Naantalissa jälleen Suomen paras hotelli?

Naantali Spa kisaa jälleen matkailualan Oscareista!

Vuonna 2019 Naantalin Kylpylä palkittiin kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa Suomen parhaana hotellina. Vuonna 2020 panokset kovenevat, kun emme ainoastaan puolusta titteliämme, vaan kisaamme myös kolmessa muussa kategoriassa.

World Travel Awards -gaalaan osallistuu vuosittain matkailualan “creme de la creme”. Taisto matkailualan Oscareista on tälläkin kertaa kova, sillä Suomen parhaan hotellin kilpasarjaan on nominoitu myös Hotel Kämp, Klaus K, Hilton Helsinki Strand, Radisson Blue Seaside Hotel ja SnowVillageOnnea kisaan kilpasiskot ja -veljet!

Eikä tässä kaikki – pokkasimme 2020 kisapaikan myös kolmessa muussa sarjassa. Palkintoraadilta ei siis ole jäänyt huomaamatta Kylpylän uudistukset, sillä uudet, uniikit teemasviittimme kisaavat Suomen parhaan sviitin kategoriassa, ainoana hotellina Helsingin ulkopuolella. Samoin Suomen parhaan business-hotellin tittelistä kisaamme yksinomaan helsinkiläisten kilpakumppaneiden kanssa. Lupaammekin pitää muun Suomen lippua korkealla!

Sarjan kruunaa vielä poikkeuksellinen nominaatio Euroopan parhaan leisure-resortin kategoriassa. Tässä sarjassa olemme mukana ainoana pohjois-eurooppalaisena kohteena etelä- ja itä-eurooppalaisten resorttien joukossa.

Nyt tarvitsemme tukenne – tsemppaattehan meitä kisassa? Äänestys päättyy 24.9. Jokainen ääni on tärkeä – tuodaan voitto kotiin ja Suomeen!

Tästä äänestämään »

Mikä World Travel Awards?

World Travel Awards perustettiin 1993 matkailualan parhaiden toimijoiden esiin nostamiseksi ja palkitsemiseksi. Nykyään sitä pidetään alan arvostetuimpana tunnustuksena. Kilpasarjoja on useita aina lentoyhtiöistä hotelleihin ja matkanjärjestäjiin, joille äänensä antavat sekä yksittäiset matkailijat että alan ammattilaiset.

www.worldtravelawards.com

Varaa lomasi parhaaseen hintaan