Bellezassa käytetään ja myydään vain korkeatasoisia, ammattilaisten suosimia ihonhoito- ja spa-tuotteita mm. sellaisista ihonhoitosarjoista kuten Phytomer, Matis ja Galvagni Spa. Niillä luot ylellistä kylpylätunnelmaa myös kotiisi! Halutessasi asiantuntevat kosmetologimme laativat sinulle myös henkilökohtaisen ihonhoito-ohjelman ja suosittelevat  juuri sinulle sopivia kotihoitotuotteita.

Bellezzan aukioloajat

Ma-pe 9-20 | La 9-18 | Su 9-17

 

Spashop.fi-verkkokauppa

Tilaa ihanat kauneustuotteet kotiisi SpaShop.fi -verkkokaupasta. Lue lisää alla tai mene kauppaan www.spashop.fi »

Kylpylän lahjakortit

Lahjakortti on aina arvostettu lahja. Anna lahjaksi vaikkapa rentouttava kylpyläloma, hemmotteleva kauneushoito tai romanttinen illallinen kahdelle Naantalin Kylpylässä. Voit valita myös määr…

Sunborn Bakery

Nauti Sunborn Bakeryn herkuista myös kylpyläloman jälkeen –  tuoreet suolaiset ja makeat leipomotuotteet saat kätevästi mukaasi Naantalin Kylpylän kahvilasta.

Promenade-myymälä

Viimeistelty tyyli, lahja rakkaalle tai tuliainen tuttavalle – kylpylän Promenade Boutiquen tarkoin valitusta valikoimasta löydät aina jotain sopivaa!

Katso myös nämä

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Spashop-verkkokauppa

Tilaa ihanat kauneustuotteet kotiisi SpaShop.fi-kaupasta