Hierontahoidot

Hieronta parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, helpottaa lihasjännityksiä, lievittää kipuoireita sekä rentouttaa.

Hierojamme ovat asianmukaisen koulutuksen saaneita terveydenhuollon ammattilaisia, kuten koulutettu hieroja, kuntohoitaja tai fysioterapeutti. Hieronnassa käytetään tarkoitukseen sopivia hierontaöljyjä ja -voiteita, jotka suojaavat hierottavaa ihoa, ja joihin voidaan lisätä esimerkiksi aromaattisia, kipua lievittäviä tai kudoksia lämmittäviä ainesosia.

Tutustu hoitoihin ja tee tilaus »

Kylvyt

Koe ihanasti hemmottelevat kylvyt Aqua Therapies vesihoito-osastollamme, jossa uusimmat kylpyläinnovaatiot yhdistyvät klassisiin kylpylähoitoihin upeassa ympäristössä. Upottaudu kuningatar Kleopatran kuuluisaan maito-hunajakylpyyn tai elvytä mieltä ja kehoa aistimuksellisessa ruusukylvyssä. Voit myös kokeilla Lux Bath -palvelua, jossa kylpyyn tarjoillaan lasi kuohuvaa ja kylvyn jälkeen saat muistoksi laadukkaan Aqua Therapies -tuotteen. Voimme myös järjestää kylpyjä kahdelle.

Tutustu hoitoihin ja tee tilaus »

Savi- ja turvehoidot

Luonnonmukaisia savi- ja turvetuotteita on käytetty terveyden ja kauneuden hoitoon satoja vuosia. Me Naantalin Kylpylässä olemme jalostaneet molemmat tuotteet hienostuneeseen muotoon. Niitä käytetään savi- ja turvehoito-osastollamme, jossa vieraamme voivat nauttia ihon puhdistukseen, kuorintaan, elvyttämiseen ja kosteutukseen tarkoitetuista hoidoista.

Tutustu hoitoihin ja tee tilaus »

Kylpylän hoito-osaston aukioloajat

Ma-pe 8-20 | La 10-18 | Su 9-17

Katso myös nämä

OLOFitness avattu

Naantalin Kylpylän uusi kuntosali OLOFitness on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asialla. Moderni kuntosali, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, rentouttava allasosasto ja Kylpylän muut palvelut takaavat kunnon treenin. Valitse sopivin jäsenyys ja tee itsellesi paras olo.

Varaa hoidot

Katso hoitovalikoimamme ja tee varaus.