Viihde

 
 
 

Piaf! the Show -paketti nyt myynnissä

Ranskalainen Piaf! The Show -musiikkispektaakkeli saapuu Turun Logomon maanantaina 4. joulukuuta! Gil Marsallan ohjaama Piaf! The Show on kunnianosoitus Ranskan kaikkien aikojen arvostetuimmalle laulajalle Edith Piafille, ja se kertoo Pariisin varpusen uskomattoman elämäntarinan hänen unohtumattomien laulujensa kautta.

Edith Piafin kuolemasta tulee tänä syksynä kuluneeksi tasan 60 vuotta. Tragedioiden ja intohimoisten rakkaussuhteiden sävyttämä elämä vei Edith Piafin Pariisin slummeista parrasvaloihin, ja uran varrella syntyivät ikoniset kappaleet kuten La vie en rose, Non, je ne regrette rien, La foule sekä Padam padam. Esityksessä Piafin lauluja tulkitsee ylistetty, upeaääninen ranskalainen laulaja Nathalie Lermitte.

Vuodesta 2015 asti maailmalla kiertäneen Piaf! The Show’n on nähnyt jo yli miljoona ihmistä, ja sitä on esitetty yli 50 maassa yli 600 kertaa. Esitys on muun muassa myynyt loppuun legendaarisen Carnegie Hall:in New Yorkissa ja Olympia-teatterin Pariisissa. Kyseessä on tämän vuosikymmenen menestynein ranskalaisshow.

 Varaa show-paketti, joka sisältää liput esitykseen Logomossa sekä majoituksen Naantalin Kylpylässä! Majoitukseen sisältyy runsas buffetaamiainen sekä kylpylän ja OLOFitness-kuntosalin käyttö.

Esitys maanantaina 4.12.2023 klo 19.
Ovet avautuvat klo 18.
Kesto 2 x 45 min (+ väliaika)
Logomo | Junakatu 9, 20100 Turku

Varaa Piaf! the Show -loma »

02 4455100 | info@naantalispa.fi

Lomapaketti varattava viimeistään 2 viikkoa ennen tulopäivää. Paketti maksetaan varausvaiheessa eikä sitä voi sen jälkeen peruuttaa kuluitta. Varauskoodi PROEVENT.