Mikä on Suomen paras hotelli?

And the winner is…Naantali Spa Hotel!

Naantalin Kylpylä palkittiin kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa kesäkuussa 2019. ”Matkailualan Oscareiksi” kutsutussa palkintogaalassa Naantalin Kylpylä pokkasi ykkössijan sarjassa Finland’s Leading Hotel 2019.

Gaalaan osallistuu vuosittain matkailualan “creme de la creme”. Seura oli nytkin kova, sillä samaan kilpasarjaan oli nominoitu myös Hotel Kämp, Klaus K, Hilton Helsinki Strand, Radisson Blue Seaside Hotel ja SnowVillage. Onnea kaikille!

Täällä Kylpylällä olemme voitosta innoissamme. Onhan viimeisen vuoden aikana tehty rutkasti uudistustöitä. Kaikki huoneet on remontoitu ja hotelli on saanut myös uusia huonetyyppejä kuten tyylikkäät Loft-huoneet. Samalla päivitettiin visuaalinen ilme ja verkkosivusto, ja upouusi kuntokeskus OLOFitness avattiin tammikuussa. Ja kyllä kannatti! Kiitämme kaikkia äänestäjiä ja henkilökuntaa – tämä on upea aloitus kaikkien aikojen kesälle.

Siispä tervetuloa Suomen parhaaseen hotelliin Naantaliin, ehkä jo tänä kesänä?

Tutustu SYKSYN lomapaketteihin »

Mikä World Travel Awards?

World Travel Awards perustettiin 1993 matkailualan parhaiden toimijoiden esiin nostamiseksi ja palkitsemiseksi. Nykyään sitä pidetään alan arvostetuimpana tunnustuksena. Kilpasarjoja on useita aina lentoyhtiöistä hotelleihin ja matkanjärjestäjiin, joille äänensä antavat sekä yksittäiset matkailijat että alan ammattilaiset.

www.worldtravelawards.com

Varaa lomasi parhaaseen hintaan