Ravintolat

Thai Garden

Tervetuloa suosittuun thai-ravintolaamme

Thai Garden on pala Thaimaata

Ravintola Thai Gardenin loihtii uskomattomia aasialaisia makuelämyksiä tuoreista aasialaisista raaka-aineista. Thai Gardenin jännittävät annokset tuovat väriä arkeen, muistoja matkoilta ja virittävät juhlatunnelmaan.

Thai Garden on todellakin kuin pala Thaimaata – siitä kertoo Thaimaan kuningaskunnan kauppaministeriön ravintolalle myöntämän Thai Select Signature -sertifikaatti.

Aukioloajat (vko 21)

  • To - La17 - 22

Keittiön aukiolo

Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen kuin ravintola suljetaan

Varaukset

Varaa online »

0300 44550
Puhelun hinta 0,65 €/min + pvm/mpm
sales@sunborn.fi

Oiva-raportti

Thai Select

 Thai Gardenille ainoana Suomessa Thai Select SIGNATURE -tunnustus

Naantalin Kylpylän Thai Garden -ravintola on saanut ainoana ravintolana Suomessa Thaimaan kuningaskunnan kauppaministeriön myöntämän Thai Select Signature -tunnustuksen. Thai-ruuan laadusta ja autenttisuudesta kertova kansainvälinen sertifikaatti myönnetään aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Ravintola Thai Garden on palkittu useana vuonna peräkkäin laadustaan ja autenttisuudestaan Thai Select Signature -tunnustuksella. Thai Garden on ainoa ravintola Suomessa, jolle kyseinen sertifikaatti on myönnetty.

Thai Select Signature -sertifikaatti voidaan myöntää erityisen tasokkaille thai-ravintoloille ympäri maailman, ja sen tavoitteena on ylläpitää thai-ruuan tasoa ja autenttisuutta ulkomailla. Thaimaan kuningaskunnan kauppaministeriön myöntämä tunnustus on voimassa aina kaksi vuotta kerrallaan. Thai Gardenin viimeisin sertifikaatti on voimassa tammikuusta 2023 aina joulukuuhun 2025.