Lomat
K-plussa

Plussalla lokakuussa -25% päivän hinnasta!!

Varaa nyt, huoneita rajoitetusti

Tunnelmoi syksyä kylpylän lämmössä. Vietä rentouttava syysloma merellisessa miljöössä – Naantalin Kylpylässä nautit hemmottelevista hoidoista, lämpimistä altaista ja iloisesta yhdessäolosta. Tutustu Kylpylän lomavinkkeihin alla!

K-Plussa

SYYSTARJOUS -25% päivän hinnasta!

  • Hintaan sisältyy aina aamiainen ja kylpylän sekä OLOFitness-kuntosalin käyttö
  • Voimassa 31.10.2021 asti koodilla PROPLUS25
  • Tämä tarjous on varattavissa vain online-myynnissä. Huoneita rajattu määrä, edellyttää K-Plussakorttia.

Varaa loma (PROPLUS25) »

Tarkista muut syksyn K-Plussaedut »

Kylpylästä virtaa syksyyn

Naantalin Kylpylässä heität helposti vapaalle. Nauti altailla ja valitse laajasta hoitovalikoimasta rentouttava hieronta, ihana kauneushoito tai romanttinen parihoito. Tutustu ja varaa tästä »

Hyvää oloa saat myös OLOFitness-kuntosalilta. Muista myös allasosaston hauskat ja tehokkaat Hydrohex-vesiliikuntatunnit.

Perjantaisin Kylpylässä vietetään suosittuja Friday Night Special -iltoja, jolloin mm. lyhdyin valaistu allasosasto on avoinna aina klo 24 asti.

Varaa loma (PROPLUS25) »


Luksusta lomaan

Kylpylän juuri uudistetut huoneet tarjoavat luksusta arkeen. Valitse esimerkiksi skandinaavisen tyylikäs Loft-huone, tai joku teemallisista sviiteistämme – onko suosikkisi Nordic, Wellness, Romantic tai rouhea Pop & Rock? Lapsiperheitä ilahduttavat tietysti erityisesti Muumi-teemaiset huoneemme.

Varaa loma (PROPLUS25) »


Päivitä syystyylisi

Koulut ja työt ovat jälleen alkaneet – lomalla on oiva hetki päivittää uusi tyyli. Promenade Boutiquesta löydät muotia sekä miehille ja naisille ja mm. ihanat korut ja lahjatavarat. Kylpylällä on saatavilla myös kaikki parturi-kampaamon palvelut.

Varaa loma (PROPLUS25) »


Kylpylä on kulinaristin kohde

Lomalla kuuluu nauttia kiireettömistä aamiaisista ja pitkistä illallisista. Kylpylän ravintoloissa pääset makumatkalle Skandinaviasta aina Thaimaahan asti. Ravintola Le Soleilissa tarjoamme viihtyisät brunssit ja runsaat buffetit. Autenttisista mauistaan palkittu Thai Garden vie sinut Aasian lempeän tulisiin tunnelmiin. Kylpylän Café Roma & Brasserie johdattaa sinut eteläeurooppalaiseen tunnelmaan ja Bistro Rucola on koko perheen rento ravintola. Valitse suosikkisi ja nauti!

Varaa loma (PROPLUS25) »


Tekemistä lapsille

Lapset viihtyvät tietysti avaralla allasosastolla ja lämmitetyssä ulkoaltaassa. Kuivalla maallakin on toki tekemistä. Lasten leikkihuone on aina avoinna Kylpylän 2. kerroksessa leluineen ja peleineen ja ulkona Kylpylän edustalla on lasten leikkipuisto. Kylpylältä löytyy myös minigolf-rata ja erilaisia ulkopelivälineitä lainaan. Jos syyskelit hellivät, Naantalissa on kiva retkeillä myös polkupyörällä – pyöriä voit vuokrata vastaanotosta.

Varaa loma (PROPLUS25) »


Idyllinen Naantali

© Naantalin Matkailu Oy, kuvaaja Arto Takala.

Naantali on toiminut keskiajalla niin luostarikaupunkina kuin myöhemmin vilkkaana matkailu- ja virkistyskohteena. Ensimmäinen kylpylä juontaa juurensa jo 1700-luvun alkupuolelle, kun Viluluodon lähteen vedellä todettiin olevan sairauksia parantavia vaikutuksia. Siitä lähtien Naantali on ollut lomailijoiden rakastama kylpyläkaupunki.

Merenrantakaupungin sydän on vanhakaupunki sekä vierasvenesatama sen edustalla. Kulttuurinnälkäisille löytyy museoita, gallerioita ja rutkasti mielenkiintoista historiaa. Opastetut kierrokset ovat oiva tapa tutustua kaupunkiin ja sen asukkaisiin. Heittäydy tarinoiden vietäväksi; miten syntyi kylpyläkulttuuri, miten nunnat elivät, kuinka golfauto tuli Kultarantaan, mistä Unikeko-traditio sai alkunsa?

Varaa loma (PROPLUS25) »


Lähiseudun nähtävyydet

Naantalin lähiseudut tarjoavat kulttuurinnälkäisille runsaasti erilaisia tapahtumia, museoita ja muita retkikohteita. Erityisesti Turku on suosittu kohde, jossa tapahtumia riittää aina lukuisista festivaaleista keskiaikaismarkkinoihin. Turussa ympäri vuoden kiinnostavia vierailukohteita ovat muun muassa Turun linna, Tuomiokirkko ja Aboa Vetus & Ars Nova museo. Teatteritarjonta on runsasta – Turussa toimivat mm. Turun kaupunginteatteri, Åbo Svenska Teater, Linnateatteri ja Turun Nuori Teatteri. Konsertteja järjestetään mm. Turun Musiikkitalolla ja Logomossa. Turku viettää myös kulttuuripääkaupunkivuotensa 10-vuotisjuhlaa, eli tarjontaa on tavallistakin runsaammin!

Tutustu tarkemmin lähiseudun tapahtumiin:

Varaa loma (PROPLUS25) »