Året om finns det många möjligheter till idrott och lek. På andra våningen i spahotellet finns ett lekrum för barn och under semestertider satsar vi extra mycket på barnens aktiviteter gemon exempelvis show-uppvisningar, kurser och motsvarande. På hotellet är det lätt för barnen att få nya lekkamrater och ha en rolig, bekymmerslös semester.

Och när man ändå är i Nådendal, måste man göra ett besök på de ständiga favoritplatserna Muminvärlden och Väskis äventyrsö. I den somriga Muminvärlden får barnen krama mumintrollen och göra allt möjligt kul från att smaka Muminmammans köttbullar till att utforska det spännande Muminhuset fullt med överraskningar. Mumintrollen sover inte på vintern heller, i februari väcker trollvintern dem så att de kan hälsa på barnen.  På äventyrsön Väski går en sommardag fort när man går på äventyr, ser på teaterföreställningar och njuter av naturen.  Väski passar bäst för barn i skolåldern. I Nådendal finns också många badstränder, där man kan plaska och leka i rent havsvatten.

Att göra i Nådendal:

  • Muuminvärlden är öppen under sommarmånaderna och under sportlovet
  • Äventyrsön Väski är öppen under sommarmånaderna
  • Spahotell Nådendals Muksumesta för barn har öppet under semesterperioderna
  • Spahotell Nådendal har också ett lekrum för barn, öppet dagligen
  • En mängd motionsaktiviteter både utom- och inomhus

 

Julen i Nådendal

Fira en avkopplande jul på spa. Unna dig sköna behandlingar och låt de varma bassängerna omfamna både kropp och själ. Njut av julens läckerheter i våra restauranger och upplev julstämningen på Spahotellet och i gamla stan i Nådendal.

Presentkort från webshopen

Köp och skriv ut med en gång