Naantalin Kylpylässä muksutkin nauttivat lomasta!

Leikkipaikkoja ja aktiviteetteja on yllin kyllin, ja touhutessa löytyy varmasti myös kivoja uusia kavereita. Tältä sivulta löydät vinkkejä lapsiperheen kylpylälomaan, jolla viihtyvät kaikki. Muista myös tarkistaa vaihtuva viikko-ohjelmamme täältä tai Kylpylän ilmoitustaululta.

Muksumaailma

Kylpylän Muksumaailma on koulujen loma-aikoina avoinna päivittäin klo 8-21 (huom. muutokset mahdollisia). Muksumaailma on majoittuvien asiakkaidemme vapaassa käytössä maksutta.

Tarkista aukiolot myyntipalvelustamme p. 02 4455100

Muksumaailmasta löytyy mm. salibandykaukalo, pikkutrampoliineja, polkuautoja, pomppupalloja, lautapelejä… Lisäksi Kylpylän pihalla on kesäaikaan erilaisia ulkopelejä, kuten frisbeegolf- sekä minigolfrata, joita varten pelivälineet voi vuokrata Le Soleil -ravintolasta.

Muksumaailma on avoinna kaikille! Sisäänpääsy on ilmainen Kylpylän majoittuville asiakkaille, muille 5,-/lapsi (lapset alle 3 v. ilmaiseksi). Maksu vastaanottoon.

Muksumesta

Muksumaailman yhteydessä toimii valvottu Muksumesta, jossa lapset voivat leikkiä turvallisesti leikittäjän ohjauksessa. Muksumesta on avoinna koulujen loma-aikoina, ja myös se on kylpylän asiakkaille maksuton.

Muksumestassa pääsee mm. askartelemaan, kuulemaan satuja tai pelailemaan frisbeegolfia ja salibandya muiden muksumestalaisten kanssa.

Muksumaailman ja -mestan lisäksi Kylpylän toisessa kerroksessa on vapaassa käytössä erillinen leikkihuone, mistä löytyy mm. piirustusvälineitä, pelejä ja leluja.

Muksut altailla

Allasalueella, ulkoaltaan viereisessä pienessä huvimajassa on myös kesäaikaan lasten leikkipaikka. Ulkoaltaalta on suora näkyvyys majalle. Lisäksi altailta löytyy kivoja vesileluja pikkuvesipedoille.

Katso myös nämä

Parhaan hinnan takuu

Tee varaus suoraan verkkosivuillamme – takaamme aina parhaan hinnan! Jos löydät edullisemman hinnan, kuin mitä tarjoamme, hyvitämme hintojen erotuksen ja annamme alemmasta hinnasta vielä 20% alennuksen. Tutustu parhaan hinnan takuuseen.

Kylpyläloma & risteily

Koe saaristomaisemat maalla ja merellä, yhdistä riemukas risteily ja rentouttava kylpyläloma. Varaa nyt kahden vuorokauden majoitus kylpylässä ja päiväristeily saaristomerellä. Hinnat alkaen 126,-/hlö.