Huoneet: Aikuiset:
Saapuminen:
Lähtö:
Kylpylähotelli
Paras hinta netistä!
 
Majoitus >

Kylpylähotelli

Kylpylähotellissa, joka sijaitsee keskellä lomakeskusta ja lähellä kaikkia palveluja, myös allasosastoa, on 86 tilavaa kylpyhuoneellista kahden hengen huonetta. Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja mukavasti kalustettuja, ja ne tarjoavat oivan tukikohdan, josta käsin voi nauttia hotellin monista palveluista ja alueen nähtävyyksistä laajemminkin.

Huone-esittely

Standard Deluxe

2 hengen huone (n. 20 m²) Kylpylähotellissa (päärakennuksessa). Huoneet on remontoitu vuonna 2013 ja niissä on parkettilattia, LED-TV, langaton verkkoyhteys (WLAN), radio, puhelin, suihku, kylpytakit ja hiustenkuivain.

Kaikki huoneet ovat savuttomia. Varattavissa myös 4 invahuonetta. Mahdolliset lisävuoteet ovat ns. junnupatjoja. Alle 2-vuotiaalle matkasänky lisämaksusta (15,-/vrk).

Klikkaa kuvaa oikealla ja katso kuva(t).

Standard

2 hengen huone (n. 20 m²) Kylpylähotellissa (päärakennuksessa). Huoneessa on parkettilattia, LED-TV, langaton verkkoyhteys (WLAN), radio, puhelin, suihku, kylpytakit ja hiustenkuivain.

Kaikki huoneet ovat savuttomia. Varattavissa myös 2 invahuonetta. Mahdolliset lisävuoteet ovat ns. junnupatjoja. Alle 2-vuotiaalle matkasänky lisämaksusta (15,-/vrk).

Klikkaa kuvaa oikealla ja katso kuva(t).