Naantali News 2018

Romantikoille

Naantali on tunnettu vanhankaupungin charmista ja mukulakivikaduista. Pikkukujilla riittää putiikkeja joissa piipahtaa ja kahviloita joissa istuskella oman kullan kanssa. Romanttiselle retkelle sopii erinomaisesti myös vanha pusupolku tai piknikit Naantalin kauniissa puistoissa. Kylpylällä on mukava pulikoida lämpimissä poreissa ja nauttia vaikka yhteisestä rentoutumishetkestä parihieronnassa, -kylvyssä tai -kauneushoidossa. Muista myös ilahduttavat huonetervehdykset, joilla saat lisäluksusta lomaasi.

Herkuttelijoille

Kulinaristi ilahtuu Naantalin monipuolisesta ravintolatarjonnasta. Sekä Kylpylän tasokkaat ravintolat että rannan tunnelmalliset herkkuapajat kutsuvat nauttimaan aurinkoisille terasseille ja pitkille illallisille. Uusimpia tulokkaita on mm. rannan Snickari, 1800-luvun puutalossa sijaitseva skandinaavinen ravintola.

Aktiivilomailijoille

Naantalista löytyvät sekä patikkareitit, golf-kentät, uimarannat, rantalentisverkot että vesiurheilumahdollisuudet. Kylpylän täysin varustellulla kuntosalilla voi vetää kunnon treenin. Kylpylältä voi lainata ulkopelejä ja vuokrata polkupyöriä, joilla hurauttaa nopeasti vaikka jätskille vierasvenesatamaan. Naantalissa lomalla yhdistyy luontevasti sekä loikoilu että liikunta.

Kultturelleille

Naantali on tunnettu värikkäästä historiastaan ja kylpyläkulttuuristaan. Monet opastetut kierrokset johdattavat mielenkiintoisten tarinoiden äärelle tai esimerkiksi Kultarannan upeaan puutarhaan. Naantalinkävijän tulee ehdottomasti myös kokea iltavesper ja trumputtaja. Naantalissa yhdistät lomaasi helposti myös kesäteatteria tai Turun kulttuuritarjontaa, mm. tunnetun tapahtumakeskus Logomon kesänäyttelyt. Musiikin ystävät suuntaavat luonnollisesti Naantalin Kaivohuoneen keikoille!

Lapsellisille

Lasten suursuosikki on tottakai Muumimaaila ja Väskin seikkailusaari. Kesällä lapsille on paljon muutakin ohjelmaa, kuten omia kiertokävelyjä ja vaikkapa Lasten Musiikkijuhlat. Myös Kylpylän oma Muksumaailma palvelee 13.8. asti, allasosastosta puhumattakaan. Naantalin rantaan ja takaisin on kiva puksutella minijunalla.

 

Näiden linkkien takaa löydät lisää monipuolisia lomatärppejä Naantaliin:

Naantalin kesäravintoloita

Kesän keikat Kaivolla

Kylpylän kesälomapaketit

Plussa-korttilaisten tarjoukset

Koe Naantali -lahjakortit

Naantali News – kiinnostavaa kesälukemista Naantaliin matkaajille

  • Lehti on kattava lukupaketti Naantalin kesän aktiviteeteista höystettynä kiinnostavilla uutisilla ja artikkeleilla, avaa lehti tästä »
  • Tutustu myös Naantalin Matkailun blogiin, josta löydät aina ajankohtaiset tapahtumat ja vinkit, blogiin »

Naantalin matkailun retket

Katso myös nämä

Perheloma Naantalissa

Naantali on kesälomakohde, jossa tekemistä riittää koko perheelle. Lue parhaat vinkit ikimuistoiseen perhelomaan Naantalissa!

Golfloma Naantalissa

Miten olisi virkistävä golfloma Naantalissa? Päivä tai kaksi kentällä yhdistettynä rentouttaviin kylpyläpalveluihin ja hoitoihin, lue lisää ja varaa!