Toukokuu

Paviljonki

Pe27.5.Levytanssit | 21-23.30 | Vapaa pääsy
La28.5.Levytanssit | 21-23.30 | Vapaa pääsy

Lobby Bar

Ti-la24.-28.5.Viihdepianisti Tapio Niemelä | 20-23 | Vapaa pääsy

TK’s Lounge

Karaoke kesätauolla

Naantalin Kaivohuone

Katso esiintyjät tästä »

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

Katso myös nämä

Äkkilähtötarjous, varaa nyt!

Varaa nyt äkkilähtö kylpylään erikoishintaan alkaen 116,-/huone! Tarjous voimassa vain rajoitetun ajan. UUTTA: Suora linja-autoyhteys Helsingistä OnniBussilla.

Kaivohuoneen show-paketti

Koe Kaivon show-ilta ja rentoudu Kylpylässä. Nyt majoitus -15 % alennuksella päivän hinnasta. Naantalin Kaivohuoneen kesäkattaus on täynnä huippuesiintyjiä – tule, nauti ja viihdy!

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Naantalin Musiikkijuhlat 7.-18.6.

Yhdistä musiikkinautinto ylelliseen kylpy­lä­lomaan ja kruunaa konserttielämys illallisella tunnelmallisessa Rantaravintolassa. Musiikkijuhlaloma alkaen 124,-/hlö. UUTTA: Suora linja-autoyhteys Helsingistä Onnibussilla.

Kesän teatterilomat

Yhdistä kylpyläloma ja viihtyisä ilta kesäteatterissa. Turussa on tarjolla Samppalinnan Kesäteatterin menestysmusikaali Nunnia ja Konnia, Naantalin Emmateatterissa pidetään hulvattomat Linnan Juhlat. TARJOUS: Saat majoituksesta 15 % alennusta teatteriloman yhteydessä! Varaa jo, paikkoja hyvin rajoitetusti.

Varaa Sunborn-kokous

Valitse kohde, tilaisuus, tarjoilut ja viihdettä ja virkistystä kokousväen iloksi – kaikki samasta paikasta!