Suomi Finland 100

Suomi 100 -majoituspaketti Naantalin Kylpylässä alkaen 154,-/hlö

Majoitu tasokkaasti, nautiskele ylellisesti ja herkuttele tyylillä:

 • Majoitus kahden hengen Deluxe-huoneessa
 • Buffet-aamiainen
 • Suomi 100 -neljän ruokalajin juhlaillallinen (saatavilla à la carten aukioloaikojen mukaan to-la 3.6. asti ja sen jälkeen taas 7.9. alkaen to-la)
 • Sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin vapaa käyttö

Lisätiedot ja varaukset p. 02 44 55 100 tai info@naantalispa.fi

Suomi Finland 100

Suomi 100 -juhlavuoden menu Naantalin Kylpylässä 56,- | Sommelierin viinipaketti 35,-

Nauti neljän ruokalajin tyylikäs illallinen Naantalin Kylpylän Le Soleil -ravintolassa. Suomi 100 -menun pääosassa ovat suomalaiset, lähellä tuotetut raaka-aineet ja suomalainen ruokakulttuuri.

 • Kylmäsavusiikaterrinea, pikkelöityä kurkkua ja tuhkaa
  Schmitges Riesling Feinherb 12 cl
 • Maa-artisokkakeittoa
  Lustau Almacenista Amontillado 8 cl
 • Ylikypsää karitsanniskaa, haudutettua punakaalia ja punajuurilientä
  Vigneto Bucerchiale Chianti Rufina Riserva 12 cl
 • Tyrnivanukas, suklaafinancier ja maitojäätelöä
  Weingut Hans Nittnaus Beerenauslese Exquizit 8 cl

Lisätiedot ja varaukset p. 02 44 55 100 tai info@naantalispa.fi

Suomi Finland 100

Perinnehoidot Naantalin Kylpylässä

Suomen juhlavuonna inspiroidumme suomalaisesta kylpyläperinteestä ja paikallisista raaka-aineista.

 • Luonnonsavihoito koko vartalolle 35 min alkaen 67,-
  Satavuotisia kylpyläperinteitä parhaimmillaan! Naantalin oma, sininen savi rentouttaa ja poistaa tehokkaasti kuona-aineita ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.
 • Turvehoito koko vartalolle 35 min alkaen 60,-
  Turve elvyttää tehokkaasti pintaverenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa. Turpeella on myös ihoa kuoriva ja kosteuttava vaikutus.

Lisätiedot ja varaukset p. 02 44 55 100 tai info@naantalispa.fi

Suomi Finland 100

Perinnehoidot Ruissalon Kylpylässä

Ruissalossa keskellä luonnon rauhaa nautitaan puhtaan luonnon antimista.

 • Klassinen tervahoitopaketti 60 min alkaen 77,-
  Klassisen suomalaisen hieronnan kruunaa tervakylpy.
 • Luonnon lähteellä -hoitopaketti 60 min alkaen 75,-
  Hoitopaketti sisältää lämpimän savikääreen, 25 min hieronnan ja kylvyn, luonnollisesti.
 • Hunajaturvehoito 35 min alkaen 61,-
  Rentouttava ja kosteuttava hoito, jossa lämmin hunajaturve levitetään selälle ja käsivarret saavat ihanan hieronnan rypäleöljyllä.

Lisätiedot ja varaukset p. 02 44 55 100 tai info@ruissalospa.fi

Suomi Finland 100

Valokuvanäyttely Ruissalon Honkapirtillä

Turun Ruissalon saarella, Ruissalon Kylpylän läheisyydessä sijaitseva Honkapirtti rakennettiin alun perin nykyiseen tarkoitukseensa, turkulaisten retkeilykohteeksi. Suunnittelusta ja toteutuksesta sisustusta myöten vastasi JR 14, vuosina 1941-44 käydyssä sodassa pääasiassa Turun seudulta koottu jalkaväkirykmentti. Talo pystytettiin ensin Uhtualle, mistä se siirrettiin Turkuun rintaman paluukuljetuksina keväällä 1943.

Honkapirtti on palanen turkulaisten ja koko Suomen historiaa eräältä sen raskaimmalta korpivaelluskaudelta. Tarina ”korpisoturirykmentin” miesten halusta auttaa vaikeuksissa olevia lähimmäisiä on nähtävissä kuvina Honkapirtille Suomen juhlavuoden kunniaksi kootussa valokuvanäyttelyssä kahvilan aukioloaikoina. Ilmainen sisäänpääsy!

Tutustu Honkapirttiin

Suomi Finland 100

Luontoiltapäivät Ruissalon Honkapirtillä syystiistaisin

Honkapirtillä pääsee kuulemaan asiantuntijaesityksiä Ruissalosta ja luonnosta joka toinen tiistai-iltapäivä klo 14-14.45. Aiheina mm. luonnon yrtit, saaristoluonto ja Ruissalon perinnemaisemat.

Katso ohjelma Honkapirtin sivuilta.

Suomi Finland 100

Vaihtuvia näyttelyjä Naantalin Kylpylällä

Juhlavuoden kunniaksi Naantalin Kylpylä tarjoaa Promenade-käytävän gallerian näyttelytiloja yhdistysten ja taiteilijoiden käyttöön. Kaikkiin näyttelyihin on vapaa pääsy, ja näyttelyt ovat avoinna Kylpylän aukioloaikoina, eli käytännössä päivittäin, kellon ympäri!

Menneet näyttelyt:

 • Kuvataiteilija Tapani Piirton Kevään Valoa – Spring Lights -näyttely. Öljyväriteokset esillä 6.2.–1.5.2017. Lue lisää…
 • Naantalilaisia ja suomalaisia nukketaiteilijan silmin – nukketaiteilija Janette Räikkösen taidokkaat nukkehahmot esillä 12.4.–31.5.2017.
 • Taitelija Marianne Palosen näyttely Vaaleaa harmoniaa  8.5.–30.7.2017. Palonen tuo akvarelleissaan ja maalauksissaan esiin Suomen luonnon vaalean eksotiikan kontrastina kesän kirkkaisiin väreihin. Muutamissa teoksissa piirtyvät esiin myös suomalaisen luonnon voimaeläimet.
Suomi Finland 100

Aiemmin tapahtunutta:

Rajaton 20v ja Suomi 100v Naantalin Kylpylässä 24.3. & 25.3.

Lauluyhtye Rajaton toi Naantalin tuplajuhlan tunnelmaa – yhtye viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan ja juhlii samalla 100-vuotiasta Suomea. Illalliskonsertit nähtiin Naantalissa ennen yhtyeen ulkomaankiertuetta.

SuomiViihde-tanssit Naantalin Kylpylässä 1.4.

Aprillipäivänä tanssikansaa hemmoteltiin, kun SuomiViihde-tansseissa nähtiin energinen tanssilavojen suosikkibändi Lemmenlautta ja illan aikana tarjolla on sekä tanssimekko- ja kenkämyyntiä ja arvonta. Lisäksi ennen tansseja oli mahdollisuus osallistua kaikille avoimelle tunnin tanssikurssille.

Kevään Lavis-liikunnat Naantalin Kylpylässä 9.1 – 28.5.

Lavis on tanssin hurmaa ja ikivihreitä parhaimmillaan. Iloinen laji sopii jokaiselle jumpparille, eikä omaa tanssiparia tarvita. Lavista luvassa jälleen syksyllä 2017.

SuomiViihde-tanssit ja terassitanssikauden avajaiset Ruissalon Kylpylässä to 29.6.

Iloista tanssitapahtumaa vietettiin Ruissalon Kylpylän terassilla huippubändi Onnentähden siivittämänä 29.6. Ilta aloitti samalla kesän terassitanssien sarjan.

Suomen Luonnonpäivät ja Muinaistulien yö Ruissalon Kylpylällä 26.8.

Elokuun pimenevässä illassa juhlittiin Suomen luontoa sekä Muinaistulien yötä Ruissalossa kaikille avoimessa tapahtumassa.

 

Katso myös nämä

Black Friday 24.11. – ale jopa 60%

Varaudu jo vuoden suurimpaan ostospäivään – Black Friday 24.11.! Luvassa huikeita tarjouksia – Kylpylän lahjakortit jopa 60 % alennuksella! Myös Ruissalon Kylpylä ja ravintola Pinella ovat mukana, sekä Spashop-kylpyläkauppa.

Joulu Naantalissa

Tervetuloa Naantaliin rentoutumaan joulun pyhien ajaksi. Nauti joulun herkuista ravintoloissamme ja koe joulun tunnelma Kylpylässä sekä Naantalin vanhassa kaupungissa.

K-Plussa-tarjoukset

Hyödynnä kauden edut Plussa-kortilla. Saat jopa 20% alennusta huoneen hinnasta. Lisäksi muita hienoja tarjouksia kylpylän palveluista. Toimi nyt, sillä tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä!

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä! Myöhempi huoneenluovutus on helppo ja edullinen tapa nauttia viimeisestäkin lomapäivästä vähän pidempään. Aamiaisen jälkeen ehdit vaikka vielä rentoutua altailla tai hoidoissa tai ottaa ihanat päivätorkut.