Syyskauden ohjelma

Avaa syksyn liikuntakalenteri (15.8.-11.12.2016) »

Syksyn ohjelmassa mm:

  • Lavis lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba.
  • Hydrotraining on vesiurheilumuoto, jossa treenit koostuvat monipuolisista allasosuuksista ja aika ajoin noustaan myös altaan reunalle harjoittelemaan kehon omalla painolla. Sopii kaikille ikään tai liikuntataustaan katsomatta!

HYDROTRAINING – uuden sukupolven vesiurheilumuoto nyt Naantalissa, katso esite »

HUOM! Ilmainen Hydrotraining-kokeilutunti 20 ensimmäiselle to 1.9. klo 18-19, ilmoittaudu p. 02 44 55 100

 

Voit maksaa myös näillä:

  • Smartumilta liikuntaselit (arvo 4 €) ja kulttuurisetelit (arvo 5 €)
  • Netsiltä (entinen Luottokunta) virikesetelit (arvo 5 €)
  • RJ-Kuntoiluseteliltä TYKY-kuntosetelit (arvo 2 € tai 4 €)
  • Smartum Saldo -kortti
  • Sporttipassi

Katso myös nämä

Kesän Muumiloma

Naantalin Muumimaailma on lasten ja aikuisten suosikkikohde. Yhdistä rentouttava kylpyläloma ja muumit, varaa nyt Muumiloma kesäksi. HUOM! Kun varaat 2 vrk saat 15 % alennuksen majoituksesta!

Hydrotraining-vesiliikunta

Hydrotraining – uuden sukupolven vesiurheilumuoto. Treenit koostuvat monipuolisista allasosuuksista ja aika ajoin noustaan altaan reunoille harjoittelemaan kehon omalla painolla. ILMAINEN KOKEILUTUNTI 1.9. klo 18-19, ilmoittaudu p. 02 44 55 100!

Syksyn kuntosalitarjous

Nyt syksyn kuntosalikortti erikoishintaan, 4 kuukauden käyttö 169,-, normaalihinta 230,- Tarjous voimassa rajatun ajan, lue lisää ja hanki kortti.

Luonto- ja tuolijooga

Joogalla lisää elinvoimaa – luonto- ja tuolijooga piristävät päivää ja huoltavat kehoa ja mieltä. Tutustu hyvän olon ryhmäaktiviteetteihimme.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Lupa rentoutua

Rentouttava hemmottelupaketti

Kylpyläperinteet 2 vrk

Vietä ihana kahden vuorokauden kylpyläloma