Jooga parantaa keskittymiskykyä ja muistia, auttaa hallitsemaan stressiä ja antaa hyvän olon kokonaisvaltaisesti. Naantalin Kylpylässä tarjoamme ryhmille kahta joogakokonaisuutta – kysy myös räätälöityjä paketteja!

LUONTOJOOGA

Luontojoogassa kävellään ja joogataan raittiissa ulkoilmassa. Nk. zen-kävelyn aikana tehdään erilaisia huomio- ja keskittymisharjoituksia, joita täydentävät helpot, sopivasti venyttävät ja rentouttavat joogaharjoitukset. Luontojoogassa aistit avautuvat ja hauskat pariharjoitukset virkistävät kehoa ja kasvattavat yhteishenkeä.

Aktiviteetti sopii erityisesti ryhmille, jotka haluavat tutustua joogaan, vahvistaa tiimiä ja ulkoilla kauniissa luonnossa. Samalla harjoitus virkistää, vahvistaa ja antaa hyvän olon koko päiväksi.

LUONTOJOOGA 90-120 min
1-10 hlö 276 € + 12 €/lisäosallistuja

TUOLIJOOGA

Tuolijooga on helppo harjoitus, joka tekee ryhdistä uljaan ja mielestä virkeän!
Harjoitus on omiaan purkamaan istumisen rasitukset ja sopii kaikille, myös liikuntarajoitteisille. Joogahetken voi järjestää esimerkiksi kokoustauolla – jooga-asuksi käyvät hyvin tavalliset arkivaatteet.

Tuolijooga hoitaa hartiaseutua ja selkärankaa sekä parantaa ryhtiä ja tasapainoa. Kehon ja mielen jännitykset helpottavat usein jo ensimmäisen harjoituksen jälkeen, ja olosta tulee kevyt ja virkeä. Tämä joogahetki sopii erinomaisesti aamun aloitukseksi tai piristämään pitkää kokouspäivää.

TUOLIJOOGA 45-60 min
1-10 hlö 207 € + 6 €/lisäosallistuja

 

Varaukset ja tiedustelut p. 02 44 55 100

Katso myös nämä

Hydrotraining-vesiliikunta

Hydrotraining – uuden sukupolven vesiurheilumuoto. Treenit koostuvat monipuolisista allasosuuksista ja aika ajoin noustaan altaan reunoille harjoittelemaan kehon omalla painolla.