Talvilomalle!!Naantali ihastuttaa lomailijoita myös talvella. Kylpylän kaikki palvelut hoidoista ravintoloihin takaavat leppoisan loman ja lapsille riittää tekemistä Kylpylän Muksumaailmasta Muumien Taikatalveen. Loma kaukana kaikesta on yllättävän lähellä!

Hiihtoloman ennakkovaraus Plussa-kortilla erityisen edullisesti

Naantalin Kylpylästä löytyy sopiva huone jokaiselle. Nyt tarjoamme hiihtolomalaisille Plussa-kortilla erityisedun, kun loma kestää vähintään 2 vuorokauttaennakkoetu -20% huonehinnasta kun varaat vähintään 7 päivää etukäteen!

Tutustu Plussa-tarjouksiin »

Hiihtoloma alkaen 78,-/vrk

Majoitu lomallasi mukavasti ja valitse viihtyisä huone lisäpalveluineen alkaen 78,-/hlö/vrk. Hintaan kuuluu kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö. Lisäksi vapaa-ajan ohjelmaa, katso tästä »

Varaa hiihtoloma »

Muumifanit huomio!

Muumimaailmassa vietetään Taikatalvea 17.–25.2. Muumipeikko on tehnyt pihamaalle mainion minisuksikierroksen, jolle sinäkin voit päästä sivakoimaan. Muumipeikon lisäksi myös Aliisa on ahkeroinut – hänen Minicurling-rataansa saat tietysti testata! Eikä siinä vielä kaikki… Keppidronttirata yhdistää ii-i-hanan keppariratsastuksen talviseen ulkoilmaelämään!

Taikatalvilomaan sisältyy majoitus, kylpylän käyttö ja runsaat aamiaiset sekä liput Muumimaailmaan.

Tarkista Taikatalviloma »

Talvilomalle!!

Kylpylän Muksumesta & Muksumaailma

Lasten leikkipaikka Muksumaailma on Kylpylällä avoinna päivittäin 18.2. alkaen (pl. 26. -27.2) klo 9-21. Ohjattua toimintaa, mm. vesipeuhua altailla, askartelua, bingoa ja pulkkamäkiretkiä,  on tarjolla päivittäin viikolla 8 aina klo 16-21.
Muksumaailma on avoinna myös päiväkävijöille 5€/lapsi (alle 3v ilmaiseksi) – sisäänpääsyn voi maksaa vastaanottoon.

Pienempien lasten valvottu Muksumesta-lapsiparkki on avoinna 19.-24.2. Muksumestaan voi jättää lapsen ohjaajan kanssa vaikka siksi aikaa, kun käy kylpemässä tai hoidoissa.

Myös lasten leikkihuone peleineen, leluineen ja askartelutarvikkeineen on avoinna päivittäin.

Hiihtolomien aikaan Kylpylällä on myös paljon muuta ohjelmaa lapsille ja aikuisille – ajankohtaisen ohjelman saat vastaanotosta Kylpylään saapuessasi.
Katso myös Kylpylän viihdekalenterin ohjelma »

Room Escape -huonepakopelit

Kylpylältä löytyvät myös jännittävät ja hauskat huonepakopelit, joita voit pelata yhdessä ystävien tai vaikka perheen kanssa. Hiihtolomilla suosittelemme ennakkovarausta suosittuihin peleihin!

Tutustu peleihin »

Hemmottelevia hoitoja ja rentoa oloa lomallesi

Kylpylän kauneushoitola palvelee loma-aikana normaalisti – hoitoja on siis saatavana kaikkina viikonpäivinä!

Kruunaa lomasi vaikkapa ihanalla kasvohoidolla, rentouttavalla hieronnalla tai romanttisella ruusukylvyllä kahdelle. Olemme ajatelleet myös nuorempia lomalaisia – tarjolla on mm. nuorelle iholle sopivia kasvohoitoja ja express-manikyyrejä. Suosittelemme ennakkovarausta!

Katso hoidot ja varaa »

Talvilomalle!!

Lomalla valmiiseen pöytään

Touhuntäyteisen päivän jälkeen on mukava istua valmiiseen pöytään. Vaikeaa on vain valinta! Kylpylän ravintolat palvelevat myös loma-aikana, ja valikoimista löytyy niin rennot pizza-illalliset kuin skandinaaviset fine-dining-kattaukset tai lempeäntuliset Thai-keittiön herkut. Kaikissa ravintoloissamme myös lapset on huomioitu omilla menuillaan, ja tarvittaessa keittiöhenkilökunta auttaa löytämään juuri sopivan näläntaltuttajan jokaiseen makuun.

Tutustu ravintoloihimme »

Muuta kivaa

  • Naantalin kaupugin jää- ja latutiedote »
  • Kysy vastaanotosta vuokravälineitä, voit vuokrata esimerkiksi luistimet, lumikengät tai hauskan pelin
  • Lainaksi myös pulkkia ja liukureita
  • Avoimet palloiluvuorot talvilomalaisille Maijamäen liikuntahallissa (Kylpylän vieressä), lajeina sähly, jalkkis, koris. Vapaa pääsy ma, ti ke, to klo 9-12.
  • Jäädisco Kuparivuori-hallissa maanantaina 19.2. klo 13-14.45, vapaa pääsy
  • Torstaina 22.2. klo 20-21 Talvilomabingo Kylpylässä
  • Kailon saaressa nuotiopaikka
  • Katso koko viikko-ohjelma tästä »
Talvilomalle!!

P.S. Varaa lomaasi hieman lisäluksusta…

Huomasithan ihanat huonetervehdykset kuohuviinistä poppareihin ja sipseihin? Niitä voit tilata valmiiksi huoneeseen omaksi iloksi tai kivaksi ylläriksi jo majoitusvarauksen yhteydessä! Kysy myös mahdollisuutta huoneen myöhäisempään luovutukseen ja tee paluupäivästä vähän rennompi.

Tervetuloa Naantaliin viettämään parasta aikaa yhdessä!

 

Katso myös nämä

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä! Myöhempi huoneenluovutus on helppo ja edullinen tapa nauttia viimeisestäkin lomapäivästä vähän pidempään. Aamiaisen jälkeen ehdit vaikka vielä rentoutua altailla tai hoidoissa tai ottaa ihanat päivätorkut.

Lahjakorttikauppa

Anna lahjaksi aikaa, Kylpylän lahjakortti on arvostettu lahja. Verkkokaupastamme voit ostaa ja tulostaa lahjakortin saman tien. Voit myös tilata kortin postitse ja osoittaa sen suoraan saajalle.

Kylpylän viikko-ohjelma

Liikuntaryhmät, , orkesterit, retket, esiintyjät ja muu vapaa-ajan ohjelma