Työpaikat

Tulisitko meille kesäksi töihin?

Sunborn Saga Oy etsii nyt osaavaan joukkoonsa kesätyöntekijöitä kesäksi 2018. Yritykseen kuuluvat Naantalin Kylpylä ravintoloineen, Naantalin Kaivohuone sekä ravintola Snickari. Myös Ruissalon Kylpylä ravintoloineen sekä kahvilat Honkapirtti ja Vanha Tammi ovat osa yritystä. Näihin kaikkiin etsitään nyt innokkaita tekijöitä eri tehtäviin – yksittäisiä vuoroja on tarjolla viikonloppuisin jo huhtikuussa, ja kesäsesonkimme jatkuu aina syyskuulle asti. Tutustu tehtäviin alla ja lähetä hakemuksesi linkin kautta. Rekrytointiprosessista huolehtii kumppanimme Opteam (kaikki paikat Opteamin sivuilla: https://kampanja.opteam.fi/kesatyo-sunborn).

Tarjoilija

Haemme TARJOILIJOITA Naantalin Kylpylän ja Ruissalon Kylpylän ravintoloihin, ravintola Snickariin ja Naantalin Kaivohuoneelle sekä Ruissalossa sijaitseviin kahviloihin Honkapirttiin ja Vanhaan Tammeen. Toivomme sinulta mm. seuraavia ominaisuuksia:

 • aiempaa kokemusta à la carte -tarjoilusta, ravintola-alalta ja/tai kahvilassa työskentelystä, kohteesta riippuen
 • asiakaspalveluhenkisyyttä – saat iloa asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja unohtumattomien elämysten luomisesta
 • positiivista työskentelyasennetta
 • kykyä ottaa erilaiset tilanteet haltuun kesän vilkkaassa sesongissa
 • joustavuutta ja halua työskennellä erilaisissa vuoroissa

Tutustu tehtävänkuvauksiin tarkemmin ja hae pian:

Tarjoilija, Tammikellari (Naantalin Kylpylä) »

Tarjoilija, Le Soleil (Naantalin Kylpylä) »

Tarjoilija, Naantalin Kaivohuone »

Tarjoilija, ravintola Snickari (Naantali) »

Tarjoilija, Ruissalon Kylpylä »

Kahvilatarjoilija, Honkapirtti (Ruissalo) »

Kahvilatarjoilija, Vanha Tammi (Ruissalo) »

Kokki

Haemme KOKKEJA Ruissalon Kylpylään sekä useisiin ravintoloihin Naantalissa. Voit olla vastavalmistunut, jolta löytyy jo jonkin verran kokemusta à la carte -keittiöstä tai jo kokenut osaaja – tärkeintä on, että sinulta löytyy intoa oppia ja kehittyä omalla alallasi! Toivomme sinulta mm. seuraavia ominaisuuksia:

 • aiempaa kokemusta kokin työstä erityisesti à la carten ja buffetruuan valmistuksen osalta
 • ylpeyttä työstäsi – saat iloa asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja unohtumattomien elämysten luomisesta
 • positiivista työskentelyasennetta ja yhteen hiileen puhaltamista
 • kykyä ottaa erilaiset tilanteet haltuun kesän vilkkaassa sesongissa ja tarvittaessa kykyä myös hyvin itsenäiseen työskentelyyn
 • joustavuutta ja halua työskennellä erilaisissa vuoroissa

Tutustu tehtävänkuvauksiin tarkemmin ja hae pian:

Kokki, Tammikellari (Naantalin Kylpylä) »

Kokki, ravintola Snickari (Naantali) »

Kokki, Naantalin Kaivohuone »

Kokki, Ruissalon Kylpylä »

Salin vuoropäällikkö

Haemme salin vuoropäällikköjä Naantalin Kylpylän ravintola Tammikellariin sekä Naantalin vanhankaupungin rannassa sijaitsevaan ravintola Snickariin. Toivomme sinulta mm. seuraavia ominaisuuksia:

 • aiempaa kokemusta salin vuoropäällikön tehtävistä
 • kykyä kannustamiseen – johdat esimerkilläsi ja panostat loistavan työilmapiirin luomiseen
 • asiakaspalveluhenkisyyttä – saat iloa asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja unohtumattomien elämysten luomisesta
 • positiivista työskentelyasennetta – tässä tehtävässä korostuu myönteinen henki ja aito vuorovaikutus niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa
 • kykyä ottaa erilaiset tilanteet haltuun kesän vilkkaassa sesongissa
 • joustavuutta ja halua työskennellä erilaisissa vuoroissa

Tutustu tehtävänkuvauksiin tarkemmin ja hae pian:

Salin vuoropäällikkö, ravintola Snickari (Naantali) »

Salin vuoropäällikkö, Tammikellari (Naantalin Kylpylä) »

Saliapulainen

Haemme saliapulaisia Sunborn Sagan ravintoloihin. Saliapulaisena tuet tarjoilijoiden työtä muun muassa kattamalla ja siivoamalla pöytiä ja viemällä annoksia. Kesätöitä on tarjolla Ruissalon Kylpylässä, Naantalin Kylpylässä, upeasti uudistetussa ravintola Snickarissa ja Naantalin Kaivohuoneella meren rannalla. Toivomme sinulta mm. seuraavia ominaisuuksia:

 • todellista motivaatiota ravintola-alalla kehittymiseen – aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on suureksi eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne!
 • asiakaspalveluhenkisyyttä – saat iloa asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja unohtumattomien elämysten luomisesta
 • positiivista työskentelyasennetta – tässä tehtävässä korostuu myönteinen henki ja aito vuorovaikutus niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa
 • kykyä ottaa erilaiset tilanteet haltuun kesän vilkkaassa sesongissa
 • joustavuutta ja halua työskennellä erilaisissa vuoroissa

Tutustu tehtävänkuvaukseen tarkemmin ja hae pian:

Saliapulainen (Turku ja Naantali) »

Muita avoimia paikkoja:

HOTELLIVIRKAILIJA (KESÄTYÖ) Naantalin Kylpylä

Haluaisitko olla mukana tekemässä onnellisia kylpyläkävijöitä ja osallistua Naantalin kesäkaupungin parhaaseen palveluun?

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä hotellin vastaanottoon. Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta tai käynnissä olevaa opiskelua.

Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelua laajasti turisti-infosta talon palveluiden opastamiseen, sisäänkirjaus- ja kassatoiminnot, puhelinpalvelu, kokousasiakkaiden palvelu ja järjestelmien hallinta. Työtä tehdään 2-3 vuorossa vuorokauden ympäri.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää asiakaspalveluasennetta ja kielitaitoa sekä rohkeutta käyttää sitä (vähimmäisvaatimuksena suomi, ruotsi, englanti), muu kielitaito on eduksi.  Olet sinut erilaisten järjestelmien kanssa ja sinulla on kokemusta esim. kassatyöskentelystä. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet toimimaan moitteettomasti haastavissa ja kiireellisissä palvelutilanteissa. Mielellään olet työskennellyt aiemmin hotellissa vastaavanlaisissa tehtävissä.

Lisäksi toivomme työntekijöiltämme ystävällistä palveluosaamista, reipasta luonnetta ja matkailullista näkökulmaa, positiivisuutta ja nopeata oppimistaitoa.

Tarjoamme arvostettua ja monipuolista työtä miellyttävässä merellisessä Naantalissa ja takuuvarmasti hyvän oppimiskokemuksen.

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä hotellitoimenpäällikkö Anu Torviselta, puh. 044-5566303. Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen: anu.torvinen@naantalispa.fi (aihe Naantalin Kylpylä/ Vastaanottovirkailija). Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työpaikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Palkkaus: TES
Työn kesto: kesätyö, 3-6kk
Työ alkaa: kesäkausi, sopimuksen mukaan
Työaika: eri työaikoja sopimuksen mukaan
Haku päättyy 30.3.2018

ALLASVALVOJA (KESÄTYÖ) Ruissalon Kylpylä

Haemme tulevaan kesäkauteen allasvalvojaa. Työ sisältää uinninvalvontaa, allasbaarityötä sekä uima- sekä kuntosalilippujen myyntiä.

Olet iloinen ja asiakaspalveluhenkinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Työ on 2-vuorotyötä. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin kielentaito. Ruotsinkielen taito on eduksi. Hakijalta vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää sekä mielellään kokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Edellytämme valittavilta henkilöiltä innokasta ja motivoitunutta asennetta, ja ehdottomana vaatimuksena on voimassaoleva SUH:in Uinninvalvoja pätevyys ja anniskelupassi.

Täytämme ilmoittamamme työpaikat heti sopivat henkilöt löydettyämme. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä hotellitoimenpäällikkö Anu Torviselta puh.  044 55 66 303.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse anu.torvinen@naantalispa.fi (aihe Allasvalvoja).

Palkkaus: TES
Työn kesto: kesätyö, 3-6kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Haku päättyy 19.3.2017

 

HUOLTOMIES

Etsimme osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä huoltomiestä täydentämään ammattitaitoista huoltotiimiämme. Tehtävä sisältää konsernin kiinteistöjen monipuolisia asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviä.

Etsimämme henkilö on tottunut sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn yhteisen tuloksen saavuttamiseksi. Tehtävä edellyttää aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.  Valitulla henkilöllä tulee olla ajokortti.  Eduksesi on, jos sinulla on sähköasentajan S2-pätevyys sekä kykyä lukea sähköpiirustuksia. Työ sisältää myös varallaoloa/viikonlopputöitä ja edellyttää matkustusvalmiutta.

Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan
Kesto: toistaiseksi
Työaika: kokopäivätyö
Palkka: sopimuksen mukaan

Mikäli kiinnostuit lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen rekry@sunborn.com. Hakuaika tehtävään päättyy 15.2.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa huolto- ja turvallisuusjohtaja Timo Santaharju puh. 044 5566 139 tai timo.santaharju@sunborn.com.

IBM System i -ASIANTUNTIJA

Etsimme IBM System i -asiantuntijaa ylläpitämään ja kehittämään toiminnanohjausjärjestelmäämme.

Työssäsi tarvitset vahvaa osaamista seuraavista asioista:

 • IBM System i käyttöjärjestelmä
 • IBM System i DB2 tietokannat
 • ILE RPG ohjelmointikieli
 • CL komentokieli
 • SQL/Query kieli
 • IBM i Access for Windows

Lisäksi toivomme, että:

 • sinulla on soveltuva koulutustausta ja/ tai osaaminen alalta
 • olet positiivisesti asennoitunut ja yhteistyökykyinen
 • siedät painetta ja tartut haasteisiin oma-aloitteisesti
 • pidät ongelmaratkaisusta ja muiden neuvomisesta teknisissä ongelmissa.

Työpaikan osoite: Juhana Herttuan Puistokatu, 20100 TURKU
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Kesto: yli 12 kk
Työaika: kokopäivätyö
Palkka: työehtosopimuksen mukaan

Mikäli kiinnostuit lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen rekry@sunborn.com. Hakuaika tehtävään päättyy 13.2.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Saari (tomi.saari@sunborn.com).

Avoin hakemus

Eikö näistä paikoista löytynyt sopivaa? Ilmoitamme tällä sivulla avoimista paikoistamme, mutta voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@sunborn.com.