Naantali, vanha keskiaikainen luostarikaupunki ja vilkas matkailu- ja virkistyskohde, on ollut tunnettu hyvistä kylpyvesistään jo 1700-luvun alkupuolelta asti. Tuolta ajalta juontaa nimittäin juurensa kaupungin ensimmäinen kylpylä – läheisen Viluluodon lähteen vedellä todettiin olevan sairauksia parantavia vaikutuksia, mistä lähtien Naantali on ollut lomailijoiden rakastama kylpyläkaupunki.

Naantalin kylpyläperinteistä on saanut inspiraationsa myös Kylpyläperinteetpaketti. Pakettiin kuuluu:

  • Tasokas majoitus kahden hengen huoneessa 2 vrk
  • Buffetillallinen sekä buffetlounas Kylpylän palkitussa Le Soleil -ravintolassa
  • Runsaat buffetaamiaiset kumpanakin päivänä
  • Sauna- ja allasosaston vapaa käyttö
  • Yksi perinteinen kylpylähoito seuraavista vaihtoehdoista: klassinen hieronta (45 min), luonnonsavihoito, turvehoito tai spa-pedikyyri.

Paketin hoitovaihtoehdoissa on kiinnitetty huomiota hoitojen paikallisuuteen ja perinteikkyyteen, mutta myös terveysvaikutuksiin. Hoidot ovat sekä hemmottelevia että fyysistä hyvinvointia edistäviä. Paikallisen Luolalanjärven saven käyttö luonnosavihoidossa edustaa kylpyläperinteitä parhaimmillaan. Naantalin oma, sininen ja mineraalipitoinen savi rentouttaa, poistaa tehokkaasti kuona-aineita ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Hoito lievittää stressiä ja kipua, virkistää mielen ja tekee ihosta ihanan pehmeän.

Myös turvehoidon raaka-aine on perinteinen ja kotimainen. Turvehoito elvyttää tehokkaasti ihokudoksen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Lisäksi sillä on ihoa kuoriva ja kosteuttava vaikutus. Hoitovaihtoehtoihin on kuuluu myös rentouttava klassinen hieronta (45 min), joka on ihanteellinen lihasjännityksistä kärsiville, sekä ylellinen spa-pedikyyri, joka on kokonaisvaltainen jalkahoito jalkakylvystä aina hierontaan.

Paketin hinta ja varaus

  • 2 vrk alkaen 269,-/hlö Standard-huoneessa.

Tämä loma on varattava 7 vrk ennen tuloa hoitojen vahvistamiseksi

Varaa online »

Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelustamme

FinRelax-tahtituote

Katso myös nämä

Kylpyläloma & risteily

Koe saaristomaisemat maalla ja merellä, yhdistä riemukas risteily ja rentouttava kylpyläloma. Varaa nyt kahden vuorokauden majoitus kylpylässä ja päiväristeily saaristomerellä. Hinnat alkaen 126,-/hlö.

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä! Myöhempi huoneenluovutus on helppo ja edullinen tapa nauttia viimeisestäkin lomapäivästä vähän pidempään. Aamiaisen jälkeen ehdit vaikka vielä rentoutua altailla tai hoidoissa tai ottaa ihanat päivätorkut.

Lupa rentoutua

Rentouttava hemmottelupaketti

Romanttinen yö kahdelle

Täydellinen loma hänelle ja sinulle