Urheilullinen elämä vaatii tuekseen runsaat eväät ja kunnon yöunet. Naantalin Kylpylässä huolto on kunnossa – sporttitarjouksissamme olemme huomioineet kummatkin avaintekijät! Tarjoukset ovat min. 10 hengen ryhmille, esimerkiksi erilaisille urheilujoukkueille huoltojoukkoineen.

SPORTTIBUFFET

16 €/hlö
Sis. salaattipöydän, josta voi itse koota herkullisen ja monipuolisen salaattiannoksen. Buffettiin kuuluu myös leipävalikoima, levitteet sekä ruokajuomat kuten maito, vesi ja mehu. Herkullisen aterian päätteeksi tarjolla hedelmää.

Pääruokavaihtoehdot

1. Lihapullat, perunamuusia ja pippurikastiketta
2. Paahdettua lohta, tillimuusia ja sitruunamajoneesia
3. Pasta Bolognese ja parmesaania
4. Tomaattista broileripastaa kasviksilla

SPORTTISNÄKSBUFFET

11 €/hlö

Sis. hedelmäsalaattia, hedelmämehuja, mysliä, jogurttia, marjoja ja hedelmiä, Kylpylän leipälajitelman sekä juustoa/leikkelettä ja salaattia. Toimii loistavasti myös aamiaisena!

SPORTTIBOX

8 €/hlö

Sis. hedelmän (omena, banaani, päärynä, tuoreita taateleita tms.) sekä ruisleivän juustolla, paistetulla kananmunalla, salaatilla, kurkulla ja tomaatilla. Kyytipojaksi tietysti tuoremehua.

SPORTTIMAJOITUS KYLPYLÄSSÄ

Majoitus alk. 52 €/hlö/vrk (2hh standard) sis. buffetaamiaisen ja kylpylän käytön, lisävuoteet alk. 10 €/hlö.

 

Varaukset p. 02 44 55 100 tai info@naantalispa.fi

 

 

Katso myös nämä

Superpark-paketti

Tule kylpylälomalle Naantaliin ja käy SuperPark Turussa seikkailemassa, pelailemassa, testaamassa taitoja ja rentoutumassa monipuolisten lajien parissa. SuperPark-paketin varaajalle 10% alennus majoituksesta!

Hydrotraining-vesiliikunta

Hydrotraining – uuden sukupolven vesiurheilumuoto. Treenit koostuvat monipuolisista allasosuuksista ja aika ajoin noustaan altaan reunoille harjoittelemaan kehon omalla painolla.

Luonto- ja tuolijooga

Joogalla lisää elinvoimaa – luonto- ja tuolijooga piristävät päivää ja huoltavat kehoa ja mieltä. Tutustu hyvän olon ryhmäaktiviteetteihimme.