Lomat

Syyslomalle Naantaliin

Perheelle parasta
Varaa lomasi parhaaseen hintaan
Aikuisia
Lapsia

Tunnelmoi syksyä ja palaa kesäfiiliksiin kylpylän lämmössä. Vietä koko perheen syysloma – Naantalin Kylpylässä nautit hemmottelevista hoidoista, lämpimistä altaista ja iloisesta yhdessäolosta. K-Plussakortilla varaat syysloman erikoishintaan! 

K-Plussa

K-Plussatarjous:
Syysloma min. 2 vrk

  • Etuhinta 2 vrk alkaen:
    280,-/2 hengen huone  (norm. alkaen 350,-)
  • Loman hintaan sisältyy aina aamiainen ja kylpylän sekä OLOFitness-kuntosalin käyttö
  • Lisävuode 15,-/lapsi/vrk (4-16 v)
  • Tarjous on voimassa 1.9.-31.10.2019 kun varaus tehdään online tai myyntipalvelusta 02 44 55 100 kampanjatunnuksella SYYSETU
  • Katso kaikki K-Plussa-tarjouksemme »

Varaa Plussa-SyysLOMA MIN 2 VRK »


MUUMIMAAILMASSA TAIKURI JA KADONNUT KUNINGASRUBIINI

Muumimaailman syksy

Muumimaailman syystapahtuma on täynnä muumihaleja, syksyn värejä ja hauskoja esityksiä. Tänä syksynä koko Muumilaakso etsii Taikurin kadonnutta kuningasrubiinia ja Taikuripajalla pääset opettelemaan silmänkääntötemppuja.

Voit ostaa Muumiliput kätevästi meiltä huonevarauksen yhteydessä. Liput ovat voimassa kahtena peräkkäisenä päivänä.

  • Muumimaailma on avoinna syksyllä:
    12–13.10., 17.–20.10. ja 26.–27.10. (klo 11–16)

Kylpylässä lapsetkin viihtyvät

Muksumaailma Naantali Spa Hotel

Kylpylän oma Muksumaailma on avoinna syyslomien aikaan päivittäin ja se on majoittuvien vieraidemme käytössä maksutta. Muksumaailmasta löytyy mm. pikkutrampoliineja, polkuautoja, pomppupalloja ja kiipeilyteline. Valvottu Muksumesta sopii perheen pienimmille, jotka voivat leikkiä turvallisesti leikittäjän ohjauksessa. Muksumaailmassa on leikkitäti paikalla 17.-19.10. klo 15-21. Myös Muksumesta on vieraillemme maksuton.

 


Kylpylälomasta virtaa syksyyn

Naantalin Kylpylässä heität helposti vapaalle. Nauti altailla ja valitse laajasta hoitovalikoimasta rentouttava hieronta, ihana kauneushoito tai romanttinen parihoito. Tutustu ja varaa tästä »

Meiltä löydät myös täydelliset parturi-kampaamon palvelut.

Hyvää oloa saat myös upouudelta OLOFitness-kuntosalilta tai ryhmäliikuntatunneilta. OLOTrainerimme auttavat mielellään sopivan salitreenin löytämisessä. Kuntosalin vapaa käyttö kuuluu useimpiin huoneluokkiimme.

Viihteelle pääset elävän musiikin, tanssin ja karaoken parissa. Kylpylän viihdekalenterista näet ajankohtaisen ohjelman.


Kylpylä on kulinaristin kohde

Lomalla kuuluu nauttia kiireettömistä aamiaisista ja pitkistä illallisista. Kylpylän ravintoloissa pääset makumatkalle Skandinaviasta aina Thaimaahan asti. Ravintola Le Soleilissa tarjoamme runsaat brunssit, buffetit ja tyylikkäät a la carte -illalliset. Ravintola Tammikellari on tunnettu rennosta tunnelmastaan ja herkullisista artesaanipizzoistaan. Autenttisista mauistaan palkittu Thai Garden vie sinut Aasian lempeän tulisiin tunnelmiin. Kylpylän Café Romassa on tarjolla kevyempää lounasta ja oman leipomomme herkkuja. Vanhankaupungin ravintola Snickari idyllisessä puutarlokorttelissa tarjoilee italialaisen keittiömestarin kekseliäitä annoksia merimaisemien kera.  Valitse suosikkisi ja nauti!

Varaa lomasi parhaaseen hintaan
Aikuisia
Lapsia