Tunnelmoi syksyä ja muistele kesäfiilistä kylpylän lämmössä. Naantalin Kylpylässä nautit hemmottelevista hoidoista, lämpimistä altaista sekä iloisesta yhdessäolosta. Hauskaa tekemistä tai rentoa oleilua syksyisessä saaristossa – löydä oma tapasi viettää lomaa. Tervetuloa vaikka koko perheen voimin! Tänä syksynä Muumimaailmassakin tapahtuu, lue lisää alla!

Hemmottelua kaikille aisteille

 • Hoitoja päästä varpaisiin
  Naantalin Kylpylä on maankuulu laajasta hoitovalikoimastaan – meiltä löydät rentouttavat kylvyt, virkistävät vartalohoidot, vetreyttävät hieronnat ja tunnelmalliset parihoidot. Kylpylällä on myös oma kampaamo ja kauneushoitola, joten täällä onnistuu syysilmeen päivityskin.
  Vinkki: Spa Clubin jäsenet nauttivat kuukauden hoidoista tarjoushinnoin, ja nyt etuja saa myös Plussa-kortilla. Etenkin viikonloppuisin hoidot kannattaa varata etukäteen.
  Tutustu hoitovalikoimaan ja tee varaus »
 • Kulinaristin kohde
  Lomalla kuuluu tietysti nauttia myös kiireettömistä aamiaisista ja pitkistä illallisista valmiissa pöydässä. Kylpylän ravintoloissa on varaa valita – nauti brunssi, buffet- tai à la carte -illallinen ravintola Le Soleilissa tai vie koko porukka pizzalle ravintola Tammikellariin. Palkittu Thai Garden vie sinut makumatkalle Aasiaan. Kylpylän Café Romassa on tarjolla kevyempää lounasta ja oman leipomon herkkuja. Kahvilasta nappaat helposti mukaan eväät vaikka pienelle ruskaretkelle Naantalin Kuparivuoren punertaville kallioille. Myös vanhankaupungin ravintola Snickari pitää ovensa auki syysvieraille – illallisen jälkeen voi tehdä pienen kävelyn vanhan keskustan idyllisillä mukulakivikaduilla tai Rakkaudenpolulla.
  Tutustu ravintoloihin »

Muumimaailman syksy:
Taikuri ja kadonnut kuningasrubiini lokakuussa 2018

 • Muumimaailman uusi syystapahtuma on täynnä muumihaleja, syksyn värejä ja hauskoja esityksiä, mukana menossa myös uudet hahmot Taikuri ja Pantteri. Jokainen tapahtumapäivä päättyy Hemulin ilmoille lasauttamaan upeaan ilotulitukseen! Liput myynnissä Kylpylän vastaanotossa.
  Aukioloajat: 13.–14.10., 18.–21.10., 27.–28.10. klo 11–16, katso lisää muumien sivuilta »

Kulttuuria kiitos!

 • Naantalin Kylpylässä nautit livemusiikista, tanssista ja huikeista viihde-esityksistä. Pianistit ja viihdelaulajat esiintyvät päivittäin Lobby Barissa, viikonloppuisin tanssitaan livebändin tahtiin ravintola Paviljongissa ja karaoke raikaa TK’s Loungessa.  
  Tutustu viihdekalenteriin »
 • Syksyllä Kylpylällä nähdään myös Suomen huippuartisteja, jännitystä ja komediaa. Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Noora Karma
  Katso loka-joulukuun showt ja varaa liput »
 • Naantalin Matkailu järjestää paljon erilaisia kiertokävelyjä ja retkiä syyslomien aikaan, ja Naantalista löytyy monia kulttuurikohteita, joissa vierailla, idyllistä vanhaa kaupunkia unohtamatta.
  Matkailun tarjonnan löydät täältä »

Aktiivilomalle

 • Ottaisitko fillarin alle, vai lähtisitkö lenkkeilemään Naantalin kauniiseen maastoon? Vai kuuluuko salitreeni rutiineihisi? Kylpylältä voit vuokrata erilaisia liikunta- ja pelivälineitä, ja täysin varusteltu kuntosali on asiakkaittemme vapaassa käytössä. Liikuntakalterista löytyy erilaisia ryhmäliikuntatunteja maanantaista lauantaihin – kokeile joogaa, Hydrotrainingia tai vaikka Allas-Lavista!
  Tutustu liikuntatarjontaan »
 • Jos kaipaat lomalle vähän jännitystä, Kylpylän pakopelihuoneet ovat juuri sinua varten! Kerää joukkue ja lähde testaamaan pulmanratkaisukykyäsi – selviydyttekö ulos 60 minuutissa?
  Tutustu Room Escape -peleihin ja varaa peliaikasi »

Muksujen kylpyläloma

 • Muksumaailma
  Kylpylän uusi Muksumaailma on avoinna joka päivä klo 8-21 (muutokset mahdollisia) ja se on majoittuvien asiakkaidemme vapaassa käytössä, maksutta. Muksumaailmasta löytyy mm. salibandykaukalo, pikkutrampoliineja, polkuautoja, pomppupalloja, lautapelejä…
 • Muksumesta
  Muksumaailman yhteydessä toimii valvottu Muksumesta, jossa lapset voivat leikkiä turvallisesti leikittäjän ohjauksessa. Muksumesta on avoinna syyslomien aikana, ja myös se on kylpylän asiakkaille maksuton. Muksumestassa pääsee mm. askartelemaan, kuulemaan satuja tai pelailemaan frisbeegolfia ja salibandya muiden muksumestalaisten kanssa.Muksumaailman ja -mestan lisäksi Kylpylän toisessa kerroksessa on vapaassa käytössä erillinen leikkihuone, mistä löytyy mm. piirustusvälineitä, pelejä ja leluja.

Lomaetuja Plussa-kortilla, esim. syysloma 2 vrk -20% päivän hinnasta

 • Nyt syksyn lomat edullisesti Plussa-kortilla – Plussa-tarjouksia myös Kylpylän ravintoloista ja hoidoista!

PLUSSA-TARJOUKSET »

Lisätiedot ja varaukset

info@naantalispa.fi tai p. 02 44 55 100

Pidennä lomaa myöhäisemmällä huoneenluovutuksella

Tiesitkö että voit siirtää huoneenluovutuksen ajankohtaa? Huone tulee luovuttaa lähtöpävänä viimeistään klo 12, mutta jos tämä tuntuu liian varhaiselta, ajankohtaa voi siirtää*:

 • Huoneenluovutus klo 15.00: 20,-/huone (ei voimassa lauantaisin)
 • Huoneenluovutus klo 18.00: 30,-/huone (ei voimassa lauantaisin)
 • Huoneenluovutus klo 18.00 ja brunssi: 35,-/hlö (voimassa vain sunnuntaisin)

*Myöhempi huoneenluovutus on mahdollinen jos varaustilanne antaa myöten.

Katso myös nämä

K-Plussa-tarjoukset

Hyödynnä kauden edut Plussa-kortilla. Saat alennusta huoneen hinnasta, lisäksi muita hienoja tarjouksia kylpylän palveluista. Toimi nyt, sillä tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä!

Vinkit Naantalin lomalle

Naantali on tutkitusti yksi kotimaan matkailun huippukohteita. Katso tästä kaikki syksyn parhaat lomavinkit Naantaliin!

Jouluksi Naantaliin

Tervetuloa Naantaliin rentoutumaan joulun pyhien ajaksi. Nauti joulun herkuista ravintoloissamme ja koe joulun tunnelma Kylpylässä sekä Naantalin vanhassa kaupungissa. TARJOUS: Nyt lisävuorokaudet 3 vrk:n lomaan TOSI EDULLISESTI – alkaen 35,-/hlö!

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä! Myöhempi huoneenluovutus on helppo ja edullinen tapa nauttia viimeisestäkin lomapäivästä vähän pidempään. Aamiaisen jälkeen ehdit vaikka vielä rentoutua altailla tai hoidoissa tai ottaa ihanat päivätorkut.

Room Escape -pakopeli

roomescapenaantali

Koe jännittävä huonepakopeli Kylpylässä! Haasta itsesi ja ystäväsi, peliajat varaat tästä kätevästi. Naantalin pulmahuoneet odottavat – rohkenetko vastata haasteeseen?