Wellness & hoidot

Uusia hoitoja Kylpylässä

Täydensimme hoitovalikoimaamme ihanan hemmottelevilla kausiuutuuksilla.

Talven uudet hoidot hemmottelevat sekä kehoa että mieltä

Pimeä ja kylmä talvikausi voi olla haastavaa aikaa niin mielelle kuin iholle. Anna hetki aikaa hemmottelulle ja hyvälle ololle. Naantalin Kylpylän talven uudet sesonkihoidot antavat uudenlaista energiaa vuoden pimeimpinä kuukausina. Rentouta ja virkistä kehoa hieronnoissa tai tarjoa kasvoillesi ylellinen kasvohoito, joka palauttaa ihosi nuorekkuuden ja poistaa kaamosväsymyksen merkit kasvoiltasi. Kaikki uutuushoidot ovat saatavina myös lahjakortteina.

Hot Oil Candle massage

50 min | 82,-/90,-

Nauti lämpimästä ja ylellisen rentouttavasta hierontahoidosta. Kynttilä on tehty luonnollisesta vahasta ja miedosti tuoksuvista eteeristä öljyistä. Kynttilän liekki vapauttaa virkistävää tuoksua. Lämmin aromaattinen kynttilän öljy liukuu vaivattomasti iholle sitä pehmittäen, raviten ja antaen sille ylellisen tuoksun. Hoidon jälkeen tarjoillaan kupillinen teetä.

VARAA online »  Lahjakortti »

Dolce Vita massage

50 min | 82,-/90,-

Täydellisen rentouttava hierontahoito alkaa jalkojen puhdistuksella ja lämpimällä kiinteällä savikääreellä selän ja hartioiden alueella. Savi pehmentää ja rentouttaa lihakset ennen ylellistä hierontaa. Hoidon päätteeksi tarjoillaan virkistävää teetä. Elämä on ihanaa!

VARAA online »  Lahjakortti »

Detox turvehoito vartalolle

50 min 82,-/90,-

Turvetuotteita on käytetty terveyden ja kauneuden hoitoon satoja vuosia. Nauti turpeen puhdistavasta, kuorivasta, elvyttävästä ja kosteuttavasta kosketuksesta. Lämmin ja rentouttava turvehoito puhdistaa elimistöä, rentouttaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Suomalainen turve sisältää aineita, jotka syvärentouttavat kudoksia ja lihaksia. Turvehoito parantaa myös elimistön vastustuskykyä. Hoito aloitetaan rentouttavalla koivukylvyllä, joka kiihdyttää myös aineenvaihduntaa. Lämmin turve levitetään vartalolle kylvyn jälkeen. Hoidon jälkeen tarjoillaan detox-teetä.

Lahjakortti »

Treat her like a queen – Kuningatarkasvohoito

90 min | 132,-/138,-

Kun olet ansainnut vain parasta. Ihon nuorekkuuden säilyttävä ja palauttava erikoishoito kasvoille, huulille ja dekolteelle. Phytomer-tuotesarjan merellisen bioteknologian tehokkuus yhdistettynä erikoishierontaan silottaa, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Hoito aloitetaan selkähieronnalla ja lämmittävällä merimutapakkauksella, jotka lisäävät rentoutumista ja tekevät hoidosta unohtumattoman kokemuksen. Hoidon jälkeen tarjoillaan lasillinen kuohuvaa (myös alkoholiton vaihtoehto).

VARAA online »  Lahjakortti »

Varaukset ja tiedustelut puhelimitse

02 4455800