Lahjakortit
Lahja-vinkki

Lahjaksi elämyksiä

Jouluna lahjaksi elämyksiä ja parasta aikaa yhdessä

Älä anna valtaa lahjapaniikille – Kylpylän lahjakortti on sekä vaivaton että toimiva lahja. Lahjakortin hankit nopeasti ja helposti ja se ilahduttaa jokaista – voit valita niin hoidoista, illallisista kuin lomistakin, tai yhdistellä vaikka kaikkia!

Katso Naantalin ja Ruissalon kylpylöiden tarjoukset alla:

Naantalin Kylpylän lahjakortit

Tarjoukset ovat myynnissä 11.-24.12.2019

Loma Naantalissa lahjaksi

  • 1 vrk kahdelle hengelle  210,-  (norm. 270,-)
  • 2 vrk kahdelle hengelle 399,- (norm. 530,-)

Lomat sisältävät majoituksen 2 hengen Deluxe-huoneessa, buffetaamiaiset sekä kylpylän ja kuntosalin käytön

Hoitoja lahjaksi

  • Vie Collection Mesoforce-kasvohoito 50 min 60,- (norm. 89,-)
  • Intialainen päänhieronta 35 min 49,- (norm. 69,-)

Lahjavinkki

  • Be our VIP today -päiväpaketti yhdelle hengelle 102,-

Sisältää aromaattisen tai Hot Stone -lämminkivihieronnan (50 min), kylpylän käytön sekä kahvin ja suolaisen tai makean leivonnaisen Cafe Romassa

Lahjakortti­kauppaan »

Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä, aattoja ja juhlapyhiä/suurtapahtumien ajankohtia lukuun ottamatta.

Ruissalon Kylpylän lahjakortit

Tarjoukset ovat myynnissä 11.-24.12.2019

Loma Ruissalossa lahjaksi

  • 1 vrk kahdelle hengelle  132,-  (norm. 176,-)
  • 2 vrk kahdelle hengelle 249,- (norm. 342,-)

Lomat sisältävät majoituksen 2 hengen Superior-huoneessa, buffetaamiaiset sekä kylpylän ja kuntosalin käytön

Hoitoja lahjaksi

  • Phytomer Liftinghoito, 50 min 51,- (norm. 78,-)
  • Intialainen  päänhieronta ja rentoutushoito jaloille, 60 min 65,- (norm. 96,-)

Lahjakortti­kauppaan »

Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä, aattoja ja juhlapyhiä/suurtapahtumien ajankohtia lukuun ottamatta.

Tutustu myös Naantalin Kylpylän henkilö­kunnan joulu­vinkkeihin alla:

Unohda lahjapaniikki

Joulun ensimmäinen koetinkivi on lahjapaniikki. Naantalin Kylpylältä tähän löytyy ratkaisu, joka on sekä vaivaton että toimiva. Saija Etokari Kylpylän Promenade Boutiquesta kertoo, että suosituimpia lahjoja ympäri vuoden ovat ehdottomasti lahjakortit.

Promenadesta löytyy myös laadukasta muotia, koruja ja muuta lahjatavaraa. ”Joulunalusaika myymälässä on ihanaa, kun saa auttaa ihmisiä lahjaostoksissa. Toisinaan lahjan saajakin on tuotu paikanpäälle valitsemaan vaikkapa mieleisensä koru tai kauluspaita”.

Saijan vinkki: ”Ystävälle hankkisin tänä jouluna ehdottomasti bilebreikki-lahjan eli lahjakortti kylpylälomalle ja oheen liput Naantalin Kylpylän Iskelmä Weekendiin tulevana keväänä.”

Lahjakortti­kauppaan »

Ota omaa aikaa

Monille joululoma merkitsee taukoa syksyn pitkään työrupeaman jälkeen. Silloin kiireen sijaan kaipa vain omaa aikaa. ”Irtiotto arjesta on meidän erikoisalaamme”, painottaa Kylpylän kauneuskeskuksen Henna Anttalainen. Jouluohjelmasta voi jokainen nauttia itselleen sopivissa määrin ja käydä välillä altailla uimassa lyhtyjen loisteessa tai rentoutumassa hemmottelevissa hoidoissa. ”Hoitola on avoinna tietysti myös jouluna”, Henna kertoo. Kylpylään voi siis karata kesken kotijoulunkin.

Hennan vinkki: ”Parihoito on kiva lahja pariskunnalle. Hoidon ajaksi jää kaikki hälinä ja kiire hetkeksi taa, ja voi keskittyä nauttimaan yhteisestä elämyksestä.”

Lahjakortti­kauppaan »

Hierontaa | Naantali Spa hotel

Yllätyksiä joulupöytään

Jouluna on ihana istua valmiiseen pöytään. Kylpylän ravintolat ovat auki myös jouluna. Yöpalastakaan ei tarvitse tinkiä, sillä jouluyönä ravintolaan katetaan juhlapöytä! Naantalin Kylpylän keittiömestari Marko Ilander tuntee vieraiden suosikit: ”kala kaikissa muodoissa sekä Kylpylän makea jouluhalko ovat kestosuosikkeja. Lisään pöytään aina myös jotain paikallista ja ei niin perinteistä. Se tuo kivan säväyksen tuttuihin jouluruokiin.”

Markon vinkki: ”Jotta jouluruoka ei ala kyllästyttää, kokeile välillä jotain ihan muuta – Kylpylällä avaamme esimerkiksi 11.12. Asian fusion pop-up-ravintola Machan, jonka listalta löytyy vaihtoehtoja kimchistä sushiin ja rameniin.”

Lahjakortti­kauppaan »

 

Vältä joulun jälkeinen melankolia

Kun joulu on ohi ja edessä kylmä ja pimeä tammikuu, melankolian vältät kääntämällä katseen tulevaan. Välipäivien tai uudenvuoden loman hotellinjohtaja Petter Lillvik suosittelee varaamaan hyvissä ajoin, samoin talviloman. ”Kanta-asiakkaillemmekin on luvassa vaihtelua, sillä kaikki huoneemme on juuri uusittu ja ihan uusiakin rakennettu”, Petter mainitsee. Petterin suosikkeja ovat kaksikerroksiset teema-sviitit ja modernit Loft-huoneet Kylpylän ylimmässä kerroksessa. ”Syksyllä uusimme myös Kylpylän viereisen Naantali City Apartments -huoneistohotellin, joka sopii erinomaisesti pidempään lomaan isollakin porukalla.”

Petterin vinkki: ”Varaa jo nyt helmikuulle majoitus Muumi-teemahuoneeseen ja vietä päivä Muumimaailman Taikatalvessa. Tätä talviloman taattua kohokohtaa on mukava odottaa.”

Lahjakortti­kauppaan »