Naantalin Kylpylässä muksutkin nauttivat lomasta!

Leikkipaikkoja ja aktiviteetteja on yllin kyllin, ja touhutessa löytyy varmasti myös kivoja uusia kavereita. Tältä sivulta löydät vinkkejä lapsiperheen kylpylälomaan, jolla viihtyvät kaikki. Muista myös tarkistaa vaihtuva viikko-ohjelmamme täältä tai Kylpylän ilmoitustaululta.

Muksumaailma

Kylpylän upouusi Muksumaailma on avoinna joka päivä klo 8-21 (muutokset mahdollisia) ja se on majoittuvien asiakkaidemme vapaassa käytössä, maksutta.

Muksumaailmasta löytyy mm. salibandykaukalo, pomppulinna, pikkutrampoliineja, polkuautoja, pomppupalloja, lautapelejä… Lisäksi Kylpylän pihalla on kesäaikaan erilaisia ulkopelejä, kuten frisbeegolf- sekä minigolfrata, joita varten pelivälineet voi vuokrata Le Soleil-ravintolasta.
Huom! Pomppulinna on väliaikaisesti pois käytöstä, pahoittelemme! Uusi pomppupaikka pyritään saamaan mahdollisimman nopeasti käyttöön.

Muksumaailma on avoinna kaikille! Sisäänpääsy on ilmainen Kylpylän majoittuville asiakkaille, muille 5,-/lapsi (lapset alle 3 v. ilmaiseksi). Maksu vastaanottoon.

Muksumesta

Muksumaailman yhteydessä toimii valvottu Muksumesta, jossa lapset voivat leikkiä turvallisesti leikittäjän ohjauksessa. Muksumesta on avoinna koululomien aikana (seuraavaksi koulujen syysloma-aikaan 13.-22.10.2016.), ja myös se on kylpylän asiakkaille maksuton. Muksumestassa pääsee mm. askartelemaan, kuulemaan satuja tai pelailemaan frisbeegolfia ja salibandya muiden muksumestalaisten kanssa.

Muksumestassa ohjattua toimintaa (mm. Halloween-askartelua, suunnistuspolku, salibandy-turnaus, lasten bingo jne.) syyslomalla 2016:

  • La 15.10. klo 14-18
  • Ma 17.10. 14-17
  • Ke 19.10. klo 14.30-20
  • To 20.10. klo 10-18
  • Pe 21.10. klo 14.30-20
  • La 22.10. klo 10-18

Muksumaailman ja -mestan lisäksi Kylpylän toisessa kerroksessa on vapaassa käytössä erillinen leikkihuone, mistä löytyy mm. piirustusvälineitä, pelejä ja leluja.

Muksut altailla

Allasalueella, ulkoaltaan viereisessä pienessä huvimajassa on myös kesäaikaan lasten leikkipaikka. Ulkoaltaalta on suora näkyvyys majalle. Lisäksi altailta löytyy kivoja vesileluja pikkuvesipedoille.