Lomat

Syyslomalle Naantaliin

Parasta aikaa yhdessä

Tunnelmoi syksyä ja palaa kesäfiiliksiin kylpylän lämmössä. Vietä rentouttava syysloma – Naantalin Kylpylässä nautit hemmottelevista hoidoista, lämpimistä altaista ja iloisesta yhdessäolosta. 

Plussakortilla saat -10% päivän hinnasta koko syyskauden ajan.

Varaa loma »


Tekemistä lapsille

Syyslomalla Kylpylässä etsitään jännittäviä aarrerasteja ma-la klo 17-18. Lisäksi leikkitäti keksii lapsille hauskaa tekemistä ma-la klo 16-20 (12.-17.10.).
Myös Kylpylän oma Muksumaailma on avoinna syyslomalla! Lisäksi lasten leikkihuone on aina avoinna Kylpylän 2. kerroksessa leluineen ja peleineen ja ulkona Kylpylän edustalla on lasten leikkipuisto.

Jos syyskelit hellivät, Naantalissa on kiva retkeillä myös polkupyörällä – pyöriä voit vuokrata vastaanotosta. Kylpylältä löytyy myös minigolf-rata ja erilaisia ulkopelivälineitä lainaan.


Kylpylästä virtaa syksyyn

Naantalin Kylpylässä heität helposti vapaalle. Nauti altailla ja valitse laajasta hoitovalikoimasta rentouttava hieronta, ihana kauneushoito tai romanttinen parihoito. Tutustu ja varaa tästä »

Hyvää oloa saat myös OLOFitness-kuntosalilta. Muista myös allasosaston hauskat ja tehokkaat Hydrohex-vesiliikuntatunnit – näytöt ovat altailla vapaasti käytettävissä silloin kun itse haluat.

Syyslomaviikolla 16.10. aloitamme myös suositut Friday Night Special -tapahtumat, jolloin mm. lyhdyin valaistu allasosasto on avoinna aina klo 24 asti.

Huom! Suosittuna syysloma-aikana turvaväleistä myös allasalueella täytyy pitää erityistä huolta – varauduthan mahdollisiin odotusaikoihin kylpylässä vieraillessasi. 


Luksusta lomaan

Kylpylän juuri uudistetut huoneet tarjoavat luksusta arkeen. Valitse esimerkiksi skandinaavisen tyylikäs Loft-huone, tai joku teemallisista sviiteistämme – onko suosikkisi Nordic, Wellness, Romantic tai rouhea Pop&Rock? Lapsiperheitä ilahduttavat tietysti erityisesti Muumi-teemaiset huoneemme.


Päivitä syystyylisi

Koulut ja työt ovat jälleen alkaneet – lomalla on oiva hetki päivittää uusi tyyli. Promenade Boutiquesta löydät muotia sekä miehille ja naisille ja mm. ihanat korut ja lahjatavarat. Kylpylällä on saatavilla myös kaikki parturi-kampaamon palvelut.


Kylpylä on kulinaristin kohde

Lomalla kuuluu nauttia kiireettömistä aamiaisista ja pitkistä illallisista. Kylpylän ravintoloissa pääset makumatkalle Skandinaviasta aina Thaimaahan asti. Ravintola Le Soleilissa tarjoamme runsaat brunssit, buffetit ja tyylikkäät a la carte -illalliset. Autenttisista mauistaan palkittu Thai Garden vie sinut Aasian lempeän tulisiin tunnelmiin. Kylpylän Café Romassa on tarjolla kevyempää lounasta ja oman leipomomme herkkuja. Valitse suosikkisi ja nauti!


Idyllinen Naantali

© Naantalin Matkailu Oy, kuvaaja Arto Takala.

Naantali on toiminut keskiajalla niin luostarikaupunkina kuin myöhemmin vilkkaana matkailu- ja virkistyskohteena. Ensimmäinen kylpylä juontaa juurensa jo 1700-luvun alkupuolelle, kun Viluluodon lähteen vedellä todettiin olevan sairauksia parantavia vaikutuksia. Siitä lähtien Naantali on ollut lomailijoiden rakastama kylpyläkaupunki.

Merenrantakaupungin sydän on vanhakaupunki sekä vierasvenesatama sen edustalla. Kulttuurinnälkäisille löytyy museoita, gallerioita ja rutkasti mielenkiintoista historiaa. Opastetut kierrokset ovat oiva tapa tutustua kaupunkiin ja sen asukkaisiin. Heittäydy tarinoiden vietäväksi; miten syntyi kylpyläkulttuuri, miten nunnat elivät, kuinka golfauto tuli Kultarantaan, mistä Unikeko-traditio sai alkunsa?


Lähiseudun nähtävyydet

Naantalin lähiseudut tarjoavat kulttuurinnälkäisille runsaasti erilaisia tapahtumia, museoita ja muita retkikohteita. Erityisesti Turku on suosittu kohde, jossa tapahtumia riittää aina lukuisista festivaaleista keskiaikaismarkkinoihin. Turussa ympäri vuoden kiinnostavia vierailukohteita ovat muun muassa Turun linna, Tuomiokirkko ja Aboa Vetus & Ars Nova museo. Teatteritarjonta on runsasta – Turussa toimivat mm. Turun kaupunginteatteri, Åbo Svenska Teater, Linnateatteri ja Turun Nuori Teatteri. Konsertteja järjestetään mm. Turun Musiikkitalolla ja Logomossa.

Tutustu tarkemmin lähiseudun tapahtumiin:

 

Varaa lomasi parhaaseen hintaan