Työpaikat

Tulisitko meille kesäksi töihin?

Sunborn Saga Oy etsii nyt osaavaan joukkoonsa kesätyöntekijöitä kesäksi 2018. Yritykseen kuuluvat Naantalin Kylpylä ravintoloineen, Naantalin Kaivohuone sekä ravintola Snickari. Myös Ruissalon Kylpylä ravintoloineen sekä kahvilat Honkapirtti ja Vanha Tammi ovat osa yritystä. Näihin kaikkiin etsitään nyt innokkaita tekijöitä eri tehtäviin – yksittäisiä vuoroja on tarjolla viikonloppuisin jo huhtikuussa, ja kesäsesonkimme jatkuu aina syyskuulle asti. Tutustu tehtäviin alla ja lähetä hakemuksesi linkin kautta. Rekrytointiprosessista huolehtii kumppanimme Opteam (kaikki paikat Opteamin sivuilla: https://kampanja.opteam.fi/kesatyo-sunborn).

Tarjoilija

Haemme TARJOILIJOITA Naantalin Kylpylän ravintoloihin, ravintola Snickariin sekä Naantalin Kaivohuoneelle. Toivomme sinulta mm. seuraavia ominaisuuksia:

 • aiempaa kokemusta à la carte -tarjoilusta, ravintola-alalta ja/tai kahvilassa työskentelystä, kohteesta riippuen
 • asiakaspalveluhenkisyyttä – saat iloa asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja unohtumattomien elämysten luomisesta
 • positiivista työskentelyasennetta
 • kykyä ottaa erilaiset tilanteet haltuun kesän vilkkaassa sesongissa
 • joustavuutta ja halua työskennellä erilaisissa vuoroissa

Tutustu tehtävänkuvauksiin tarkemmin ja hae pian:

Terassitarjoilijoita Naantaliin

Tarjoilijoita Naantaliin

Kokki

Haemme a la carte -KOKKEJA Naantalin ravintoloihimme. Toivomme sinulta mm. seuraavia ominaisuuksia:

 • aiempaa kokemusta kokin työstä erityisesti à la carten ja buffetruuan valmistuksen osalta
 • ylpeyttä työstäsi – saat iloa asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja unohtumattomien elämysten luomisesta
 • positiivista työskentelyasennetta ja yhteen hiileen puhaltamista
 • kykyä ottaa erilaiset tilanteet haltuun kesän vilkkaassa sesongissa ja tarvittaessa kykyä myös hyvin itsenäiseen työskentelyyn
 • joustavuutta ja halua työskennellä erilaisissa vuoroissa

Tutustu tehtävänkuvauksiin tarkemmin ja hae pian:

A la carte -kokkeja Naantaliin

Salin vuoropäällikkö

Haemme salin vuoropäällikköjä Naantalin Kylpylän ravintoloihin sekä Naantalin vanhankaupungin rannassa sijaitseviin ravintoloihimme. Toivomme sinulta mm. seuraavia ominaisuuksia:

 • aiempaa kokemusta salin vuoropäällikön tehtävistä
 • kykyä kannustamiseen – johdat esimerkilläsi ja panostat loistavan työilmapiirin luomiseen
 • asiakaspalveluhenkisyyttä – saat iloa asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja unohtumattomien elämysten luomisesta
 • positiivista työskentelyasennetta – tässä tehtävässä korostuu myönteinen henki ja aito vuorovaikutus niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa
 • kykyä ottaa erilaiset tilanteet haltuun kesän vilkkaassa sesongissa
 • joustavuutta ja halua työskennellä erilaisissa vuoroissa

Tutustu tehtävänkuvauksiin tarkemmin ja hae pian:

Salin vuoropäällikköjä Naantaliin 

Muita avoimia paikkoja:

HOTELLIVIRKAILIJA (KESÄTYÖ) Naantalin Kylpylä

Haluaisitko olla mukana tekemässä onnellisia kylpyläkävijöitä ja osallistua Naantalin kesäkaupungin parhaaseen palveluun?

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä hotellin vastaanottoon. Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta tai käynnissä olevaa opiskelua.

Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelua laajasti turisti-infosta talon palveluiden opastamiseen, sisäänkirjaus- ja kassatoiminnot, puhelinpalvelu, kokousasiakkaiden palvelu ja järjestelmien hallinta. Työtä tehdään 2-3 vuorossa vuorokauden ympäri.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää asiakaspalveluasennetta ja kielitaitoa sekä rohkeutta käyttää sitä (vähimmäisvaatimuksena suomi, ruotsi, englanti), muu kielitaito on eduksi.  Olet sinut erilaisten järjestelmien kanssa ja sinulla on kokemusta esim. kassatyöskentelystä. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet toimimaan moitteettomasti haastavissa ja kiireellisissä palvelutilanteissa. Mielellään olet työskennellyt aiemmin hotellissa vastaavanlaisissa tehtävissä.

Lisäksi toivomme työntekijöiltämme ystävällistä palveluosaamista, reipasta luonnetta ja matkailullista näkökulmaa, positiivisuutta ja nopeata oppimistaitoa.

Tarjoamme arvostettua ja monipuolista työtä miellyttävässä merellisessä Naantalissa ja takuuvarmasti hyvän oppimiskokemuksen.

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä hotellitoimenpäällikkö Anu Torviselta, puh. 044-5566303. Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen: anu.torvinen@naantalispa.fi (aihe Naantalin Kylpylä/ Vastaanottovirkailija). Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työpaikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Palkkaus: TES
Työn kesto: kesätyö, 3-6kk
Työ alkaa: kesäkausi, sopimuksen mukaan
Työaika: eri työaikoja sopimuksen mukaan
Haku päättyy 30.3.2018

 

Avoin hakemus

Eikö näistä paikoista löytynyt sopivaa? Ilmoitamme tällä sivulla avoimista paikoistamme, mutta voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@sunborn.com.