Jatka kesäfiilistä kylpylän lämmössä! Naantalin Kylpylässä nautit hemmottelevista hoidoista, lämpimistä altaista sekä iloisesta yhdessäolosta. Hauskaa tekemistä tai rentoa oleilua – löydä oma tapasi viettää lomaa. Tervetuloa vaikka koko perheen voimin!

Hemmottelua kaikille aisteille

Hoitoja päästä varpaisiin

Naantalin Kylpylä on maankuulu laajasta hoitovalikoimastaan – meiltä löydät rentouttavat kylvyt, virkistävät vartalohoidot, tehokkaat hieronnat ja tunnelmalliset parihoidot. Kylpylällä on myös oma kampaamo ja kauneushoitola, joten syysilmeen päivitys onnistuu lomaillessa. Spa Clubin jäsenet nauttivat kuukauden hoidoista tarjoushinnoin – nyt tarjouksia myös Plussa-korttilaisille! Tutustu hoitovalikoimaan ja varaa omasi »

Kulinaristin kohde

Lomalla kuuluu tietysti nauttia myös kiireettömistä aamiaisista ja pitkistä illallisista valmiissa pöydässä. Kylpylän ravintoloissa on varaa valita – nauti brunssi, buffet- tai a la carte -illallinen ravintola Le Soleilissa tai vie koko porukka pizzalle ravintola Tammikellariin. Palkittu Thai Garden vie sinut makumatkalle Aasiaan. Kylpylän Café Romassa on tarjolla kevyempää lounasta ja oman leipomon herkkuja. Kahvilasta nappaat helposti mukaan eväät vaikka pienelle ruskaretkelle Naantalin upeille Kuparivuoren punertaville kallioille.
Tutustu Kylpylän ravintoloihin »

Kulttuuria kiitos!

Naantalin Kylpylässä nautit livemusiikista, tanssista ja teatterista. Pianistit ja viihdelaulajat esiintyvät päivittäin Lobby Barissa, viikonloppuisin tanssitaan livebändin tahtiin ravintola Paviljongissa ja karaoke raikaa TK’s Loungessa.
Tutustu viihdekalenteriin »

Syksyllä Kylpylällä nähdään myös kaksi Linnateatterin näytöstä, hullunhauskat parisuhdekomediat Sinisilmäisyydestä sakotetaan ja Kaaso & Bestman pulassa.
Katso esitysaikataulu ja varaa liput »

Naantalin Matkailu järjestää paljon erilaisia kiertokävelyjä ja retkiä syyslomien aikaan, ja Naantalista löytyy monia kulttuurikohteita, joissa vierailla, idyllistä vanhaa kaupunkia unohtamatta.
Matkailun tarjonnan löydät täältä »

Aktiivilomalle

Ottaisitko fillarin alle, vai lähtisitkö lenkkeilemään Naantalin kauniiseen maastoon? Vai kuuluuko salitreeni rutiineihisi? Kylpylältä voit vuokrata erilaisia liikunta- ja pelivälineitä, ja täysin varusteltu kuntosali on asiakkaittemme vapaassa käytössä. Liikuntakalterista löytyy erilaisia ryhmäliikuntatunteja maanantaista lauantaihin – kokeile joogaa, Hydrotrainingia tai vaikka Allas-Lavista!
Tutustu liikuntatarjontaan »

Jos kaipaat lomalle vähän jännitystä, Kylpylän pakopelihuoneet voivat olla juuri sinua varten! Kerää joukkue ja lähde testaamaan pulmanratkaisukykyäsi – pääsettekö ulos 60 minuutissa?
Tutustu Room Escape -peleihin ja varaa peliaikasi »

Muksujen kylpyläloma

Muksumaailma

Kylpylän uusi Muksumaailma on avoinna joka päivä klo 8-21 (muutokset mahdollisia) ja se on majoittuvien asiakkaidemme vapaassa käytössä, maksutta. Muksumaailmasta löytyy mm. salibandykaukalo, pikkutrampoliineja, polkuautoja, pomppupalloja, lautapelejä…

Muksumesta

Muksumaailman yhteydessä toimii valvottu Muksumesta, jossa lapset voivat leikkiä turvallisesti leikittäjän ohjauksessa. Muksumesta on avoinna syyslomien aikana, ja myös se on kylpylän asiakkaille maksuton. Muksumestassa pääsee mm. askartelemaan, kuulemaan satuja tai pelailemaan frisbeegolfia ja salibandya muiden muksumestalaisten kanssa.

Muksumaailman ja -mestan lisäksi Kylpylän toisessa kerroksessa on vapaassa käytössä erillinen leikkihuone, mistä löytyy mm. piirustusvälineitä, pelejä ja leluja.

Perhepaketti Naantaliin

Tulossa lomalle koko perheen kanssa? Naantalin perhepaketit alk. 179€/vrk sisältäen 2 aikuista ja yhden lapsen lisävuoteella. Kysy lisää myyntipalvelusta!
info@naantalispa.fi | Puh +358 2 44 55 100

Lomaetuja Plussa-kortilla

Nyt syksyn lomat edullisesti Plussa-kortilla – Plussa-tarjouksia myös Kylpylän ravintoloista ja hoidoista!

PLUSSA-TARJOUKSET »

Lisätiedot ja varaukset

info@naantalispa.fi tai p. 02 44 55 100

Pidennä lomaa myöhäisemmällä huoneenluovutuksella

Tiesitkö että voit siirtää huoneenluovutuksen ajankohtaa? Huone tulee luovuttaa lähtöpävänä viimeistään klo 12, mutta jos tämä tuntuu liian varhaiselta, ajankohtaa voi siirtää*:

  • Huoneenluovutus klo 15.00: 20,-/huone (ei voimassa lauantaisin)
  • Huoneenluovutus klo 18.00: 30,-/huone (ei voimassa lauantaisin)
  • Huoneenluovutus klo 18.00 ja brunssi: 35,-/hlö (voimassa vain sunnuntaisin)

*Myöhempi huoneenluovutus on mahdollinen jos varaustilanne antaa myöten.

Katso myös nämä

K-Plussa-tarjoukset

Hyödynnä kauden edut Plussa-kortilla. Saat jopa 20% alennusta huoneen hinnasta. Lisäksi muita hienoja tarjouksia kylpylän palveluista. Toimi nyt, sillä tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä!

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä! Myöhempi huoneenluovutus on helppo ja edullinen tapa nauttia viimeisestäkin lomapäivästä vähän pidempään. Aamiaisen jälkeen ehdit vaikka vielä rentoutua altailla tai hoidoissa tai ottaa ihanat päivätorkut.

Joulu Naantalissa

Tervetuloa Naantaliin rentoutumaan joulun pyhien ajaksi. Nauti joulun herkuista ravintoloissamme ja koe joulun tunnelma Kylpylässä sekä Naantalin vanhassa kaupungissa.

Varaa Sunborn-pikkujoulut

Kaipaatko pikkujouluihin muutakin kuin tonttulakkeja ja mollivoittoisia jouluveisuja? Sunbornin pikkujoulusivuilta näet parhaat vinkit pikkujoulunviettoon. Varaa meiltä vuoden ehdoton kohokohta!

Room Escape -pakopeli

roomescapenaantali

Koe jännittävä huonepakopeli Kylpylässä! Haasta itsesi ja ystäväsi, peliajat varaat tästä kätevästi. Naantalin pulmahuoneet odottavat – rohkenetko vastata haasteeseen?