Naantali News 2018

Romantikoille

Naantali on tunnettu vanhankaupungin charmista ja mukulakivikaduista. Pikkukujilla riittää putiikkeja joissa piipahtaa ja kahviloita joissa istuskella oman kullan kanssa. Romanttiselle retkelle sopii erinomaisesti myös vanha pusupolku tai Naantalin kauniit puistot. Kylpylällä on mukava pulikoida lämpimissä poreissa ja nauttia vaikka yhteisestä rentoutumishetkestä parihieronnassa, -kylvyssä tai -kauneushoidossa. Muista myös ilahduttavat huonetervehdykset, joilla saat lisäluksusta lomaasi.

Herkuttelijoille

Kulinaristi ilahtuu Naantalin monipuolisesta ravintolatarjonnasta. Sekä Kylpylän tasokkaat ravintolat että rannan tunnelmalliset herkkuapajat kutsuvat nauttimaan aurinkoisille terasseille ja pitkille illallisille. Uusimpia tulokkaita on mm. rannan Snickari, 1800-luvun puutalossa sijaitseva skandinaavinen ravintola ja kahvila, joka pitää ovensa avoinna myös syysvieraille.

Aktiivilomailijoille

Naantalista löytyvät sekä patikkareitit, golf-kentät, uimarannat että vesiurheilumahdollisuudet. Kun sää viilenee, Kylpylän täysin varustellulla kuntosalilla voi vetää kunnon treenin tai osallistua jollekin ryhmäliikuntatunneistamme – tarjolla on mm. joogaa, vesiliikuntaa ja tanssia. Kauniilla syyskelillä Kylpylältä voi tietysti lainata ulkopelejä ja vuokrata polkupyöriä. Naantalissa lomalla yhdistyy luontevasti sekä loikoilu että liikunta.

Kultturelleille

Naantali on tunnettu värikkäästä historiastaan ja kylpyläkulttuuristaan. Monet opastetut kierrokset johdattavat mielenkiintoisten tarinoiden äärelle tai esimerkiksi Kultarannan upeaan puutarhaan. Naantalista löytyy useita museioita, ja Turun vilkas kulttuurielämä on vain lyhyen matkan päässä. Naantalin Kaivohuoneen legendaarisella lavalla nähdään keikkoja lokakuun alkuun asti, ja Kylpylän lavalle nousevat loka-joulukuussa niin Suomen huippuartistit kuin stand upin ja mentalismin taiturit.

Lapsellisille

Kylpylän allasosasto, leikkihuone ja Muksumaailma takaavat myös lapsille kivan loman. Lisäksi hieman isommat lapset voivat kokeilla taitojaan Kylpylän pakopelihuoneissa! Tänä syksynä myös Muumimaailma on auki lokakuun viikonloppuina!

 

Näiden linkkien takaa löydät lisää monipuolisia lomatärppejä Naantaliin:

Naantalin rantaravintoloita

Koe Naantali -lahjakortit

Naantali News – kiinnostavaa kesälukemista Naantaliin matkaajille

  • Lehti on kattava lukupaketti Naantalin kesän aktiviteeteista höystettynä kiinnostavilla uutisilla ja artikkeleilla, avaa lehti tästä »
  • Tutustu myös Naantalin Matkailun blogiin, josta löydät aina ajankohtaiset tapahtumat ja vinkit, blogiin »

Naantalin matkailun retket

Katso myös nämä

K-Plussa-tarjoukset

Hyödynnä kauden edut Plussa-kortilla. Saat alennusta huoneen hinnasta, lisäksi muita hienoja tarjouksia kylpylän palveluista. Toimi nyt, sillä tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä!

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Naantalin Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.