Astuessasi sisään Kylpylän vastaanottoaulaan löydät ensimmäiseksi avaran aulabaarin, jonka mukavat istuinryhmät houkuttelevat istahtamaan ja viihtymään. Lobby Bar on mukava paikka näyttäytyä, sopia tapaamisia ja seurustella ystävien kanssa pitkin päivää. Ruokailun jälkeen lobbyssa voi nauttia drinkkejä tai tutustua hienoon viski- ja konjakkivalikoimaan. Lobby Barin rentoa ja hienostunutta tunnelmaa täydentää säännöllisesti myös viihdepianisti.

Katso viihdekalenteri »

Avoinna:

Ma-to 19-23.30 | Pe 19-00.30 | La 16-00.30

Katso myös nämä

The Miracle – A night with Queen

Queen show “The Miracle – A night with Queen” solistinaan pop- ja rockmaailman monitaituri Kimmo Blom nyt Naantalissa! Mahtavan, yli kaksituntisen rock-spektaakkelin aikana kuullaan bändin merkittävimpiä hittejä useilta eri aikakausilta. Varaa nyt Show & Dinner – vain kaksi esitystä! Varaa myös hotellipaketti, saat -15% päivän hinnasta.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.

Kylpylän viihdekalenteri

Tarkista tästä Naantalin Kylpylän viihdetarjonta. Orkesteritansseja, show-iltoja, standup-koomikoita, viihdepianisteja – Naantalissa tapahtuu.