan treenikokemuksen, johon haluat palata onnistumaan aina vain uudelleen! CARDIO sisältää kestävyyttä parantavia atleettisia sykeosuuksia, ja kiinteytysosiot toimivat nimensä mukaisesta polttaen rasvaa ja kehittäen lihaskuntoa. Kehosi tulee muistamaan tämän treenin!

POWER
Yksinkertaisuus on kaunista! Hydrohex POWERin menevä musiikki, tehokkaat kokovartalon liikkeet ja armottoman hitaasti kuluva treenikello takaavat koko vartaloa haastavan elämyksen. Circuit-osiossa selkeän tehokkaat työosuudet ja tauot rytmittävät treeniä kannustaen löytämään lihaspoltteen. Lisäksi intensiivisillä haasteosuuksilla nostetaan syke korkeuksiin. Oletko valmis?

MOVE
Hydrohex MOVE on kaikille – olit sitten liikunnan aloittelija tai kokenut vesiliikkuja. MOVEn yksinkertaiset ja tehokkaat liikkeet keskittyvät core-osuuksissa keskivartalon voimaan ja ryhtiin, kun taas liikkuvuus kehittyy veden kannattelevuuden ja dynaamisten liikkeiden ansioista. Olosi on energinen ja ryhdikäs altaasta noustessasi – MOVE on loistava tapa aloittaa päiväsi!

Hinnasto ja tuntikuvaukset

Kertalippu kuntosalille

Yhteishinta kuntosalille ja sauna- ja allasosastolle:
Su-pe 28,- | la 32,-

13,-
Kertalipppu ryhmäliikuntatunnille
12,-
10 x kortti ryhmäliikuntatunneille
80,-
Kuukausikortti ryhmäliikuntatunneille
80,-
Seca-kehonkoostumusmittaus + analyysi
40,-
Seca-kehonkoostumusmittaus
15,-
PT-valmennus 60 min
70,-
Kuntosaliohjelma sis. ohjauksen
70,-
Sisältää sauna- ja allasosaston käytön aukioloaikoina
1 kuukausi
79,-
3 kuukautta
207,-
6 kuukautta
354,-
12 kuukautta
588,-

Liikuntaeduissa käy joko setelinä ja/tai mobiiliaplikaationa Smartum ja Edenred.
Pelkästään mobiiliaplikaatioina käy E-passi.
Vain setelinä käy RJ-Kuntoilusetelien TYKY-seteli.

JUMPPA-MIX

Monipuolinen koko kehon kattava tunti. Sykettä nostavat osuudet voidaan valita hyppien tai kokonaan ilman hyppyjä. Lihaskunto-osuudet käsipainoilla kiinteyttävät ja vahvistavat kehon lihaksistoa. Vatsalihasten ja venyttelyjen osuudet viimeistelevät tunnin. Sopii kaikille.

BODY-STEP

Alkulämmittelyn jälkeen sykettä nostavat liikkeet ja lihaskuntoliikkeet vuorottelevat. Step-lauta antaa hyvän haasteen aerobisen kunnon kohottamiselle, mutta mitään askelsarjoja ei tehdä ja käsipainot puolestaan tehostavat lihaskuntotreeniä. Sopii kaikille mutta tunnilla voit myös todella haastaa itsesi.

KEPPI-RVP

Kepit välineenä lisäävät tehokkaasti liikkuvuutta ja avaavat liikeratoja. RVP nimensä mukaisesti keskittyy reisiin, vatsaan ja pakaroihin. Tunnista apua niska-hartia vaivoista kärsiville, mutta tekee hyvää ihan kaikille. Venyttelyt päättävät tunnin.

STEP-MIX

Tunti yhdistää lihaskuntotreenin ylävartalolle ja askelluksen laudalle sarjaa rakentaen. Lämmittelyn aikana tehdään jo ensimmäinen osuus sarjasta ja välissä lihaskunto-osuus. Sen jälkeen pidempi aerobinen osuus kun sarjan kaksi seuraavaa osuutta yhdistetään kokonaisuudeksi. Tunnin lopussa toinen lihaskunto-osuus ja lopuksi venyttelyt. Tunti vaatii stepin perusaskeleiden osaamista.

LIHASKUNTO KÄSIPAINOILLA JA/TAI KAHVAKUULALLA

Alkulämmittelyn jälkeen otetaan välineet mukaan tehostamaan lihaskuntoharjoittelua (toki osuudet voidaan tehdä myös vaikka osittain ilman välineitä, oman kehon painolla). Lihaskunnossa pyritään käymään mahdollisimman kattavasti kaikki lihasryhmät läpi. Isot lihakset isommilla painoilla ja pienet pienemmillä. Sopii kaikille, tehot jokainen säätelee painovalintojen mukaan.

DANCE

Tanssillinen tunti, jossa musiikki tempaa mukaansa. Askeleet ovat helpohkoja, joten tarvitset vain pilkettä silmäkulmaan ja hyvää mieltä. Tunti koostuu eri rytmeistä zumban tapaan, tavallisimpia lattarit ja Popin klassikot. Tällä tunnilla tyyli on vapaa. Sopii kaikille tanssin ystäville.

POWER

Lihaskuntotunti, jossa pääsääntöisesti käytetään välineenä tankoa ja levypainoja. Halutessasi voit valita myös käsipainot ja/tai kahvakuulan.

CIRCUIT

Alkulämmittelyn jälkeen lähdetään kiertämään eri treenipisteissä. Osa pisteistä on aerobisia, sykettä nostavia ja osa lihaskuntoa harjoittavia. Kiertoharjoittelun jälkeen tehokas vatsalihastreeni ja sen päälle palauttavat venyttelyt. Tunti sopii kaikille, jotka ovat valmiita haastamaan itsensä.

KEPPI / SYVÄVENYTTELY

Puolet tunnista käytetään keppiä välineenä. Näin lisätään liikkuvuutta ja avataan liikeratoja. Yhdistelmäliikkeillä saadaan koko kehon kattava treeni. Tästä on hyvä siirtyä rauhoittavaan syvävenyttelyosuuteen. Tunti sopii kaikille.

RVP

Reisi-vatsa-peppu-tunti, joka nimensä mukaisesti painottuu harjoittamaan edellä mainittuja lihasryhmiä. Tämän tunnin jälkeen nämä osa-alueet tuntevat tehneensä töitä. Rentouttavat venyttelyt loppuun. Tunti sopii kaikille.

KEHONHUOLTO

Jokainen tarvitsee kehonhuoltoa. Rollerilla rullaus tekee hyvää kireille lihaskalvoille ja pitkät venyttelyt tuovat liikkuvuutta lihaksille. Olo on rentoutunut. Sopii kaikille.

Majoitutko kylpylähotellissa?

Treenin ei tarvitse jäädä väliin lomallakaan! Kaikkiin huoneluokkiin kuuluu myös OLOFitness-kuntosalin maksuton käyttö. Kysy lisää vastaanotosta tai varauksen yhteydessä.

Aukioloajat (vko 23)

Kortinhaltijat & hotelliasukkaat

  • Ma - Su0 - 24

Spa & Wellness Center:
Info & kassa

  • Ma - La8 - 19.45
  • Su8 - 18.30

Treenataan turvallisesti

Vastuullinen treeniympäristö luodaan yhdessä – kiitos, että noudatat toimintaohjeita ja otat muut huomioon!

YLEISSUOSITUS

  • Ethän vieraile kuntosalilla sairaana.
  • Pidä huolta hyvästä käsihygieniasta ja yskimisetiketistä.
  • Tiloissamme on saatavilla desifiointisuihketta ja käsidesiä.

KUNTOSALI

  • Kun treenaat itsenäisesti, muista myös silloin puhdistaa laitteet ja välineet käytön jälkeen.
  • Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän ja puhdista laite sen jälkeen erityisen huolellisesti.
  • Käytä omaa juomapulloa. Hanasta suoraan juominen on ehdottomasti kielletty!

Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan!