Ravintolat

Thai Garden

Makumatka Aasiaan alkaa Thai Gardenista. Ravintola tarjoaa autenttisia, thaimaalaisia makuelämyksiä.

Thai Garden on pala Thaimaata

Thai Gardenin maineikas ja palkittu keittiömestari Manit Poonhiran ja hänen thaimaalainen tiiminsä loihtivat uskomattomia aasialaisia makuelämyksiä tuoreista aasialaisista raaka-aineista. Thai Gardenin jännittävät annokset tuovat väriä arkeen, muistoja matkoilta ja virittävät juhlatunnelmaan.

Thai Garden on todellakin kuin pala Thaimaata – siitä kertoo Thaimaan kuningaskunnan kauppaministeriön ravintolalle myöntämän Thai Select -sertifikaatti.

Tervetuloa makumatkalle

Runsaalta menulta löytyy mitä erilaisimpia annoksia: aromikkaita thaikeittoja, lempeän tulista currya ja makuhermoja hiveleviä wokkeja. Pikantit mausteet, yllättävät makuyhdistelmät ja hienostuneet tuoksut täydentävät aasialaisen ravintolaelämyksen. Jos haluat yllättävälle makumatkalle, voit valita keittiömestarin tarkkaan suunnitteleman maistelumenun.

Thai Garden | Naantali Spa Hotel

Oiva-raportti

Thai Select

 Thai Gardenille ainoana Suomessa Thai Select -tunnustus

Naantalin Kylpylän Thai Garden -ravintola on saanut ainoana ravintolana Suomessa Thaimaan kuningaskunnan kauppaministeriön myöntämän Thai Select -tunnustuksen. Thai-ruuan laadusta ja autenttisuudesta kertova kansainvälinen sertifikaatti myönnetään aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Ravintola Thai Gardenin keittiömestari Manit Poonhiran voi olla ylpeä tiimistään – ravintola palkittiin 2018 laadustaan ja autenttisuudestaan Thai Select -tunnustuksella. Thai Garden on ainoa ravintola Suomessa, jolle kyseinen sertifikaatti on myönnetty. Manit itse uskoo, että syy menestykseen on yksinkertainen – puhtaat, aidot raaka-aineet, asialleen omistautunut tiimi ja intohimo oman kotimaan ruokakulttuuria kohtaan. “Meillä ei keittiössä vedetä mutkia suoriksi”, Manit painottaa. Yksi sertifikaatin myöntöperusteista onkin juuri alkuperäisten, thaimaalaisten ruoanvalmistustapojen käyttäminen. “Tiimimme on erittäin ammattitaitoinen ja tarkka laadusta”, Manit kehaisee, ja esittelee taidokkaita annoksia, jotka hivelevät niin silmää kuin makunystyröitä.

Thai Select -sertifikaatti voidaan myöntää erityisen tasokkaille thai-ravintoloille ympäri maailman, ja sen tavoitteena on ylläpitää thai-ruuan tasoa ja autenttisuutta ulkomailla. Thaimaan kuningaskunnan kauppaministeriön myöntämä tunnustus on voimassa aina kaksi vuotta kerrallaan.