Tältä näyttää Suomen paras hotelli ja paras sviitti

Naantalin Kylpylä palkittiin marraskuussa World Travel Awards -gaalassa Suomen parhaana hotellina jo toista kertaa peräkkäin. Tällä kertaa Kylpylän uudet teemasviititkin voittivat Suomen parhaan sviitin tittelin. Tämä ikoninen kylpylähotelli on muuttunut paljon vuosien saatossa – katso miltä Suomen tunnetuimmassa kylpylähotellissa nyt näyttää!

Uudistunut kylpylöiden pioneeri

Naantalin Kylpylää on uudistettu vauhdilla viimevuosina. Uusi kuntokeskus, uusia ravintoloita, huoneremontteja ja lisää palveluita ja viihdettä… Suomen kylpylätoiminnan pioneeri on päivitetty tyylikkäästi tähän päivään, mikä ei jäänyt huomaamatta vuoden 2020 matkailualan Oscareissa; World Travel Awards palkitsi Naantalin Kylpylän Suomen parhaana hotellina jo toista kertaa peräkkäin.

Naantalin Kylpylä sijaitsee meren rannalla.

Luksusmajoitusta

Kylpylän kaikki huoneet uusittiin 2019, jolloin hotelliin saatiin myös lisää huonevaihtoehtoja kuten tyylikkäät Loft-huoneet. Juuri Suomen parhaina palkitut uniikit sviitit saivat puolestaan kukin oman teemansa. Ne näkyvät kaikkialla värityksestä huonekaluihin ja tekstiileihin. Valinnan voi tehdä oman mielialan mukaan: rouhean rock-henkinen huone, hempeääkin hempeämpi Romantic vaaleanpunaisine kylppäreineen ja tekstiileineen, Nordic-huoneen sinertävä, hillitty harmonia tai Wellness-sviitin rauhoittava vihreys. Sviitit ihastuttavat kahdessa kerroksessa: alhaalta löytyy olohuone, ylhäältä makuuhuone, kylpyhuone ja tietysti oma sauna. Sviiteissä on myös oma parveke.

Kaksikerroksiset, saunalliset teemasviitit voittivat juuri Suomen parhaan sviitin tittelin (World Travel Awards 2020). Kuvassa Romantic Suite.

 

Kulinarismia ja viihdettä

Kylpylässä makumatka voi alkaa, kun vain astuu ulos hotellihuoneesta. Talosta löytyy useita ravintolavaihtoehtoja, kuten Rôtisseurs-kilvin palkittu Le Soleil, jossa tarjoillaan skandinaavisia herkkuja. Thaimaan kuningaskunnan myöntämän Thai Select -sertifikaatin ansainnut Thai Garden hemmottelee puolestaan Aasian mauilla. Uusin tulokas on lokakuussa 2020 avattu italialinen bistro Rucola, joka nousi heti vieraiden suosioon. Kylpylästä löytyy myös oma leipomo kahviloineen.

Kestosuosikki Thai Garden on ansainnut Thaimaan kuningaskunnan myöntämän sertifikaatin autenttisuuden ja laadun merkiksi.

 

Kylpylän Paviljongissa järjestetään nykyään Suomen kärkiartistien keikkoja ja muita tapahtumia. Suuri puoliympyrän muotoinen sali soveltuu loistavasti show & dinner -illallisiin, ja tanssilattialla on tilaa fiilistellä livemusiikin tahtiin.

Paviljongissa näkee viihdettä konserteista teatteriin.

Hyvää oloa

Kylpylän sydän on tietysti upea allasosasto, jossa hierovat suihkut, porealtaat ja lämmin ulkoallas rentouttavat jokaisen. Naantalin Kylypylä on myös tunnettu ainutlaatuisen laajasta hoitovalikoimastaan. Kauneushoitola tarjoaa kaiken kasvohoidoista kylpyihin ja hierontoihin. Kylpylän uusi kuntokeskus OLOFitness avattiin 2019. Salilla yhdistyvät modernit laitteet ja avarat tilat, joista näkee myös allasosastolle.

Lämmitetty ulkoallas on tunnelmallinen varsinkin iltaisin.
Varaa lomasi parhaaseen hintaan