Katso myös nämä

Kaivo Winter Club

Kaivon Winter Club tuo tähtivieraat Naantalin Kylpylään. REINO NORDIN, SUVI TERÄSNISKA & SAMULI EDELMANN – miltä kuulostaa? Nyt myös varattavana BILEBREIKKI-paketti, eli keikka ja kylpyläloma alennettuun hintaan!

Hiihtoloma Naantalissa

Tervetuloa viettämään koko perheen hiihtolomaa Naantaliin. Tekemistä riittää kaikenikäisille, Muumimaailmassa vietetään Taikatalvea ja Kylpylässä tarjolla esimerkiksi Room Escape -huonepakopelit!

Muumien taikatalviloma

Muumimaailmassa vietetään Taikatalvea 17.–25.2.2018. Yhdistä kylpylävierailu ja riemukas talvipäivän seikkailu. Lue lisää ja varaa talven hauskin loma!

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Wellness-viikonloppu 3.-4.3.

Tervetuloa Naantalin Wellness-viikonlopulle! Voit osallistua päiväohjelmaan tai varata koko viikonlopun wellness-loman majoituksella.

Muksujen kylpyläloma

Muksumaailma

Naantalin Kylpylässä muksutkin nauttivat lomasta. Tule testaamaan uusi Muksumaailma sekä Muksumesta-lapsiparkki! TARKISTA AUKIOLOT TÄÄLTÄ.

Hydrotraining-vesiliikunta

Hydrotraining – uuden sukupolven vesiurheilumuoto. Treenit koostuvat monipuolisista allasosuuksista ja aika ajoin noustaan altaan reunoille harjoittelemaan kehon omalla painolla.

Lupa rentoutua

Rentouttava hemmottelupaketti

Kylpyläperinteet 2 vrk

Vietä ihana kahden vuorokauden kylpyläloma

Kuukauden hoidot

Katso ajankohtaiset hoitomme ja tee tilaus. Spa Club -jäsenille kuukaden hoidot tarjoushintaan.