Etu jopa -30%
Lomat

Talvilomalle Naantaliin

Tervetuloa viettämään koko perheen hiihtolomaa Naantalin Kylpylään. Varaa nyt - saat jopa 30 % alennusta huonehinnasta!

Kiikarissa talven rantaloma?

Lämpimät vedet ja merimaisemat odottavat lähempänä kuin arvaatkaan! Talven taika yhdistyy trooppiseen tunnelmaan kylpylälomalla Naantalissa.

Hiihtolenkin tai pulkkailun jälkeen pulahdat lämpimiin altaisiin, vetreydyt hieronnassa ja istahdat valmiiseen pöytään. Kylpylän oma Muksumaailma viihdyttää pienempiä, ja  Naantalissa voit käydä tervehtimässä myös Muumeja 16.-24.2.2019. Eikä pidä unohtaa kylpyöintiä sydämesi kyllyydestä!

Naantalin Kylpylästä löytyy sopiva huone jokaiselle. Nyt tarjoamme hiihtolomalaisille erityisedun. Saat -20% alennusta huonehinnasta, kun lomasi kestää vähintään 2 vuorokautta!

Varaa talviloma, etu 15-20 % päivän hinnasta

  • Hintaan kuuluu aamiainen, kylpylän käyttö ja hiihtoloman vapaa-ajan ohjelma. Tarjous on voimassa 17.2-3.3.2019.
  • 1 vrk alkaen  63,-/hlö – ETU 24 % (norm. 83,-/hlö)
  • 2 vrk alkaen  117,-/hlö – ETU 30 % (norm. 166,-/hlö)

Varaa hiihtoloma 1 vrk »

Varaa hiihtoloma 2 vrk »

Katso hiihtolomaviikon ohjelma »

Naantali Spa Hotel

Muumimaailman Taikatalvi 16.–24.2!

Muumiperhe on herännyt kesken talviunien ja on innoissaan jäästä ja lumesta. Niinpä Muumipeikko on tehnyt pihamaalle mainion minisuksikierroksen, jolle sinäkin voit päästä sivakoimaan.

Mukana menossa myös jo klassikoksi muodostunut liukurimäki sekä Reippailija-Hemulin lumikenkäpolku. Päivän päätteeksi on ihana rentoutua Kylpylän lämpimissä altaissa ja nälkäiset talviseikkailijat voivat herkutella Kylpylän ravintoloissa.

Liput Muumimaailmaan voit ostaa ennakkoon online-huonevarauksen yhteydessä tai paikan päällä vastaanotostamme.

Varaa hiihtoloma 1 vrk »

Varaa hiihtoloma 2 vrk »

Kylpylän Muksumaailma

Lasten leikkipaikka Muksumaailma on Kylpylällä avoinna päivittäin 26.1. alkaen klo 9-21. Muksumaailma on avoinna myös päiväkävijöille 5,-/lapsi (alle 3 v ilmaiseksi) – sisäänpääsyn voit maksaa vastaanottoon.

Myös lasten leikkihuone peleineen, leluineen ja askartelutarvikkeineen on avoinna päivittäin.

Talvilomilla Kylpylässä on myös paljon muuta ohjelmaa lapsille ja aikuisille – ajankohtaisen ohjelman saat vastaanotosta Kylpylään saapuessasi.

Katso hiihtolomaviikon ohjelma »

Muksumaailma | Naantali Spa Hotel

Hemmottelevia hoitoja ja rentoa oloa lomallesi

Kylpylän kauneushoitola palvelee loma-aikana normaalisti – hoitoja on siis saatavana kaikkina viikonpäivinä. Kruunaa lomasi vaikkapa ihanalla kasvohoidolla, rentouttavalla hieronnalla tai romanttisella ruusukylvyllä kahdelle. Olemme ajatelleet myös nuorempia lomalaisia – tarjolla on mm. nuorelle iholle sopivia kasvohoitoja ja express-manikyyrejä. Suosittelemme ennakkovarausta!

Varaa hoidot »

Hierontaa | Naantali Spa hotel

Lomalla valmiiseen pöytään

Touhuntäyteisen päivän jälkeen on mukava istua valmiiseen pöytään. Vaikeaa on vain valinta! Kylpylän ravintolat palvelevat myös loma-aikana, ja valikoimista löytyy niin rennot pizza-illalliset kuin Le Soleilin välimerelliset erikoisuudet tai lempeäntuliset Thai-keittiön herkut. Kaikissa ravintoloissamme myös lapset on huomioitu omilla menuillaan, ja keittiöhenkilökunta auttaa löytämään juuri sopivan näläntaltuttajan jokaiseen makuun.

Tutustu ravintoloihimme »

Tammikellari | Naantali Spa Hotel

Muuta kivaa talvilomalla

P.S. Varaa lomaasi hieman lisäluksusta…

Huomasithan ihanat huonetervehdykset kuohuviinistä poppareihin ja suklaaseen? Niitä voit tilata valmiiksi huoneeseen omaksi iloksi tai kivaksi ylläriksi jo majoitusvarauksen yhteydessä! Kysy myös mahdollisuutta huoneen myöhäisempään luovutukseen ja vietä vähän rennompi paluupäivä.

Tervetuloa Naantaliin viettämään parasta aikaa yhdessä!

Varaa hiihtoloma 1 vrk »

Varaa hiihtoloma 2 vrk »

Lobby bar | Naantali Spa Hotel