Lomat
Paras hinta

Parhaan hinnan takuu kun varaat suoraan meiltä

Aina paras hinta

Kun tulet vieraaksemme, varaus kannattaa tehdä aina suoraan Naantalin Kylpylän verkkosivulla. Varaaminen on helppoa ja turvallista, peruutusehdot reilut ja saat suoran yhteyden palveluntarjoajaan esimerkiksi mahdollisissa lisäkysymyksissä.

Lisäksi takaamme aina parhaan hinnan – jos löydät edullisemman hinnan, kuin mitä tarjoamme, hyvitämme hintojen erotuksen ja annamme alemmasta hinnasta vielä 20% alennuksen.

Parhaan hinnan takuu on voimassa, kun olet tehnyt varauksen osoitteessa www.naantalispa.fi ja löydät paremman hinnan toiselta nettisivulta. Huonevaraus tulee olla tehty 24 tunnin sisällä samaan hotelliin ja samalle ajalle, samaan huoneluokkaan, samalle määrälle huoneita ja majoittujia, samoilla hinta- ja varausehdoilla sekä samalla valuutalla.

Hintatakuu ei koske:

 1. Yrityssopimushintoja tai muita ei-julkisesti saatavilla olevia hintoja, mukaanlukien ryhmä-, kokous- ja pakettihinnat sekä kampanja- ja jäsenhinnat
 2. Varauksia ulkopuolisilla varaussivustoilla, jotka eivät ole yhteistyökumppaneita tai virallisia jälleenmyyjiä (mm. Agoda, Getaroom.com, Skoosh.com)
 3. Varauksia, jotka on tehty eri valuutalla
 4. ”Erikoistarjouksia” tai ”verkkokuponkeja” tai rajatuille ryhmille tarkoitettuja sähköpostitarjouksia
 5. Varauksia, jotka sisältävät yli 9 huonetta
 6. Varauksia, joissa hotellin nimi selviää vasta varauksen tehtyäsi
 7. Varauksia, jotka on tehty huutokauppaperiaatteella
 8. Varauspyyntöjä sivustoilla, joissa vahvistuksen varauksesta saa viiveellä
 9. Omalle selaimellesi tallennettuja hintoja, jotka ovat vanhentuneet (esimerkiksi evästeisiin tallentuneita hintoja) tai muita vanhentuneita hintoja
 10. Julkistamattomia tai yksityisiä hintoja tai kirjautumista vaativia verkkosivustoja

Ehdot:

 1. Vaatimus hyvityksestä tulee olla lähetettynä 24 tunnin sisällä hotellin sivuilta tehdyn, vahvistetun varauksen jälkeen ja viimeistään 24 tuntia ennen saapumispäivän sisäänkirjautumisaikaa.
 2. Vaatimuksessasi tulee olla toimiva URL-linkki, josta alhaisempi hinta on löydetty, sekä kuvakaappaus, joka selkeästi osoittaa alhaisemman hinnan tiedot kilpailevalla sivulla (sis. majoituksen päivämäärät, huonetyyppi, hotelli, liitteet sekä maksuehdot).
 3. Vaatimuksessa tulee olla määriteltynä tarkka aika ja päivämäärä sekä yhteystietosi.
 4. Jos voidaan varmistaa, että löydetty alhaisempi hinta täyttää parhaan hinnan takuun vaatimukset, sekä kaikki muut ehdot ja olosuhteet, Naantali Spa vastaa alhaisempaan hintaan sekä tarjoaa siitä lisäksi 20% alennuksen (huoneiden saatavuuden mukaan).
 5. Parhaan hinnan takuu soveltuu vain julkaistuihin, saatavilla oleviin hintoihin, jotka voidaan löytää ja varata heti ilman minkäänlaisia rajoituksia tai maksurajoitteita.
 6. Alhaisempi hinta tulee löytyä täysin samoilla varauskriteereillä – sama hotelli, sama huonetyyppi, samat sisällytykset, samat majoituspäivät, sama määrä vieraita ja sama hintakuvaus.
 7. Peruutus- ja etukäteisostoehdot sekä majoituksen muut olosuhteet täytyy olla identtiset. Mikäli vaatimus viittaa majoitukseen, joka sisältää usean yön majoituksen, keskimääräistä hintaa jokaiselle yölle verrataan keskimääräiseen hintaan jokaiselle yölle identtisessä varauksessa käyttämällä nettisivua, josta alhaisempi hinta on löydetty.
 8. Tapauksessa, jossa majoitus on maksettu etukäteen sivuillamme, palautamme erotuksen 30 työpäivän aikana vaatimuksen saapumisesta maksajan luottokortille, mikäli sellainen on käytettävissä.
 9. Hotelli irtisanoutuu kaikesta vastuusta liittyen minkäänlaisiin kustannuksiin, joita voi liittyä sellaisten varausten peruutuksiin, jotka on tehty muusta varauskanavasta kuin hotellin omasta.
Varaa lomasi parhaaseen hintaan